2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.10.18 - 19:09
Szoboszlai Anita
Válasz Kovács Tünde - 2011. október 16., vasárnap 07:11 üzenetére

Az easy offra a zselélakk színtelenjét kened, vagy rögtön a színt? Én eddig a színtelenjét kentem , de egymással kompatibilis anyagok, arra gondoltam h ott kihagynám a clírt.

easy off kötés után egyből a színt,uv és utáne a clear!! :)

2011.10.17 - 14:49
Crystal Nails
Válasz Bata Niki - 2011. október 17., hétfő 08:18 üzenetére

Sziasztok!A segítségeteket kérném abban h, van egy vendégem akinek kb. 3-5 nap után tuti h lejön vmelyik körme!!már mindent megpróbáltam, alapnak is base gelt használtam, rendesen portalanítottam mattítottam!!!csak nála van ilyen problémám a többi vemdégeimnek 3-4 hétig is hibátlanul fent vannak a körmei!!!miért lehet ez ill. milyen megoldást tudtok ajánlani???!!!köszönöm előre is!

Szia! Én zselében az Xtreme Pink alapra esküszöm a problémás körmű vendégeknél. Porcelánt próbáltad már neki? Van, akinek a zselét ledobja a körme, bármit teszel rá. (1000-ből egy, de előfordul). Általában azoknak, akik erős hormon, szív, vese stb. gyógyszert szednek.

Bata Niki - Válaszolok
2011.10.17 - 08:18
Bata Niki - vendég

Sziasztok!A segítségeteket kérném abban h, van egy vendégem akinek kb. 3-5 nap után tuti h lejön vmelyik körme!!már mindent megpróbáltam, alapnak is base gelt használtam, rendesen portalanítottam mattítottam!!!csak nála van ilyen problémám a többi vemdégeimnek 3-4 hétig is hibátlanul fent vannak a körmei!!!miért lehet ez ill. milyen megoldást tudtok ajánlani???!!!köszönöm előre is!

2011.10.17 - 07:34
Crystal Nails
Válasz Tóth Beáta - 2011. október 14., péntek 21:59 üzenetére

Sziasztok! Az egyik vendégem virágtermesztéssel foglalkozik, és nemrég észrevettem a körme alatt egy nagy méretű zöldes-fekete foltot! A munkájából kifolyólag egyébként is gyakran koszos a keze, a körme, szóval nem egy kórházi tisztaságú vendég. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy már a másik kezén is látok hasonló jeleket, és egy olyan vendégem körmén is észrevettem hasonló jeleket, aki egyébként nagyon tiszta és ápolt. Remélem, nem én vagyok a "kapocs" köztük, hiszen sosem találkoztak, még csak egy napon sem jöttek, és az eszközeimet is fertőtlenítem. "100" vendégből ők vannak ketten! Van vmi ötletetek? Az én hibám lehet tényleg? Vagy csakugyan véletlen egybeesés? És leszedjem a körmüket? Féltem a vendégeket és a jó hírnevemet is! Hogy mondjam el nekik, h ez nem biztos,h az én hibám? És ha az, akkor arra mit mondjak?:S

A természetes körömlemez alatt a körömágynál vana zöld folt, vagy a természetes körömlemezen, a zselé/porcelán anyag alatt?

2011.10.17 - 07:27
Crystal Nails
Válasz Timár Orsolya - 2011. október 14., péntek 08:34 üzenetére

Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy a 001-es cn-es gel lacom az átlátszó rétegen mindig megcsúszik, és a 2. réteggel sem tudom korrigálni a hibát, mert ugyanolyan csúnya marad. Ez miért lehet? Olyan bosszantó.Köszönöm előre is a válaszokat.

Ha fixálod a zselét, akkor utána reszelni kell, mielőtt az újabb réteget felviszed. A zselé felületén kötésnél ragacsos réteg keletkezik. A Gel-Lac-nál sok ez a ragacs, ezen a ragacson megcsúszhat a szín. Ha megköttetted a clear alapot, utána egy tiszta ecsettel töröld át a felületét, így visszaszeded a ragacs nagy részét, de még marad annyi, hogy tapad hozzá a köv. réteg zselé. Után mehet rá a szín.

2011.10.16 - 07:11
Kovács Tünde
Válasz Szoboszlai Anita - 2011. október 15., szombat 04:56 üzenetére

szia Tünde én is váltott kézen dolgozom és nem fixálom az easy offon nekem se csúszik meg! de gondoltam a gel-lac clear egy lágyabb anyag és azért is csúszkálhat rajta a szín! ezért ajánlottam a fixálást! :)

Az easy offra a zselélakk színtelenjét kened, vagy rögtön a színt? Én eddig a színtelenjét kentem , de egymással kompatibilis anyagok, arra gondoltam h ott kihagynám a clírt.

2011.10.15 - 17:39
Andi
Válasz Tóth Beáta - 2011. október 14., péntek 21:59 üzenetére

Sziasztok! Az egyik vendégem virágtermesztéssel foglalkozik, és nemrég észrevettem a körme alatt egy nagy méretű zöldes-fekete foltot! A munkájából kifolyólag egyébként is gyakran koszos a keze, a körme, szóval nem egy kórházi tisztaságú vendég. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy már a másik kezén is látok hasonló jeleket, és egy olyan vendégem körmén is észrevettem hasonló jeleket, aki egyébként nagyon tiszta és ápolt. Remélem, nem én vagyok a "kapocs" köztük, hiszen sosem találkoztak, még csak egy napon sem jöttek, és az eszközeimet is fertőtlenítem. "100" vendégből ők vannak ketten! Van vmi ötletetek? Az én hibám lehet tényleg? Vagy csakugyan véletlen egybeesés? És leszedjem a körmüket? Féltem a vendégeket és a jó hírnevemet is! Hogy mondjam el nekik, h ez nem biztos,h az én hibám? És ha az, akkor arra mit mondjak?:S

Nem lehet, h "csak" algás?

2011.10.15 - 09:59
Tóth Beáta
Válasz Kovács Tünde - 2011. október 15., szombat 04:37 üzenetére

Nehogy elszalaszd a vendégeket ebben a ...gazdasági helyzetben. A másik vendég akár mosogatásnál pl. meg is szúrhatt villával... akkor Te nem vagy kapocs. Ajánld fel hogy a biztonság kedvéért a gyanús foltra vegyen pl Nail-ner stiftet 3700 ft. A körme alját naponta tudja így kezelni. Kézen gyorsan nő a köröm, a folt hamar távozik, és ha keni, szerintem sikerül megtartani a vendéget, a műkörmöt, és hepy

Értem, és nagyon köszönöm a válaszod! Picit megkönnyebbültem!:)

2011.10.15 - 06:24
Balázsi Szilvia
Válasz Fülöp Katalin - 2011. október 11., kedd 19:16 üzenetére

Sziasztok.Meg tudná valaki mondani,hogy az akril hatásu matricát hogyan kell használni?Nem tudom lehúzni a papirról.Szakad,pedig nagyon óvatosan próbáltam.Van valami külön technikája?

Kivágsz egy virágot belőle, a papírt bevizezed egy kicsit és el is engedi a matrica. Óvatosan tedd a körömre, de oda ahová biztos helyezni akarod, mert tologatni már nem lehet rajta. Hagyd egy kicsit száradni és fedd le.

2011.10.15 - 04:56
Szoboszlai Anita

szia Tünde én is váltott kézen dolgozom és nem fixálom az easy offon nekem se csúszik meg! de gondoltam a gel-lac clear egy lágyabb anyag és azért is csúszkálhat rajta a szín! ezért ajánlottam a fixálást! :)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár