2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
970 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok.Meg tudná valaki mondani,hogy az akril hatásu matricát hogyan kell használni?Nem tudom lehúzni a papirról.Szakad,pedig nagyon óvatosan próbáltam.Van valami külön technikája?
Szia, a matricák hátulják van útmutató, de általában vízbe kell leáztatni, párr pill. az egész aztán szépen feltapad a körömre.
Sziasztok! Az egyik vendégem virágtermesztéssel foglalkozik, és nemrég észrevettem a körme alatt egy nagy méretű zöldes-fekete foltot! A munkájából kifolyólag egyébként is gyakran koszos a keze, a körme, szóval nem egy kórházi tisztaságú vendég. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy már a másik kezén is látok hasonló jeleket, és egy olyan vendégem körmén is észrevettem hasonló jeleket, aki egyébként nagyon tiszta és ápolt. Remélem, nem én vagyok a "kapocs" köztük, hiszen sosem találkoztak, még csak egy napon sem jöttek, és az eszközeimet is fertőtlenítem. "100" vendégből ők vannak ketten! Van vmi ötletetek? Az én hibám lehet tényleg? Vagy csakugyan véletlen egybeesés? És leszedjem a körmüket? Féltem a vendégeket és a jó hírnevemet is! Hogy mondjam el nekik, h ez nem biztos,h az én hibám? És ha az, akkor arra mit mondjak?:S
Nehogy elszalaszd a vendégeket ebben a ...gazdasági helyzetben. A másik vendég akár mosogatásnál pl. meg is szúrhatt villával... akkor Te nem vagy kapocs. Ajánld fel hogy a biztonság kedvéért a gyanús foltra vegyen pl Nail-ner stiftet 3700 ft. A körme alját naponta tudja így kezelni. Kézen gyorsan nő a köröm, a folt hamar távozik, és ha keni, szerintem sikerül megtartani a vendéget, a műkörmöt, és hepy
SZIA!AZ ALAPRÉTEGET HA FIXÁLOD UTÁNA MÁR NEM CSÚSZHAT MEG,ÉN ALAPNAK AZ EASY OFFOT HASZNÁLOM OTT NINCS ILYEN GONDOM!
Szia, én easy off után a színtelenjét kenem, nem fixálom, de 1-esével kenem, és köttetem, váltott kézen , így gyorsan megköt, nincs ideje csúszkálni.
Sziasztok! Az egyik vendégem virágtermesztéssel foglalkozik, és nemrég észrevettem a körme alatt egy nagy méretű zöldes-fekete foltot! A munkájából kifolyólag egyébként is gyakran koszos a keze, a körme, szóval nem egy kórházi tisztaságú vendég. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy már a másik kezén is látok hasonló jeleket, és egy olyan vendégem körmén is észrevettem hasonló jeleket, aki egyébként nagyon tiszta és ápolt. Remélem, nem én vagyok a "kapocs" köztük, hiszen sosem találkoztak, még csak egy napon sem jöttek, és az eszközeimet is fertőtlenítem. "100" vendégből ők vannak ketten! Van vmi ötletetek? Az én hibám lehet tényleg? Vagy csakugyan véletlen egybeesés? És leszedjem a körmüket? Féltem a vendégeket és a jó hírnevemet is! Hogy mondjam el nekik, h ez nem biztos,h az én hibám? És ha az, akkor arra mit mondjak?:S
SZIA!AZ ALAPRÉTEGET HA FIXÁLOD UTÁNA MÁR NEM CSÚSZHAT MEG,ÉN ALAPNAK AZ EASY OFFOT HASZNÁLOM OTT NINCS ILYEN GONDOM!
Köszi szépen a tanácsot! Akkor én is áttérek arra.
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy a 001-es cn-es gel lacom az átlátszó rétegen mindig megcsúszik, és a 2. réteggel sem tudom korrigálni a hibát, mert ugyanolyan csúnya marad. Ez miért lehet? Olyan bosszantó.Köszönöm előre is a válaszokat.
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy a 001-es cn-es gel lacom az átlátszó rétegen mindig megcsúszik, és a 2. réteggel sem tudom korrigálni a hibát, mert ugyanolyan csúnya marad. Ez miért lehet? Olyan bosszantó.Köszönöm előre is a válaszokat.
Ha lesz itt Erdélyben akkor elmegyek.
Szia!nem lehet ,hogy vízben leoldható matricád van?mert akkor azt vízbe kell tenned pár másodpercig és csak utána tudod lehúzni!
Sziasztok.Meg tudná valaki mondani,hogy az akril hatásu matricát hogyan kell használni?Nem tudom lehúzni a papirról.Szakad,pedig nagyon óvatosan próbáltam.Van valami külön technikája?
Éva, több fényzselé létezik, más-más tulajdonságokkal. Van, amelyiket lehelet vékonyan kell kenni (pl.Top Shine), van amelyik mehet vastagon is (pl:Top Seal). Akril festék és rugalmas zselék tetejére (Gel-Lac, Easy Off, Gum Gel)rugalmas fényt is kell tenni(GL0, Easy Off Top, Top Seal), különben berepedezik. Ajánlom Kovács Gabó 4 órás Cn technikai képzését, amin az anyagcsoportokról, az anyagok helyes használatáról minden megtudhatsz és a felmerülő kérdéseidre is választ kapsz. A tanfolyam ára pedig levásárolható.
Ha lesz itt Erdélyben akkor elmegyek.