2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.09.27 - 09:39
Kiss Éva
Válasz Crystal Nails - 2011. szeptember 27., kedd 06:39 üzenetére

Éva, több fényzselé létezik, más-más tulajdonságokkal. Van, amelyiket lehelet vékonyan kell kenni (pl.Top Shine), van amelyik mehet vastagon is (pl:Top Seal). Akril festék és rugalmas zselék tetejére (Gel-Lac, Easy Off, Gum Gel)rugalmas fényt is kell tenni(GL0, Easy Off Top, Top Seal), különben berepedezik. Ajánlom Kovács Gabó 4 órás Cn technikai képzését, amin az anyagcsoportokról, az anyagok helyes használatáról minden megtudhatsz és a felmerülő kérdéseidre is választ kapsz. A tanfolyam ára pedig levásárolható.

Nagyon szépen köszönöm.El mennék de sajna Erdélyből vagyok.Nagyon sokat segÍtettél evvel is.

2011.09.27 - 06:39
Crystal Nails
Válasz Kiss Éva - 2011. szeptember 26., hétfő 09:57 üzenetére

Szia igen bocsi a moyra ecsetes fényzseléről lenne szó.Más véleménye szerint is az berepedezik a zselén vajon igaz mert rajtam elvégzett munkából valóban be van repedezve 3 nap alatt nem tudom attól van vajon?Nagyon szeretem pedig mert kész utána lehet dolgozni vele szép is.

Éva, több fényzselé létezik, más-más tulajdonságokkal. Van, amelyiket lehelet vékonyan kell kenni (pl.Top Shine), van amelyik mehet vastagon is (pl:Top Seal). Akril festék és rugalmas zselék tetejére (Gel-Lac, Easy Off, Gum Gel)rugalmas fényt is kell tenni(GL0, Easy Off Top, Top Seal), különben berepedezik. Ajánlom Kovács Gabó 4 órás Cn technikai képzését, amin az anyagcsoportokról, az anyagok helyes használatáról minden megtudhatsz és a felmerülő kérdéseidre is választ kapsz. A tanfolyam ára pedig levásárolható.

2011.09.26 - 17:27
Andi
Válasz Kiss Éva - 2011. szeptember 26., hétfő 09:57 üzenetére

Szia igen bocsi a moyra ecsetes fényzseléről lenne szó.Más véleménye szerint is az berepedezik a zselén vajon igaz mert rajtam elvégzett munkából valóban be van repedezve 3 nap alatt nem tudom attól van vajon?Nagyon szeretem pedig mert kész utána lehet dolgozni vele szép is.

Nem repedezik be. Vékonyan használd, és köttesd meg rendesen.

2011.09.26 - 09:57
Kiss Éva
Válasz szigyarto izabella - 2011. szeptember 26., hétfő 09:33 üzenetére

olyan anyag nem létezik,h top coat fényzselé, menj kicsit vissza fórumban és találsz válasz

2011.09.26 - 09:33
szigyarto izabella
Válasz Kiss Éva - 2011. szeptember 24., szombat 13:13 üzenetére

Mitől függ?

olyan anyag nem létezik,h top coat fényzselé, menj kicsit vissza fórumban és találsz válasz

2011.09.24 - 13:13
Kiss Éva
Válasz szigyarto izabella - 2011. szeptember 23., péntek 14:42 üzenetére

az attól függ

Mitől függ?

2011.09.23 - 15:28
Crystal Nails
Válasz Kiss Éva - 2011. szeptember 23., péntek 08:54 üzenetére

Szia!Én is igy járok,meg tudtad a választ rá?

Éva, olvasd el az a fölött lévő válaszokat, amire válaszoltál. Azokból megtudod a választ :)

2011.09.23 - 14:42
szigyarto izabella
Válasz Kiss Éva - 2011. szeptember 23., péntek 08:57 üzenetére

Üdv mindenkinek.Még új vagyok.Valaki meg mondaná nekem hogy a top coat fény zselé egy idő után igaz hogy berepedezik?

az attól függ

2011.09.23 - 08:57
Kiss Éva

Üdv mindenkinek.Még új vagyok.Valaki meg mondaná nekem hogy a top coat fény zselé egy idő után igaz hogy berepedezik?

2011.09.23 - 08:54
Kiss Éva
Válasz Crystal Nails - 2011. szeptember 19., hétfő 08:07 üzenetére

Katalin, ezt több dolog is előidézhette. Elvégezted már az OKJ-s tanfolyamot?

Szia!Én is igy járok,meg tudtad a választ rá?

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár