2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.09.22 - 07:08
Crystal Nails
Válasz Sevecsek Noémi - 2011. szeptember 21., szerda 22:51 üzenetére

Sziasztok lányok! :) Kezdő műkörmös vagyok és a segítségeteket szeretném kérni. Csakis Crystal Nails-es anyagokkal dolgozom és legfőképpen épített porcelánt szoktam készíteni. Kicsit el vagyok keseredve most, mert eléggé sokat szenvedek a belevegősödéssel. Ma is felhívott az egyik vendégem, akinek 3 hete csináltam épített porcelánt, hogy kezd neki néhány helyen felválni a köröm... Tudom, hogy ezer meg ezer hibája lehet annak, hogy belevegősödik egy idő után. (Előkészítési hibák, portalanítási hibák, stb.) De mondjatok nekem néhány arany szabályt, amit nagyon fontos betartani, mert nem szeretnék többször így járni, ez olyan ciki... A savmentes primert ajánlotta nekem egyik kolléganő, azt most mindenképpen veszek, mert tényleg olyan, mint valami ragasztó! De örülnék, ha ti is elmondanátok a véleményeteket, régebbi tapasztalataitokat ezzel a problémával kapcsolatban! Köszönöm előre is! Sevecsek Noémi

Noémi, kezdőként ajánlom, hogy gyere el egy Cn technikai képzésre vagy egy porci technikára, ahol ezekre a kérdéseidre Kovács Gabótól mind választ kaphatsz.

Sevecsek Noémi - Válaszolok
2011.09.21 - 22:51
Sevecsek Noémi - törölt felhasználó

Sziasztok lányok! :) Kezdő műkörmös vagyok és a segítségeteket szeretném kérni. Csakis Crystal Nails-es anyagokkal dolgozom és legfőképpen épített porcelánt szoktam készíteni. Kicsit el vagyok keseredve most, mert eléggé sokat szenvedek a belevegősödéssel. Ma is felhívott az egyik vendégem, akinek 3 hete csináltam épített porcelánt, hogy kezd neki néhány helyen felválni a köröm... Tudom, hogy ezer meg ezer hibája lehet annak, hogy belevegősödik egy idő után. (Előkészítési hibák, portalanítási hibák, stb.) De mondjatok nekem néhány arany szabályt, amit nagyon fontos betartani, mert nem szeretnék többször így járni, ez olyan ciki... A savmentes primert ajánlotta nekem egyik kolléganő, azt most mindenképpen veszek, mert tényleg olyan, mint valami ragasztó! De örülnék, ha ti is elmondanátok a véleményeteket, régebbi tapasztalataitokat ezzel a problémával kapcsolatban! Köszönöm előre is! Sevecsek Noémi

Andrea K Szamosi - Válaszolok
2011.09.21 - 09:35
Andrea K Szamosi - törölt felhasználó
Válasz szigyarto izabella - 2011. szeptember 21., szerda 09:03 üzenetére

bocs de ez egy olyan kérdés volt, lásd be, ami elég 1értelmű, nem akartalak megbántani, csak a saját érdekedben javasoltam,h nézegesd meg a CN tanácsait a géllakkokról. Sokan onnan tudunk dolgokat, és nem képzelem magam atyaúristennek. Szívesen segítek, másoknak is neked is, abban amit tudok, de ez a kérdés... meg még vannak ennél "durvábbak" is. pl volt már aki a zselés töltés menetét kérdezte, hát szerinted ??? itt bárki el tudja magyarázni normálisan a töltés menetét? ... mégegyszer bocs ha durva voltam

Szia, szerintem nem voltál durva. Az a durva, hogy valakinek meg van a bizonyítványa úgy , hogy az alapvető szakmai idegen nyelvel nincs tisztában holott nem keveset tanultuk!

2011.09.21 - 09:03
szigyarto izabella
Válasz Németh Nikoletta - 2011. szeptember 21., szerda 08:00 üzenetére

Ne haragudj de kicsit bunkó vagy nem gondolod?? Kinek képzeled magad az atyaúristennek?? Azért van ez a fórum hogy kérdezzünk!És okosodjunk egymástól!! Na pá

bocs de ez egy olyan kérdés volt, lásd be, ami elég 1értelmű, nem akartalak megbántani, csak a saját érdekedben javasoltam,h nézegesd meg a CN tanácsait a géllakkokról. Sokan onnan tudunk dolgokat, és nem képzelem magam atyaúristennek. Szívesen segítek, másoknak is neked is, abban amit tudok, de ez a kérdés... meg még vannak ennél "durvábbak" is. pl volt már aki a zselés töltés menetét kérdezte, hát szerinted ??? itt bárki el tudja magyarázni normálisan a töltés menetét? ... mégegyszer bocs ha durva voltam

2011.09.21 - 08:17
Crystal Nails
Válasz Németh Nikoletta - 2011. szeptember 21., szerda 08:00 üzenetére

Ne haragudj de kicsit bunkó vagy nem gondolod?? Kinek képzeled magad az atyaúristennek?? Azért van ez a fórum hogy kérdezzünk!És okosodjunk egymástól!! Na pá

Lányok,lányok, ne vitatkozzatok! Valóban fent van több helyen az interneten és a katalógusban is a zselés lakkozással kapcsolatos helyes menet és információk. De ez a fórum is azért van, hogy ha valakinek valami nem egyértelmű, akkor kérdez és segítjük egymást. És előfordulhat, hogy ami egyikünknek teljesen alapvető és egyértelmű, az a másikunknak nagy homályos folt és kérdés. És vica-verza :)

2011.09.21 - 08:13
Crystal Nails
Válasz Fülöp Katalin - 2011. szeptember 20., kedd 10:35 üzenetére

Válasz Crystal Nails-2011 szeptember 20. 09:18 üzenetére Köszönöm,hogy válaszoltál Crystal Nails.A Bas Gelt mindenképp beszerzem.A tanfolyam jól hangzik és az is ,hogy le lehet vásárolni az árát(ezt nem tudtam).Gyesen vagyok de megpróbálok részt venni rajta ,és sokat fogok gyakorolni.Remélem kiküszöbölöm a hibáimat.Köszönöm a segítséget.

Krisztina, igazán nincs mit. Kérdezz bátran. http://www.mukorom-tanfolyam.com/mukorom-tanfolyam-naptar/month.calendar/2011/09/19/-.html Itt találod a képzési naptárt és napra pontosan meg tudod nézni, milyen továbbképzés van. Az elérhetőségen pedig a kolleganők szívesen válaszolnak az oktatásokkal kapcsolatos kérdésedre.:)

2011.09.21 - 08:00
Németh Nikoletta
Válasz szigyarto izabella - 2011. szeptember 20., kedd 17:36 üzenetére

base gel nevében benne van,h BASE vagyis alap zselé, fénynek nem jó, arra ott a clear gellakk. de ha megnézegetnéd amit a crystal a katalógusaiban meg neten is ír a gellakkokról, magad is rájönnél, meg nem csak erre hanem minden fázisra

2011.09.20 - 17:36
szigyarto izabella
Válasz Németh Nikoletta - 2011. szeptember 20., kedd 09:13 üzenetére

Sziasztok!! Köszönöm a válaszokat! még egy kérdés gél lac tetejére is tehetek base gélt??

base gel nevében benne van,h BASE vagyis alap zselé, fénynek nem jó, arra ott a clear gellakk. de ha megnézegetnéd amit a crystal a katalógusaiban meg neten is ír a gellakkokról, magad is rájönnél, meg nem csak erre hanem minden fázisra

2011.09.20 - 10:35
Fülöp Katalin

Válasz Crystal Nails-2011 szeptember 20. 09:18 üzenetére Köszönöm,hogy válaszoltál Crystal Nails.A Bas Gelt mindenképp beszerzem.A tanfolyam jól hangzik és az is ,hogy le lehet vásárolni az árát(ezt nem tudtam).Gyesen vagyok de megpróbálok részt venni rajta ,és sokat fogok gyakorolni.Remélem kiküszöbölöm a hibáimat.Köszönöm a segítséget.

Homolya Kriszti - Válaszolok
2011.09.20 - 10:22
Homolya Kriszti - törölt felhasználó
Válasz Timár Orsolya - 2011. szeptember 18., vasárnap 11:15 üzenetére

Kedves Kriszti!Köszönöm szépen a választ! Mostantól jobban figyelek erre, hátha tényleg ez a gond.

nincs mit, hátha ez a gond, vagyis akkor már nem gond :)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár