2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
970 ,-Ft
1.980 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok!! Köszönöm a válaszokat! még egy kérdés gél lac tetejére is tehetek base gélt??
Válasz Crystal Nails-2011 szeptember 19. hétfő 10:07 üzenetére 6 éve végeztem el a tanfolyamot,de csak hobbi szinten csinálom.Az ecsetes köröm előkészítőm és primer ceruzám már régi(lehet ez a baj?).Bőrtolás,kaparás,ecsetes előkészítő és primer után builder pink gellel építettem és top shine gellel zártam.Szeretnék tartós és szép körmöket készíteni ezért minden tanácsot szivesen veszek.:)Köszönöm
Kedves Katalin! A primer és a Nail Prep elképzelhető, hogy 6 év után már nem ugyanazt a hatást fejti ki. Ha az ecsetes Nail Prep tejes színű lesz, akkor az már nem megfelelő. A Builder Pink építő zselé alá pedig egy legújabb fejlesztésű Base Gel-t ajánlanék alapozó zselének. De 6 év alatt rengeteg újítás, fejlődés történt a szakmában. Kovács Gabó 4 órás CN technika képzését ajánlanám midenképpen, ahol az anyagok helyes használatát, mit mivel, mi után... tanulhatod meg. A tanfolyam árát pedig levásárolhatod.
Válasz Crystal Nails-2011 szeptember 19. hétfő 10:07 üzenetére 6 éve végeztem el a tanfolyamot,de csak hobbi szinten csinálom.Az ecsetes köröm előkészítőm és primer ceruzám már régi(lehet ez a baj?).Bőrtolás,kaparás,ecsetes előkészítő és primer után builder pink gellel építettem és top shine gellel zártam.Szeretnék tartós és szép körmöket készíteni ezért minden tanácsot szivesen veszek.:)Köszönöm
csajok, van egyvendégem, nagyon lassan nehezen szoktunk össze,ami azt jelenti,h kb 3.-4. töltés után tudtam csak neki igazán tartós porci körmöt építeni. ill tölteni, azt ami fentmaradt. boldog voltam, de nem sokáig, mert jött a nyár. tudni kell,h elveteműlt háziasszony, kertészkedik ipari mennyiségben, befőz, állatokat tart, és vasas boltban dogozik. körömállása sem egyszerű, saját körmei repűlve nőnek, vagyis felfelé állnak. egész nyáron kínlódtam vele, mert fellevegősődtek a körmei,(leginkább a középső ujj a jobb kézen), és ő reszelgette otthon magának, meg ilyenek. már nem tudok mit kezdeni vele, ragaszkodik hozzám, de egyszerűen nem tudok erősebb anyagot, mint a porci, ami tartson is amikor a csavarok vagy szegek közé nyulkál,h kimérje..... valakinek van valami ötlete? vagy elmúlik ujra a fellevegősődés ha elmulik a nyár? mindig figyelmeztettem, h ne jöjjön feláztatott körömmel töltésre, szerinte nem is jött, de akkor nemtudom mi a gubanc. a többi vendégemmel nincs ilyen problémám
Izabella, a porcelán valóban rendkívül strapabíró, de ha ennyire igénybe veszi a körmét, én megpróbálnék rá egy Gum Gelt, ami rugalmas is. :) Csak az általad említett középső ujján levegősödik fel az anyag? Az lehet attól is, hogy sokat ír, vagy fog valamit és ezen az ujján folyamatos nyomásban van a köröm/az anyag.
Sziasztok!A segítségeteket kérem.Saját körömre építettem crystal nails alapanyagokkal de pár nap múlva megrepedeztek a körmök és lepattogtak.Nem tudom mi lehet a baj.Ha valaki tud segítsen.Előre is köszönöm.
Katalin, ezt több dolog is előidézhette. Elvégezted már az OKJ-s tanfolyamot?
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Van egy vendégem akinek a tipes köröm mindig leesik! Előkészítem rendesen és még is! mi lehet a hiba? Zsírosabb lehet a körme? ne erőltessen nála a tippeset,hanem épít2358sek szerintetek? Várom a segítségeket!!
A tipes köröm legalapvetőbb problémája az lehet, amit Szilvia is írt. Én is azt javaslom, próbáld meg nála az építést. Ha az beválik elsőre probléma nélkül, akkor a tip feszülése volt az oka.
Sziasztok! CN gél lakkot használok. Szeretnék segítséget kérni a használatával kapcs-ban. Előkészítés után nail prep, savmentes primer,nagyon vékony gél lakk clear réteget teszek. 2 percig lámpázom. Ezen nagyon megcsúszik a színes réteg, főleg a bordónál vettem észre. Még ha 1 rétegben fedne is (ahogy hirdetik) akkor is kell még egy a csúszás miatt. A végén a cleares lakkom ecsetét mindig megfogja a szín. Mit tehetek, hogy ne csússzon meg az anyag, és ne fogjon a szín? Előre is köszönöm a választ.
Ildikó, valóban, az alapréteg kötésekor keletkező ragacsos réteg miatt csúszik meg a szín. Egy tiszta ecsettel töröld le ezt a ragacsot a felületéről. Semmiképpen ne fixáld, csak egy építő ecsettel húzd le a felesleget. A bordó Gel-Lac a rengeteg pigment miatt fogja meg az ecsetet. Ilyenkor egy tiszta papíron töröld le a clear ecsetet, mielőtt visszateszed a tégelybe.
csajok, van egyvendégem, nagyon lassan nehezen szoktunk össze,ami azt jelenti,h kb 3.-4. töltés után tudtam csak neki igazán tartós porci körmöt építeni. ill tölteni, azt ami fentmaradt. boldog voltam, de nem sokáig, mert jött a nyár. tudni kell,h elveteműlt háziasszony, kertészkedik ipari mennyiségben, befőz, állatokat tart, és vasas boltban dogozik. körömállása sem egyszerű, saját körmei repűlve nőnek, vagyis felfelé állnak. egész nyáron kínlódtam vele, mert fellevegősődtek a körmei,(leginkább a középső ujj a jobb kézen), és ő reszelgette otthon magának, meg ilyenek. már nem tudok mit kezdeni vele, ragaszkodik hozzám, de egyszerűen nem tudok erősebb anyagot, mint a porci, ami tartson is amikor a csavarok vagy szegek közé nyulkál,h kimérje..... valakinek van valami ötlete? vagy elmúlik ujra a fellevegősődés ha elmulik a nyár? mindig figyelmeztettem, h ne jöjjön feláztatott körömmel töltésre, szerinte nem is jött, de akkor nemtudom mi a gubanc. a többi vendégemmel nincs ilyen problémám
Köszönöm Szilvi! Ha jól értelmeztem az előző kérdéseket és válaszokat, akkor mindenki használ a színesek alá egy vékony clear réteget is. Egyébként a piros nekem is fogott. :)
természetesen, kell a vékony clear réteg
Szia! Nem kell alá vékony zselé, felesleges. Mikor jön a vendég új színért, (és ha leoldod)akkor el kell távolítani teljesen. Én mondjuk reszelem és a vékony átlátszó alapréteget meghagyom, hogy nehogy a saját körmöt megreszeljem.
Köszönöm Szilvi! Ha jól értelmeztem az előző kérdéseket és válaszokat, akkor mindenki használ a színesek alá egy vékony clear réteget is. Egyébként a piros nekem is fogott. :)