2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
1.950 ,-Ft
1.200 ,-Ft
1.800 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok!A segítségeteket kérem.Saját körömre építettem crystal nails alapanyagokkal de pár nap múlva megrepedeztek a körmök és lepattogtak.Nem tudom mi lehet a baj.Ha valaki tud segítsen.Előre is köszönöm.
Szia, az ecseted nincs rendesen kitörölve, amive kitörlöd a mosolyvonalad, és a benne maradt fehér anyagot húzod a mosolyvonal felett, szerintem ez lehet a gond. Én egy másik ecsetet használok a mosolyvonal kitörléséhez és figyelek arra, hogy semmennyi fehér ne legyen rajta, mert akkor foltos lesz.
Kedves Kriszti!Köszönöm szépen a választ! Mostantól jobban figyelek erre, hátha tényleg ez a gond.
Sziasztok! Segítenétek nekem? Mitől lehet az, hogy megépítettem a körmöt és a mosolyvonal felett egy szabálytalan fehér csík alakult ki a mosolyvonallal megegyező ívben? Mi lehet az? Előre is köszi!
Szia, az ecseted nincs rendesen kitörölve, amive kitörlöd a mosolyvonalad, és a benne maradt fehér anyagot húzod a mosolyvonal felett, szerintem ez lehet a gond. Én egy másik ecsetet használok a mosolyvonal kitörléséhez és figyelek arra, hogy semmennyi fehér ne legyen rajta, mert akkor foltos lesz.
Sziasztok! Segítenétek nekem? Mitől lehet az, hogy megépítettem a körmöt és a mosolyvonal felett egy szabálytalan fehér csík alakult ki a mosolyvonallal megegyező ívben? Mi lehet az? Előre is köszi!
Sziasztok! Még nem dolgoztam eddig gél lakkal, de most "örököltem" két vendéget, akik miatt vettem párat. Örülnék pár jó tanácsnak, észrevételnek, ha van! :) Base gélt használok alapnak, ezt tenném ez alá is és befejezésnek vettem Easy Off-ot mert azt már megnéztem, hogy a Top Shine nem jó rá. Hallottam viszont azt is, hogy van aki tesz alá egy réteg zselét is. Szerintetek...? Szeretném azt is tudni, hogy töltéskor teljesen le kell-e szedni. Előre is köszönöm, ha valaki megosztja velem a tapasztalatait! :)
Szia! Nem kell alá vékony zselé, felesleges. Mikor jön a vendég új színért, (és ha leoldod)akkor el kell távolítani teljesen. Én mondjuk reszelem és a vékony átlátszó alapréteget meghagyom, hogy nehogy a saját körmöt megreszeljem.
szia, ezt én is észleltem, remélem majd Crystal Nails nevű felhasználó válaszol erre a kérdésre :) amit javasolni tudok, az alap clear réteg lámpázása után én egy zselés ecsettel leszedem a keletkezett ragacsos réteget, igy jobban terűl a színes anyag. de azzal nemtudok mit kezdeni,h a szín ne fogja meg az ecsetet a borító réteg felhordásakor. eddig nem volt bátorságom kipróbálni, ez előző módszeremet :) mindig törölgettem az ecsetet, és igy pazaroltam az anyagot.
Szia!Az erősebb színek mindig fogni fognak. Ezt bele kell kalkulálni. Attól még rendesen megkötött.
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Van egy vendégem akinek a tipes köröm mindig leesik! Előkészítem rendesen és még is! mi lehet a hiba? Zsírosabb lehet a körme? ne erőltessen nála a tippeset,hanem épít2358sek szerintetek? Várom a segítségeket!!
Szia! Lehet, hogy nem passzol eléggé a tip. Pl: lapos a körme, te pedig rányomsz egy ívesebb tip-et, ami akkor éppen jó, de pár hét vagy nap után ledobja magáról, mert folyamatosan feszül. Szerintem építs! Az a tuti:)
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Van egy vendégem akinek a tipes köröm mindig leesik! Előkészítem rendesen és még is! mi lehet a hiba? Zsírosabb lehet a körme? ne erőltessen nála a tippeset,hanem épít2358sek szerintetek? Várom a segítségeket!!
Sziasztok! CN gél lakkot használok. Szeretnék segítséget kérni a használatával kapcs-ban. Előkészítés után nail prep, savmentes primer,nagyon vékony gél lakk clear réteget teszek. 2 percig lámpázom. Ezen nagyon megcsúszik a színes réteg, főleg a bordónál vettem észre. Még ha 1 rétegben fedne is (ahogy hirdetik) akkor is kell még egy a csúszás miatt. A végén a cleares lakkom ecsetét mindig megfogja a szín. Mit tehetek, hogy ne csússzon meg az anyag, és ne fogjon a szín? Előre is köszönöm a választ.
szia, ezt én is észleltem, remélem majd Crystal Nails nevű felhasználó válaszol erre a kérdésre :) amit javasolni tudok, az alap clear réteg lámpázása után én egy zselés ecsettel leszedem a keletkezett ragacsos réteget, igy jobban terűl a színes anyag. de azzal nemtudok mit kezdeni,h a szín ne fogja meg az ecsetet a borító réteg felhordásakor. eddig nem volt bátorságom kipróbálni, ez előző módszeremet :) mindig törölgettem az ecsetet, és igy pazaroltam az anyagot.
Sziasztok! CN gél lakkot használok. Szeretnék segítséget kérni a használatával kapcs-ban. Előkészítés után nail prep, savmentes primer,nagyon vékony gél lakk clear réteget teszek. 2 percig lámpázom. Ezen nagyon megcsúszik a színes réteg, főleg a bordónál vettem észre. Még ha 1 rétegben fedne is (ahogy hirdetik) akkor is kell még egy a csúszás miatt. A végén a cleares lakkom ecsetét mindig megfogja a szín. Mit tehetek, hogy ne csússzon meg az anyag, és ne fogjon a szín? Előre is köszönöm a választ.