2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.09.18 - 13:10
Fülöp Katalin

Sziasztok!A segítségeteket kérem.Saját körömre építettem crystal nails alapanyagokkal de pár nap múlva megrepedeztek a körmök és lepattogtak.Nem tudom mi lehet a baj.Ha valaki tud segítsen.Előre is köszönöm.

Timár Orsolya - Válaszolok
2011.09.18 - 11:15
Timár Orsolya - törölt felhasználó
Válasz Homolya Kriszti - 2011. szeptember 18., vasárnap 10:37 üzenetére

Szia, az ecseted nincs rendesen kitörölve, amive kitörlöd a mosolyvonalad, és a benne maradt fehér anyagot húzod a mosolyvonal felett, szerintem ez lehet a gond. Én egy másik ecsetet használok a mosolyvonal kitörléséhez és figyelek arra, hogy semmennyi fehér ne legyen rajta, mert akkor foltos lesz.

Kedves Kriszti!Köszönöm szépen a választ! Mostantól jobban figyelek erre, hátha tényleg ez a gond.

Homolya Kriszti - Válaszolok
2011.09.18 - 10:37
Homolya Kriszti - törölt felhasználó
Válasz Timár Orsolya - 2011. szeptember 18., vasárnap 09:00 üzenetére

Sziasztok! Segítenétek nekem? Mitől lehet az, hogy megépítettem a körmöt és a mosolyvonal felett egy szabálytalan fehér csík alakult ki a mosolyvonallal megegyező ívben? Mi lehet az? Előre is köszi!

Szia, az ecseted nincs rendesen kitörölve, amive kitörlöd a mosolyvonalad, és a benne maradt fehér anyagot húzod a mosolyvonal felett, szerintem ez lehet a gond. Én egy másik ecsetet használok a mosolyvonal kitörléséhez és figyelek arra, hogy semmennyi fehér ne legyen rajta, mert akkor foltos lesz.

Timár Orsolya - Válaszolok
2011.09.18 - 09:00
Timár Orsolya - törölt felhasználó

Sziasztok! Segítenétek nekem? Mitől lehet az, hogy megépítettem a körmöt és a mosolyvonal felett egy szabálytalan fehér csík alakult ki a mosolyvonallal megegyező ívben? Mi lehet az? Előre is köszi!

2011.09.17 - 08:58
Balázsi Szilvia
Válasz Kubinyi Emese - 2011. szeptember 13., kedd 21:15 üzenetére

Sziasztok! Még nem dolgoztam eddig gél lakkal, de most "örököltem" két vendéget, akik miatt vettem párat. Örülnék pár jó tanácsnak, észrevételnek, ha van! :) Base gélt használok alapnak, ezt tenném ez alá is és befejezésnek vettem Easy Off-ot mert azt már megnéztem, hogy a Top Shine nem jó rá. Hallottam viszont azt is, hogy van aki tesz alá egy réteg zselét is. Szerintetek...? Szeretném azt is tudni, hogy töltéskor teljesen le kell-e szedni. Előre is köszönöm, ha valaki megosztja velem a tapasztalatait! :)

Szia! Nem kell alá vékony zselé, felesleges. Mikor jön a vendég új színért, (és ha leoldod)akkor el kell távolítani teljesen. Én mondjuk reszelem és a vékony átlátszó alapréteget meghagyom, hogy nehogy a saját körmöt megreszeljem.

2011.09.17 - 08:55
Balázsi Szilvia
Válasz szigyarto izabella - 2011. szeptember 14., szerda 06:44 üzenetére

szia, ezt én is észleltem, remélem majd Crystal Nails nevű felhasználó válaszol erre a kérdésre :) amit javasolni tudok, az alap clear réteg lámpázása után én egy zselés ecsettel leszedem a keletkezett ragacsos réteget, igy jobban terűl a színes anyag. de azzal nemtudok mit kezdeni,h a szín ne fogja meg az ecsetet a borító réteg felhordásakor. eddig nem volt bátorságom kipróbálni, ez előző módszeremet :) mindig törölgettem az ecsetet, és igy pazaroltam az anyagot.

Szia!Az erősebb színek mindig fogni fognak. Ezt bele kell kalkulálni. Attól még rendesen megkötött.

2011.09.17 - 08:53
Balázsi Szilvia
Válasz Németh Nikoletta - 2011. szeptember 16., péntek 09:40 üzenetére

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Van egy vendégem akinek a tipes köröm mindig leesik! Előkészítem rendesen és még is! mi lehet a hiba? Zsírosabb lehet a körme? ne erőltessen nála a tippeset,hanem épít2358sek szerintetek? Várom a segítségeket!!

Szia! Lehet, hogy nem passzol eléggé a tip. Pl: lapos a körme, te pedig rányomsz egy ívesebb tip-et, ami akkor éppen jó, de pár hét vagy nap után ledobja magáról, mert folyamatosan feszül. Szerintem építs! Az a tuti:)

2011.09.16 - 09:40
Németh Nikoletta

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Van egy vendégem akinek a tipes köröm mindig leesik! Előkészítem rendesen és még is! mi lehet a hiba? Zsírosabb lehet a körme? ne erőltessen nála a tippeset,hanem épít2358sek szerintetek? Várom a segítségeket!!

2011.09.14 - 06:44
szigyarto izabella
Válasz Fadgyas Ildikó - 2011. szeptember 14., szerda 06:13 üzenetére

Sziasztok! CN gél lakkot használok. Szeretnék segítséget kérni a használatával kapcs-ban. Előkészítés után nail prep, savmentes primer,nagyon vékony gél lakk clear réteget teszek. 2 percig lámpázom. Ezen nagyon megcsúszik a színes réteg, főleg a bordónál vettem észre. Még ha 1 rétegben fedne is (ahogy hirdetik) akkor is kell még egy a csúszás miatt. A végén a cleares lakkom ecsetét mindig megfogja a szín. Mit tehetek, hogy ne csússzon meg az anyag, és ne fogjon a szín? Előre is köszönöm a választ.

szia, ezt én is észleltem, remélem majd Crystal Nails nevű felhasználó válaszol erre a kérdésre :) amit javasolni tudok, az alap clear réteg lámpázása után én egy zselés ecsettel leszedem a keletkezett ragacsos réteget, igy jobban terűl a színes anyag. de azzal nemtudok mit kezdeni,h a szín ne fogja meg az ecsetet a borító réteg felhordásakor. eddig nem volt bátorságom kipróbálni, ez előző módszeremet :) mindig törölgettem az ecsetet, és igy pazaroltam az anyagot.

Fadgyas Ildikó - Válaszolok
2011.09.14 - 06:13
Fadgyas Ildikó - vendég

Sziasztok! CN gél lakkot használok. Szeretnék segítséget kérni a használatával kapcs-ban. Előkészítés után nail prep, savmentes primer,nagyon vékony gél lakk clear réteget teszek. 2 percig lámpázom. Ezen nagyon megcsúszik a színes réteg, főleg a bordónál vettem észre. Még ha 1 rétegben fedne is (ahogy hirdetik) akkor is kell még egy a csúszás miatt. A végén a cleares lakkom ecsetét mindig megfogja a szín. Mit tehetek, hogy ne csússzon meg az anyag, és ne fogjon a szín? Előre is köszönöm a választ.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár