2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.09.05 - 19:20
Szoboszlai Anita

Én az xtremet használom,de már úgy megtanulták a vendégek hogy mit kell tenniük hogy kevésbé égessen hogy már nyugodtabban használom! Ha meg rövidebb körmöt készítek marad a titanium! :))))

2011.09.05 - 19:10
Andi
Válasz Tóth Beáta - 2011. szeptember 4., vasárnap 21:31 üzenetére

és olyan kéne, ami nem túl híg, nem sárgul és nem éget

Éget-nem éget kérdés... Szerintem olyan zselé nincs, ami senkit nem éget. Ez van, a polimerizációs folyamat ilyen :) Mindenkinél más a fájdalomküszöb, engem speciel még az Easy Off is éget... Személy szerint franciára az Xtreme Cleart (UV lámpa tetején felmelegítve, így elviselhetőbb az égetés, és az állaga is jobb), egyéb esetben a Titaniumot használom.

Andrea K Szamosi - Válaszolok
2011.09.05 - 18:39
Andrea K Szamosi - törölt felhasználó
Válasz Andrea K Szamosi - 2011. szeptember 5., hétfő 10:31 üzenetére

titanium, nem éget annyira mint a többi, nem kúszik el a helyéről stb viszont a fehér véget megszürkíti. :( Alig várom már, h elfogyjon ez a téged amit most használok!

*tégely

Andrea K Szamosi - Válaszolok
2011.09.05 - 10:31
Andrea K Szamosi - törölt felhasználó
Válasz Crystal Nails - 2011. szeptember 5., hétfő 09:52 üzenetére

Builder Clear I, Titanium.... :) Lányok, ki mit használ?

titanium, nem éget annyira mint a többi, nem kúszik el a helyéről stb viszont a fehér véget megszürkíti. :( Alig várom már, h elfogyjon ez a téged amit most használok!

2011.09.05 - 09:52
Crystal Nails
Válasz Tóth Beáta - 2011. szeptember 4., vasárnap 21:31 üzenetére

Builder Clear I, Titanium.... :) Lányok, ki mit használ?

2011.09.04 - 21:31
Tóth Beáta

2011.09.04 - 21:31
Tóth Beáta

mivel új építő zselét keresek!

2011.09.04 - 21:30
Tóth Beáta

ha van valami jó tippetek, szívesen várom:)

2011.09.04 - 21:30
Tóth Beáta

2mb zselét vettem (3in1) és köztünk szólva kukába való!!!:S

2011.09.04 - 21:27
Tóth Beáta
Válasz Molnár Veronika - 2011. szeptember 1., csütörtök 20:05 üzenetére

Sziasztok!Még nem használtam a Base gelt és szeretném ha valaki megírná mikor hova és hova nem ajánlott használni!Valamint az easy off-os körömerősítés menetét mert nekem ez még új technika.Az előkészítés menete gondolom úgyan úgy megy mintha műkörmöt készítenék elő.Valóban csak Top sine mehet a tetejére?Egyre több vendégem keresi ezt a módját a köröm ápolásnak és szeretném tökéletesen megcsinálni nekik.Köszönöm a segítségeteket! Üdv: Veca

az enyém már lassan el is fogy! a zselélakk alá is használom, és műköröm alá is! nekem bevált, bár akkor se dől össze a világ, ha nem használod

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár