2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
1.950 ,-Ft
11.950 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Köszönöm szépen és megfogadom a tanácsot!:) Üdv mindenkinek: Veca
Sziasztok!Még nem használtam a Base gelt és szeretném ha valaki megírná mikor hova és hova nem ajánlott használni!Valamint az easy off-os körömerősítés menetét mert nekem ez még új technika.Az előkészítés menete gondolom úgyan úgy megy mintha műkörmöt készítenék elő.Valóban csak Top sine mehet a tetejére?Egyre több vendégem keresi ezt a módját a köröm ápolásnak és szeretném tökéletesen megcsinálni nekik.Köszönöm a segítségeteket! Üdv: Veca
Szia! Base Gel-t az előkészített körömre, alaprétegként kell kenni. Ez mehet Gel-Lac, Easy Off, zselés műköröm. És valóban, ahogy Zsuzsa írta neked, Easy Off-ra ne tegyél Top Shine-t. Leoldható, rugalmas anyagokra csak leoldható, rugalmas fényt szabad tenni (Easy Off Top, Gel-Lac Clear)
Sziasztok!Még nem használtam a Base gelt és szeretném ha valaki megírná mikor hova és hova nem ajánlott használni!Valamint az easy off-os körömerősítés menetét mert nekem ez még új technika.Az előkészítés menete gondolom úgyan úgy megy mintha műkörmöt készítenék elő.Valóban csak Top sine mehet a tetejére?Egyre több vendégem keresi ezt a módját a köröm ápolásnak és szeretném tökéletesen megcsinálni nekik.Köszönöm a segítségeteket! Üdv: Veca
Szia! Base gélt még nem használtam én sem..... Saját köröm erősítéshez készítsd elő a körmöket, mintha műkörmöt építenél. Ezután alkalmazd az Easy Off zselét két rétegben (rétegek között lámpázva) majd egy-egy cseppnyi zselével vastagítsd meg a szabad szél feletti részt. 3 perc alatt keményre köt, ugyanolyan erős, mint a hagyományos zselék.A top shine zselé nem jó, easy off topot használj helyette.
Sziasztok! Itthon szeretnék műkörmöt építeni, (Zselés tip )főképp legelőször franciát. Milyen tip-et ajánlanátok hozzá, a fehér véget hogyan alakítsam ki legkönnyebben ,és a szép ívet? van erre valami spec. videó ?És még egy kérdésem lenne: pl ezt a francia körmöt csillámos véggel hogy tudnám megoldani? pl. : http://weddingcometrue.com/wp-content/uploads/2010/04/french-manicure-with-glitter-pink.jpg nagyon tetszik:) a zselével kell összemártani és felvinni ecsettel a franciafehér végre?:) köszi előre is és bocsi az értetlenkedésemért.:(
Szia Vivien, Vicanak igaza van. Rengeteg dolgot kell tudni ahhoz, hogy műkörmöt építs akár magadnak akár másnak. Nem elég tudni, hogy mit hogyan azt is kell tudni, hogy mit miért és mit miért ne! Felkel tudnod ismerni bizonyos betegségeket amik befolyásolják vagy éppen kizárják a műkörömépítés lehetőségeit. És még sorolhatnánk.
Sziasztok! Itthon szeretnék műkörmöt építeni, (Zselés tip )főképp legelőször franciát. Milyen tip-et ajánlanátok hozzá, a fehér véget hogyan alakítsam ki legkönnyebben ,és a szép ívet? van erre valami spec. videó ?És még egy kérdésem lenne: pl ezt a francia körmöt csillámos véggel hogy tudnám megoldani? pl. : http://weddingcometrue.com/wp-content/uploads/2010/04/french-manicure-with-glitter-pink.jpg nagyon tetszik:) a zselével kell összemártani és felvinni ecsettel a franciafehér végre?:) köszi előre is és bocsi az értetlenkedésemért.:(
Vivien!Először is azzal kezdeném,hogy nem annyira ajánlanám az otthoni körömépítést,mivel szerintem többet árthatsz magadnak,mint amennyi hasznod lehet belőle...mert azért ez nem olyan könnyű dolog,mint amilyennek látszik teszem azt egy videó alapján.egyébként a kép,amit belinkeltél az szerintem eleve csillámos szabadszél.
Vivien, Kovács Gabó Olimpiai Bajnok készítette az alábbi step by step videót, amin saját köröm erősítés van manikűr tip-pel és manikűr zselével. Manikűr tipet színesben is lehet kapni. http://www.mukorom.hu/mukormos-video/43-lenovesmentes-francia-koromerosites---step-by-step
Talán a legegyszerűbbet mani-tipp?Darabos Évinél nagyon egyszerűnek tűnő francia step by steppek vannak feltöltve , próbáld meg úgy.
Sziasztok!Sikerült a segítségetekkel megoldanom anyukám problémáját,hogy az épített körme leesett! MINDENKINEK NAGYON KÖSZÖNÖM A TANÁCSOKAT,ÉS TOVÁBBI SZÉP NAPOT,JÓ MUNKÁT,SOK VENDÉGET KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!