2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.950 ,-Ft
1.200 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Kérdeznék... nagyon alaposan, odafigyelve készítem elő a vendég körmét, zseléset építek neki, most már nem használ domestos-t kesztyű nélkül, amúgy nem izzadós. És 3 hét után mégis belevegősödik neki a körme a mátrix előtt 2 oldalt... mi a csudát csinálhatnék még vele??? Tipp valakinek? A többi vendégemnél ez nem fordul elő, tehát nem a gyakorlatlanságom az oka... Lehet ez egyéni körömtípus miatt??? Vagy nem vall be valamit (nagyon fertőtlenítés mániás) vagy tényleg az én hibám??? Mit tehetnék még érte?
Ha olyan ujján van a vendégnek, amivel pl. írás közben fogja tollat és sokat ír, akkor a nyomás következtében ott elválhat az anyag. De akadnak olyan vendégek is, akik a műkörmöt tekintik kaparó, stb... eszköznek. Építhetnénk rá egy pengét és akkor zöldséget is hámoznának vele :) A viccet félretéve valóban nem csak előkészítési hiba és helytelen anyagfelhordás következményeként jöhet létra a levegősödés.
Sziasztok! Kérdeznék... nagyon alaposan, odafigyelve készítem elő a vendég körmét, zseléset építek neki, most már nem használ domestos-t kesztyű nélkül, amúgy nem izzadós. És 3 hét után mégis belevegősödik neki a körme a mátrix előtt 2 oldalt... mi a csudát csinálhatnék még vele??? Tipp valakinek? A többi vendégemnél ez nem fordul elő, tehát nem a gyakorlatlanságom az oka... Lehet ez egyéni körömtípus miatt??? Vagy nem vall be valamit (nagyon fertőtlenítés mániás) vagy tényleg az én hibám??? Mit tehetnék még érte?
szia ! Én is tapasztaltam már ilyet,szerintem ennek az az elsődleges oka,hogy a vendégnek sajnos nem szerencsés a körömformája,növekedés közben mondjuk pl. erősen lefele hajlik.
Lenne egy kerdesem!mi lehet a gond,a porcim ojan 2 het utan elkezd sargulni,nem sok liqiddel dolgozom sot...fennyel fejezem.az anyaggal lehet esetleg|elore is is kossz!
Anita, ha nem jó minőségű porcelánnal dolgozol, alapból is lehet sárga, de ebben a melegben a vendég, ha sokat van a strandon, és keni magát napvédővel, azok ugyanúgy sárgítják körmöt, mintha önbarnítót kenne. A Trendmániában foglalkoztunk az UV védelemmel is, itt találod a videót: http://www.mukorom.hu/mukormos-video/81-az-uv-sugarzas-hatasai
Lenne egy kerdesem!mi lehet a gond,a porcim ojan 2 het utan elkezd sargulni,nem sok liqiddel dolgozom sot...fennyel fejezem.az anyaggal lehet esetleg|elore is is kossz!
még nem volt olyan vendégem, aki ragaszkodott volna a tip-es technikához, miután elmagyaráztam annak hátrányait, kockázatait és az épített technika előnyeit, és plussz lehetőségeit
Szia! De szoktam építeni én is, de nálunk valamiért jobban kérik a tipp-et. Jobban szeretem az építettet mióta májusban voltam egy tecnikai továbbképzésen a barátnőmmel, sokkal gyorsabb mint a tipp felrakás és összereszelés!
Szia!Szerintem kezd el lassan átszoktatni a népet-valószínű előbb-utóbb ők is rájönnek,hogy nem olyan rossz az épített köröm,hogy finoman fogalmazzak. Sajnállak,mert én biztos belehalnék a sok tipes körömbe:)
Szia! De arra gondoltam!Attól még tartós ha kontaktus sáv nincs? Esetleg leírnád te azzal hogyan dolgozol? Köszi a segítséget:)
Ugyanúgy kell vele dolgozni, mint a normál tip-el. A körmöt előkészíted, a tip-et beragasztózod, rányomod a körömre, úgy hogy buborék ne keletkezzen, megvárod a száradási időt. Majd a végén összereszeled. Akár még hajlítani is tudod, miután rátetted az első zselé réteget. Tényleg nagyon rugalmas.
Szia!Természetesen attól még lehet tartós,hogy nincsen kontaktus sáv.Én sajnos nem tudok róla érdemben nyilatkozni,mert én csak építek.Te nem szoktál építeni?
Szia! De szoktam építeni én is, de nálunk valamiért jobban kérik a tipp-et. Jobban szeretem az építettet mióta májusban voltam egy tecnikai továbbképzésen a barátnőmmel, sokkal gyorsabb mint a tipp felrakás és összereszelés!
Bond gelt használtátok már? Tapasztalatok? Helyettesíti a base gelt (zselés körömnél, alaprétegként)??