2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Terenyiné Zsuzsa - Válaszolok
2011.08.17 - 05:32
Terenyiné Zsuzsa - törölt felhasználó
Válasz Jancsovics Éva - 2011. augusztus 16., kedd 12:50 üzenetére

Szia!Én annyit tudok róla mondani Neked,hogy azért ezt főleg versenyeken szokták alkalmazni,s csak egy pár milliméteres részt ragasztanak a természetes körömlemezre.Itt is egy nagyon picit össze kell dolgozni a saját körömmel,de csak óvatosan,mert könnyen kilyukad,mivel nem egy nagyon vastag tipről van szó.Ezt olyan mondta nekem,aki ért hozzá és rendszeresen versenyzik.

Köszönöm a segítséget !!!! Kaptam egy doboz ilyen tippet,egyenlőre akkor jó helyen van a fiók aljában:-))))

2011.08.16 - 16:04
Crystal Nails
Válasz Molnár Veronika - 2011. augusztus 16., kedd 06:35 üzenetére

Szia! De arra gondoltam!Attól még tartós ha kontaktus sáv nincs? Esetleg leírnád te azzal hogyan dolgozol? Köszi a segítséget:)

Kedves Veronika! Itt: http://www.crystalnails.hu/region/hungarian/index.php?ban=b6&sid=35 találsz egy step by stepet, amiben Fekete Zsuzsi egy tip-zselés francia versenykörmöt mutat be. A kontakzus sáv nélküli versenytip felragasztása is látszik.

2011.08.16 - 16:01
Crystal Nails
Válasz Borbély Józsefné Éva - 2011. augusztus 16., kedd 12:45 üzenetére

Köszi,hogy segítettél!TOVÁBBI SZÉP NAPOT!

Éva, valóban vannak olyan betegségek és gyógyszerek, amik szedése esetén a zselés köröm egyben leválik, mintha nem készítenéd elő a körmöt, akármilyen precízen készítesz elő. Próbáld meg esetleg Bond Gel-lel alapozni édesanyád zselés körmét. Ez egy új anyag és minden eddiginél jobb tapadást biztosít. Erről sajnos nincsenek tapasztalataim az ilyen (egészségügyi) jellegű problémás körmű vendégeknél. Ha utána megosztanád majd a tapasztalataidat, azt hiszem mindannyian tanulnánk belőle :) Egyébiránt marad a porcelán köröm :)

Jancsovics Éva - Válaszolok
2011.08.16 - 12:50
Jancsovics Éva - törölt felhasználó
Válasz Terenyiné Zsuzsa - 2011. augusztus 16., kedd 09:22 üzenetére

Sziasztok! Ha valaki tudna segíteni a kontktsáv nélküli tipp felrakásáról,annak én is nagyon örülnék:-)) Májusban végeztem.....a tanfolyamon erről egy szót sem szóltak:-(( Előre is köszönöm++

Szia!Én annyit tudok róla mondani Neked,hogy azért ezt főleg versenyeken szokták alkalmazni,s csak egy pár milliméteres részt ragasztanak a természetes körömlemezre.Itt is egy nagyon picit össze kell dolgozni a saját körömmel,de csak óvatosan,mert könnyen kilyukad,mivel nem egy nagyon vastag tipről van szó.Ezt olyan mondta nekem,aki ért hozzá és rendszeresen versenyzik.

Borbély Józsefné Éva

Köszi,hogy segítettél!TOVÁBBI SZÉP NAPOT!

Borbély Józsefné Éva
Válasz Kovács Jessica - 2011. augusztus 12., péntek 04:44 üzenetére

Hát ogen, kijövünk az alapképzésekről és buták vagyunk, de ez nem a mi hibánk, hanem a képzőrendszeré....na mind1. Az előkészítő anyagok pontos folyamata Nail prep , Primer, Acid Free primer. A sima Primernél várd meg míg "kifehéredik" a köröm, megszárad. Az Acid free nem fog megszáradni, arra jön az 1ő réteg anyag. Fontos az is, hogy a vendég az előkészítő anyagok felkenése után ne érjen semmihez a körmével.

Köszönöm a segítséget!

Borbély Józsefné Éva
Válasz Rétfalvi Orsolya - 2011. augusztus 12., péntek 06:42 üzenetére

Szia Éva! A suliban mi is 3:1 előkészítőfolyadékot használtunk. Tanultunk a primerekről, de csak elméletben. Aztán egy idősebb körmös megtanított rá, hogy muszáj minden előkészítő anyagot külön-külön felvinni (NailPrep + Primer). Elmagyarázta, hogy a savmentes primer könnyen kezelhető felületre való, a savas pedig izzadós kezűeknek, illetve olyan körömre, ahol nehezebben tapadna meg az alapanyag. A 3:1 előkészítőfolyadék sajnos nem ér semmit. Az én körmöm simán bepenészedett, amikor azt használtam. :( Nem szabad spórolni ezen!

Szia! köszi a segítséget,megpróbálom úgy ahogy tanácsoltad!Magamnak is építettet csináltam de azzal semmi probléma!Jó munkát Neked!

Terenyiné Zsuzsa - Válaszolok
2011.08.16 - 09:22
Terenyiné Zsuzsa - törölt felhasználó

Sziasztok! Ha valaki tudna segíteni a kontktsáv nélküli tipp felrakásáról,annak én is nagyon örülnék:-)) Májusban végeztem.....a tanfolyamon erről egy szót sem szóltak:-(( Előre is köszönöm++

Jancsovics Éva - Válaszolok
2011.08.16 - 07:16
Jancsovics Éva - törölt felhasználó
Válasz Molnár Veronika - 2011. augusztus 16., kedd 06:35 üzenetére

Szia! De arra gondoltam!Attól még tartós ha kontaktus sáv nincs? Esetleg leírnád te azzal hogyan dolgozol? Köszi a segítséget:)

Szia!Természetesen attól még lehet tartós,hogy nincsen kontaktus sáv.Én sajnos nem tudok róla érdemben nyilatkozni,mert én csak építek.Te nem szoktál építeni?

2011.08.16 - 06:35
Molnár Veronika
Válasz Jancsovics Éva - 2011. augusztus 15., hétfő 14:29 üzenetére

Igen a Cn az Crystal Nails.Egyébként hogy érted azt ,hogy mosolyvonala? Nem a kontaktus sávra gondolsz?

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár