2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
970 ,-Ft
1.980 ,-Ft
1.200 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia!Alaposan bolyhoztam,legalább 1 percet vártam mielőt elkeztem építeni! A bőrhöz nem értem erre nagyon odafigyelek,anyukámnak csináltam aki szívbeteg és nagyon sok fajta gyógyszert szed,lehet hogy valamelyik gyógyszer hatóanyaga miatt van?Az acid free primert mikor kell használni? A suliba nem is hallottam ilyenről!Köszönöm asegítségedet!
Hát ogen, kijövünk az alapképzésekről és buták vagyunk, de ez nem a mi hibánk, hanem a képzőrendszeré....na mind1. Az előkészítő anyagok pontos folyamata Nail prep , Primer, Acid Free primer. A sima Primernél várd meg míg "kifehéredik" a köröm, megszárad. Az Acid free nem fog megszáradni, arra jön az 1ő réteg anyag. Fontos az is, hogy a vendég az előkészítő anyagok felkenése után ne érjen semmihez a körmével.
Sziasztok,mitől esik le hamar az épített zselés köröm?Még kezdő vagyok,a körömlemezt bolyhozom,majd 3:1-el lekenem,várok egy picit,felteszem sablont,majd kezdem az építést. A tanfolyamon épített köröm nem esett le.Mit csínáljak,mit használjak kérlek segítsetek,köszí!
Szia! Én hallottam már hogy bizonyos gyógyszerek befolyásolhatják a tapadást! Próbld neki porciból építeni, vagy porci réteget tenni a zselé alá! Sok esetben ez lehet a megoldás!
Sziasztok ! Olvasom a fórumon h kinek mi a problémája. Röviden én is válaszolok hátha bejön vkinek ahogyan én csinálom. :) Az előkészítésnél én CSAK ECSETES nail prep-et,savmentes primert,savas primert kenek fel(igen mind3at), az előkészítő anyagok felkenése között várok 1 picit h száradjanak, kb. 20 v 30 másodperc, elötte fontos h a bolyhozott körmöt jól leportalanítom mindenhol. Én is jártam úgy nem volt jó az előkészítés és voltak gondok... Base Gel nagyon jó !!! Ajánlom mindenkinek, sokkal egyszerűbb, gyorsabb az alap réteg készítése mint "hagyományosan". Nekem viszont 1 olyan gondom van, h GEL LAC-omat vékony rétegben felkenem, és beráncosodik. Mi lehet az oka? Már jártam úgy h hibás Gel Lac-ot kaptam, ez is az ?!Mindent úgy csináltam ahogyan kell... eddig egyedül a fehér vált be nálam a Gel Lacnál, a többi nem... Köszi előre is a válaszokat ! :)
Szia! Ha sok az előkészítő folyadék, pl: nem huzod le a szélét akkor is leeshet,de lehet a vendéged izzadékony ami kihathat a körömre.Nekem volt ilyen vendégem, megszenvedtem vele. Ne add fel!
Szia! Köszönöm a segítséget,nem adom fel,csak kellemetlen lenne ha pont egy vendéggel járok így,nem pedig az anyukámmal.Szerencsére mással nem történt ez meg,megpróbálom neki az Acid free primert.KÖSZI!
Sziasztok,mitől esik le hamar az épített zselés köröm?Még kezdő vagyok,a körömlemezt bolyhozom,majd 3:1-el lekenem,várok egy picit,felteszem sablont,majd kezdem az építést. A tanfolyamon épített köröm nem esett le.Mit csínáljak,mit használjak kérlek segítsetek,köszí!
Szia! Ha sok az előkészítő folyadék, pl: nem huzod le a szélét akkor is leeshet,de lehet a vendéged izzadékony ami kihathat a körömre.Nekem volt ilyen vendégem, megszenvedtem vele. Ne add fel!
szia! Elvileg semmilyen körömnek nem kéne leesnie.Pláne építettnek.Még a tipp kezdőknél leeshet de építettről még nem hallottam.Rendesen bolyhozod?Bőrhöz nem érsz?Acid free primert kensz a végén?Ha előtte kensz sima Primert megvárod míg megszárad?
Szia!Alaposan bolyhoztam,legalább 1 percet vártam mielőt elkeztem építeni! A bőrhöz nem értem erre nagyon odafigyelek,anyukámnak csináltam aki szívbeteg és nagyon sok fajta gyógyszert szed,lehet hogy valamelyik gyógyszer hatóanyaga miatt van?Az acid free primert mikor kell használni? A suliba nem is hallottam ilyenről!Köszönöm asegítségedet!
szia! Elvileg semmilyen körömnek nem kéne leesnie.Pláne építettnek.Még a tipp kezdőknél leeshet de építettről még nem hallottam.Rendesen bolyhozod?Bőrhöz nem érsz?Acid free primert kensz a végén?Ha előtte kensz sima Primert megvárod míg megszárad?
Köszi köszi, aranyos vagy :)
nincs mit :)
Ti mit szóltok a crystal nails base gelhez? Tényleg nem levegösödik fel?
Diana! Nálam tesztelés alatt van a base gel de eddig minden szuperül ment. Várom töltésre az első base géles vendégeimet, olyanokat akiknél eddig bármilyen zselé levegősödött. Páran már jöttek töltésre de meglepően jól nézett ki a 4 hetes lenövés is. amit még használok és az egyértelműen láthatóan letapasztotta a zselét (ezt magamon teszteltem) az IBD Bonder - vékonyan kell kenni, lámpázni kell és erre jöhet az alapréteg zselé - nos rajtam ez segített. Ahhoz,h a Base gel meggyőzzőn hasonló képpen még várok 1-2 problémásabb vendégemre és majd akkor ujra nyilatkozom :)