2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
970 ,-Ft
1.980 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
sziasztok, kezdő vagyok a zselés körömépítésben, mitől esik le hamar a köröm? milyen okai lehetnek? mit tanácsoltok? mit csináljak máshogy? köszi
Szia. Mit csinálj máshogyan? Ehhez tudni kéne hogy hogyan csinálod :)
sziasztok, kezdő vagyok a zselés körömépítésben, mitől esik le hamar a köröm? milyen okai lehetnek? mit tanácsoltok? mit csináljak máshogy? köszi
Szia! Lehet ennek is a következménye de annak is,hogy a sáncoknál nem lett rendesen előkészítve a körmöd vagy azért alakult ki a lifting,mert esetleg a top shine vagy maga az anyag picit rákerült a bőrödre.
ajánlom a savas primert is használjátok.
Megkérdezik,és megnézik a gépben.és máris a kedvezményes árat fizeted.
Köszönöm:)
Szia! Én a CN-nél végeztem és nemrég jelentkeztem 1 továbbképzésre..ilyenkor automatikusan a kedvezményes árat kérik,tehát látják,hogy náluk tanultam,vagy hogy működik?
Megkérdezik,és megnézik a gépben.és máris a kedvezményes árat fizeted.
Sziasztok! kb. 3 hónapja van műkörmöm, az előző kettő nagyon szép volt, ám ez a harmadik szinte minden körmöm szélénél hólyagosodik. Ez lehet annak a következménye hogy itt a nagy meleg és izzadékony a kezem? Köszönöm a válaszokat! Üdvözlettel: Gigi
Szia! Lehet ennek is a következménye de annak is,hogy a sáncoknál nem lett rendesen előkészítve a körmöd vagy azért alakult ki a lifting,mert esetleg a top shine vagy maga az anyag picit rákerült a bőrödre.
szerintem 6500ft-ért egyszerűbb ha elvégzed a tanfit,és akkor mindent megtanulsz.Ha Chrystal N.nél végeztél,akkor csak ennyi a tanfi ára.Én is elvégeztem,és mindenkihez oda jött Kika,és segített.
Szia! Én a CN-nél végeztem és nemrég jelentkeztem 1 továbbképzésre..ilyenkor automatikusan a kedvezményes árat kérik,tehát látják,hogy náluk tanultam,vagy hogy működik?
sziasztok! én is hallottam már ilyet,de nem is értem hiszen minden ujja más méret és forma!!!! ezt hogy hozza össze azt nem tudom! lehet hogy látszik is a végeredményen! ennyit nem ér az egész!
Anita! Sok vendég van,aki nagyon okos,ilyenkor megkérdezném tőle,hogy akkor miért nem tanulja ki a szakmát? :)Nekem volt,aki a manikűrömnél jelentette ki,hogy ez így nem jó,miután kivágtam a bőrt az ő kérésére és hogy ezt így ő is meg tudja otthon csinálni...ilyenkor elő kell venni az önuralmat és disztingváltan elmagyarázni a vendégnek a miértet majd amikor elment,kidühöngeni magad...
a körömhajón láttam Top Shine gél két rétegben akril fölé, mégpedig ugy,h 10 másodperc lámpázás után kell felvinni a második réteget és akkor összeköt a 2 réteg. Nálam működik, de ha néha tul vastagra sikerűl az akril festés azon semmi nem segít :) le fog pattogni
Igazad van, ha túl vastag a festék, akkor mindegy neki... :)
Köszönöm akkor sikerült félre értenem:-)
a körömhajón láttam Top Shine gél két rétegben akril fölé, mégpedig ugy,h 10 másodperc lámpázás után kell felvinni a második réteget és akkor összeköt a 2 réteg. Nálam működik, de ha néha tul vastagra sikerűl az akril festés azon semmi nem segít :) le fog pattogni