2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.08.04 - 16:59
Ady Klaudia
Válasz Kiss Dorina - 2011. augusztus 4., csütörtök 15:25 üzenetére

sziasztok, kezdő vagyok a zselés körömépítésben, mitől esik le hamar a köröm? milyen okai lehetnek? mit tanácsoltok? mit csináljak máshogy? köszi

Szia. Mit csinálj máshogyan? Ehhez tudni kéne hogy hogyan csinálod :)

Kiss Dorina - Válaszolok
2011.08.04 - 15:25
Kiss Dorina - vendég

sziasztok, kezdő vagyok a zselés körömépítésben, mitől esik le hamar a köröm? milyen okai lehetnek? mit tanácsoltok? mit csináljak máshogy? köszi

2011.08.02 - 19:14
Kovács Tünde
Válasz Murányi Szilvia - 2011. július 31., vasárnap 14:22 üzenetére

Szia! Lehet ennek is a következménye de annak is,hogy a sáncoknál nem lett rendesen előkészítve a körmöd vagy azért alakult ki a lifting,mert esetleg a top shine vagy maga az anyag picit rákerült a bőrödre.

ajánlom a savas primert is használjátok.

Murányi Szilvia - Válaszolok
2011.07.31 - 18:25
Murányi Szilvia - törölt felhasználó
Válasz Palásthy Mária - 2011. július 31., vasárnap 15:20 üzenetére

Megkérdezik,és megnézik a gépben.és máris a kedvezményes árat fizeted.

Köszönöm:)

Palásthy Mária - Válaszolok
2011.07.31 - 15:20
Palásthy Mária - törölt felhasználó
Válasz Murányi Szilvia - 2011. július 31., vasárnap 14:21 üzenetére

Szia! Én a CN-nél végeztem és nemrég jelentkeztem 1 továbbképzésre..ilyenkor automatikusan a kedvezményes árat kérik,tehát látják,hogy náluk tanultam,vagy hogy működik?

Megkérdezik,és megnézik a gépben.és máris a kedvezményes árat fizeted.

2011.07.31 - 14:22
Válasz Varga-Takács Georgina - 2011. július 13., szerda 06:31 üzenetére

Sziasztok! kb. 3 hónapja van műkörmöm, az előző kettő nagyon szép volt, ám ez a harmadik szinte minden körmöm szélénél hólyagosodik. Ez lehet annak a következménye hogy itt a nagy meleg és izzadékony a kezem? Köszönöm a válaszokat! Üdvözlettel: Gigi

Szia! Lehet ennek is a következménye de annak is,hogy a sáncoknál nem lett rendesen előkészítve a körmöd vagy azért alakult ki a lifting,mert esetleg a top shine vagy maga az anyag picit rákerült a bőrödre.

2011.07.31 - 14:21
Válasz Palásthy Mária - 2011. július 14., csütörtök 14:24 üzenetére

szerintem 6500ft-ért egyszerűbb ha elvégzed a tanfit,és akkor mindent megtanulsz.Ha Chrystal N.nél végeztél,akkor csak ennyi a tanfi ára.Én is elvégeztem,és mindenkihez oda jött Kika,és segített.

Szia! Én a CN-nél végeztem és nemrég jelentkeztem 1 továbbképzésre..ilyenkor automatikusan a kedvezményes árat kérik,tehát látják,hogy náluk tanultam,vagy hogy működik?

2011.07.31 - 14:18
Válasz Szoboszlai Anita - 2011. július 15., péntek 16:41 üzenetére

sziasztok! én is hallottam már ilyet,de nem is értem hiszen minden ujja más méret és forma!!!! ezt hogy hozza össze azt nem tudom! lehet hogy látszik is a végeredményen! ennyit nem ér az egész!

Anita! Sok vendég van,aki nagyon okos,ilyenkor megkérdezném tőle,hogy akkor miért nem tanulja ki a szakmát? :)Nekem volt,aki a manikűrömnél jelentette ki,hogy ez így nem jó,miután kivágtam a bőrt az ő kérésére és hogy ezt így ő is meg tudja otthon csinálni...ilyenkor elő kell venni az önuralmat és disztingváltan elmagyarázni a vendégnek a miértet majd amikor elment,kidühöngeni magad...

2011.07.26 - 07:37
Crystal Nails
Válasz szigyarto izabella - 2011. július 25., hétfő 16:00 üzenetére

a körömhajón láttam Top Shine gél két rétegben akril fölé, mégpedig ugy,h 10 másodperc lámpázás után kell felvinni a második réteget és akkor összeköt a 2 réteg. Nálam működik, de ha néha tul vastagra sikerűl az akril festés azon semmi nem segít :) le fog pattogni

Igazad van, ha túl vastag a festék, akkor mindegy neki... :)

2011.07.25 - 16:00
szigyarto izabella
Válasz G. Orsi - 2011. július 25., hétfő 15:29 üzenetére

Köszönöm akkor sikerült félre értenem:-)

a körömhajón láttam Top Shine gél két rétegben akril fölé, mégpedig ugy,h 10 másodperc lámpázás után kell felvinni a második réteget és akkor összeköt a 2 réteg. Nálam működik, de ha néha tul vastagra sikerűl az akril festés azon semmi nem segít :) le fog pattogni

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár