2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
1.950 ,-Ft
1.800 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Köszönöm akkor sikerült félre értenem:-)
Köszi a segítséget:-) akkor megpróbálom így 2 réteg top shine gel.
Orsi, nem 2 réteg Top Shine. A top shine nem rugalmas. A Top gel, az Easy Off Top az rugalmas. Azt tegyél rá. De elég egy rétegben :)
Top gél. 2 rétegben. Nem jön le az akril alóla.
Köszi a segítséget:-) akkor megpróbálom így 2 réteg top shine gel.
Nagyon hasznos tudni,hiszen ha ezeket figyelembe vesszük, nem tévedhetünk:)
Sziasztok! ha tudnátok segíteni az nagyon jó lenne: akril festésre vékonyan felkenem száradás után a fényzselét, és kb. egy hét múlva kitöredezik belőle a minta. Tudom hogy csak vékony rétegben szabad fényzselézni így is teszek, mégis így járok.Van esetleg vmi más ami jobb akril esetnén fényzselé helyett? Köszi a segítséget:-) Orsi
Top gél. 2 rétegben. Nem jön le az akril alóla.
Sziasztok! ha tudnátok segíteni az nagyon jó lenne: akril festésre vékonyan felkenem száradás után a fényzselét, és kb. egy hét múlva kitöredezik belőle a minta. Tudom hogy csak vékony rétegben szabad fényzselézni így is teszek, mégis így járok.Van esetleg vmi más ami jobb akril esetnén fényzselé helyett? Köszi a segítséget:-) Orsi
a köröm hajón láttam: porciból épített alapréteg, körömágyhosszabbítás, majd ilyen olyan vég, és zseléből kerűl fel a borító réteg vagyis a C- ív. az ilyen körmökre töltésnél mit tegyek?
Szia! Töltéskor szedd le teljesen a vékony alaprétegig, mint a sima körmöknél. Átlátszó porciból készíts vékony alapot, majd zselével folytasd tovább a szabadszélt, beépített díszeket, c-ívet. És az ilyen típusú körmökért kicsit kérj többet, mint a normálért, mert több anyagot igényel.
a köröm hajón láttam: porciból épített alapréteg, körömágyhosszabbítás, majd ilyen olyan vég, és zseléből kerűl fel a borító réteg vagyis a C- ív. az ilyen körmökre töltésnél mit tegyek?
.
Szia! Szerintem egy vékony réteg zselét rákensz a körömre,belenyomkodod a tüllt, az abba beleragad és utána kötteted.