2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

G. Orsi - Válaszolok
2011.07.25 - 15:29
G. Orsi - törölt felhasználó

Köszönöm akkor sikerült félre értenem:-)

2011.07.25 - 14:39
Crystal Nails
Válasz G. Orsi - 2011. július 25., hétfő 09:52 üzenetére

Köszi a segítséget:-) akkor megpróbálom így 2 réteg top shine gel.

Orsi, nem 2 réteg Top Shine. A top shine nem rugalmas. A Top gel, az Easy Off Top az rugalmas. Azt tegyél rá. De elég egy rétegben :)

G. Orsi - Válaszolok
2011.07.25 - 09:52
Válasz Balázsi Szilvia - 2011. július 24., vasárnap 21:58 üzenetére

Top gél. 2 rétegben. Nem jön le az akril alóla.

Köszi a segítséget:-) akkor megpróbálom így 2 réteg top shine gel.

2011.07.25 - 09:18
Pomozi Ildikó

Nagyon hasznos tudni,hiszen ha ezeket figyelembe vesszük, nem tévedhetünk:)

2011.07.24 - 21:58
Balázsi Szilvia
Válasz G. Orsi - 2011. július 24., vasárnap 19:15 üzenetére

Sziasztok! ha tudnátok segíteni az nagyon jó lenne: akril festésre vékonyan felkenem száradás után a fényzselét, és kb. egy hét múlva kitöredezik belőle a minta. Tudom hogy csak vékony rétegben szabad fényzselézni így is teszek, mégis így járok.Van esetleg vmi más ami jobb akril esetnén fényzselé helyett? Köszi a segítséget:-) Orsi

Top gél. 2 rétegben. Nem jön le az akril alóla.

G. Orsi - Válaszolok
2011.07.24 - 19:15

Sziasztok! ha tudnátok segíteni az nagyon jó lenne: akril festésre vékonyan felkenem száradás után a fényzselét, és kb. egy hét múlva kitöredezik belőle a minta. Tudom hogy csak vékony rétegben szabad fényzselézni így is teszek, mégis így járok.Van esetleg vmi más ami jobb akril esetnén fényzselé helyett? Köszi a segítséget:-) Orsi

2011.07.23 - 21:23
Huszár Jutka
Válasz szigyarto izabella - 2011. július 23., szombat 08:19 üzenetére

a köröm hajón láttam: porciból épített alapréteg, körömágyhosszabbítás, majd ilyen olyan vég, és zseléből kerűl fel a borító réteg vagyis a C- ív. az ilyen körmökre töltésnél mit tegyek?

Szia! Töltéskor szedd le teljesen a vékony alaprétegig, mint a sima körmöknél. Átlátszó porciból készíts vékony alapot, majd zselével folytasd tovább a szabadszélt, beépített díszeket, c-ívet. És az ilyen típusú körmökért kicsit kérj többet, mint a normálért, mert több anyagot igényel.

2011.07.23 - 08:19
szigyarto izabella

a köröm hajón láttam: porciból épített alapréteg, körömágyhosszabbítás, majd ilyen olyan vég, és zseléből kerűl fel a borító réteg vagyis a C- ív. az ilyen körmökre töltésnél mit tegyek?

2011.07.20 - 10:52
Kis Valentina

.

2011.07.20 - 07:22
Balázsi Szilvia

Szia! Szerintem egy vékony réteg zselét rákensz a körömre,belenyomkodod a tüllt, az abba beleragad és utána kötteted.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár