2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.07.19 - 10:44
Tóth Beáta

Hogyan építtek be a tüllt? Néhány módszert olvastam: bevizezni,lefogni,fóliázni! Igazán egyik sem sikerült!:(

2011.07.17 - 10:18
Váradi Hédi
Válasz Balázsi Szilvia - 2011. július 16., szombat 17:28 üzenetére

Kicsi a "C" ív.

köszönöm szépen :))

2011.07.17 - 09:15
Fabian Zsuzsa

Sziasztok.Ti hogy tároljátok a zseléteket?Holnap megyek csinálni,ha most berakom a hűtőbe,az sok lenne neki?És ha délután 3ig dolgozom esetleg,addigra szétfolyik nem?

2011.07.16 - 17:28
Balázsi Szilvia
Válasz Váradi Hédi - 2011. július 16., szombat 12:17 üzenetére

sziasztok! azt szeetném meg kérdezni igy mitől törik be a zselé a köröm közepén?? :$

Kicsi a "C" ív.

2011.07.16 - 12:17
Váradi Hédi

sziasztok! azt szeetném meg kérdezni igy mitől törik be a zselé a köröm közepén?? :$

2011.07.16 - 05:16
Juhász Erzsébet
Válasz Tóth Beáta - 2011. július 15., péntek 18:08 üzenetére

Örülök, hogy mellettem álltok! :)

Ez természetes! Nekem is van olyan vendégem aki meg akar magyarázni dolgokat. Egyenlöre még mi tanultuk és nem ök:)))

2011.07.16 - 05:14
Juhász Erzsébet
Válasz Balázsi Szilvia - 2011. július 16., szombat 04:38 üzenetére

Szia! Megépíted a körmöt, a végső reszelés után nem fényzselézel, hanem bufferolod. Erre mehet rá z akril minta, hagyni kell megszáradni. Aztán két réteg top gél, a top shine lekopik róla, nem minden esetben, de előfordul.

Nagyon köszi nekem is ilyen elképzelésem volt de igy jobb hogy egy tapasztaltabb megerösitette! Köszönöm

2011.07.16 - 04:38
Balázsi Szilvia
Válasz Juhász Erzsébet - 2011. július 14., csütörtök 12:32 üzenetére

Sziasztok! 1 honapja végeztem a sulival eddig minden megy csak az akril diszitést nem nagyon tanultuk és szeretném csináli. Zselés körmöket csinálok csak. Elmondaná nekem valaki az akril diszités teljes folyamatát zselés körömre? Nagyon köszönöm!

Szia! Megépíted a körmöt, a végső reszelés után nem fényzselézel, hanem bufferolod. Erre mehet rá z akril minta, hagyni kell megszáradni. Aztán két réteg top gél, a top shine lekopik róla, nem minden esetben, de előfordul.

2011.07.15 - 18:08
Tóth Beáta

Örülök, hogy mellettem álltok! :)

2011.07.15 - 16:41
Szoboszlai Anita
Válasz Tóth Beáta - 2011. július 14., csütörtök 18:22 üzenetére

A minap egy "nagyon okos" vendégem elképedve nézte, ahogy minden körmére ragasztok sablont és ezt szóvá is tette! Szerinte mindenütt 2 papírsablont használnak összesen, és vágás nélkül azt ragasztgatják fel a többi körömre is! Hát ezen én teljesen kiakadtam, mert ilyet még nem tapasztaltam! Most komolyan!!! Oké, h takarékosság, meg minden, de kb 50 fton??? Ugyan már! Teljesen felháborodtam!!! Azért az igényességből nem engedek 50 ft miatt!!! Ugye nem csak én látom így???

sziasztok! én is hallottam már ilyet,de nem is értem hiszen minden ujja más méret és forma!!!! ezt hogy hozza össze azt nem tudom! lehet hogy látszik is a végeredményen! ennyit nem ér az egész!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár