2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
SZIA NIKI SZERINTEM A LÁMPÁDDAL LEHET A GOND! MILYEN LÁMPÁD VAN,UFO? ABBAN NEKEM SE KÖTÖTT TÖKÉLETESEN! VETTEM EGY 4X9W-OS VENTILÁTOROST ÍGY MÁR SOKKAL JOBBAN KÖT!
Akkor jól sejtettem, mert UFO lámpám van 2x9W-os:-( Vennem kell jobb minőségűt! Köszi a segítséget! Szép estét
Igen, a fedőréteg után lejön szinte az egész addigi munkám a fixálásnál. 2X9 W-os UFO lámpám van és minden más megköt benne rendesen.18 W nem lenne elég a gel-lacnak? 2 vékony rétegben szoktam felvinni a puncs színt, lehet, hogy nem elég a 2 réteg?Vagy túl véknyan csinálom?Viszont, ha több anyagot viszek fel, akkor megráncosodik...erre is volt már példa.
Anita, nálad is ugyanaz lehet a probléma. Túl vastag és nem biztos, hogy kell a 2 réteg. A rengeteg pigment miatt nem tud megkötni. Sarkalatos példa, de gondoljatok bele. Biztos járt már mindenki így a hagyományos sötét színű lakokkal. Pl. egy bordó lakkot, ha felkenek 2 jó vastag rétegben és a rétegek között még száradási időt se hagyok 1: vagy lehúzom és elmaszatolom a színt a fénnyel, 2: nem hogy 6-8 óra múlva nem fog megkötni, 12 múlva is nyúlik, maszatol. A Gel-Lac-nál ugyanez az effektus. Felkened 1 (vastagabb rétegben, mint azt az agyag igényli), kötteted ugyan 3 percet, de az általad felkent mennyiség igényelné a min. 6 percet, mivel dupla mennyiség. Aztán a "félig kötött" anyagra rákensz egy újabb "dupla réteget"... Ez persze nem azt jelenti, hogy ha 12 percig köttetem a jó vastag rétegeket, akkor jó lesz. Mert a rengeteg pigment miatt egy bizonyos vastagságban nem tud megkötni. Ezért fordulhat elő, hogy fixálásnál lejön a nem megkötött réteg. Itt kell megjegyeznem, hogy némelyik szín a rengeteg pigment miatt megfoghatja a szálmentes törlőt fixálásnál. De ettől még makuláltlan marad a lakkozás. Kovács Gabó tanfolyamán minden kérdésetekre választ kaphattok: http://www.mukorom-tanfolyam.com/mukormos-tanfolyam/291-uj-zseles-manikurtechnikak.html
SZIA NIKI SZERINTEM A LÁMPÁDDAL LEHET A GOND! MILYEN LÁMPÁD VAN,UFO? ABBAN NEKEM SE KÖTÖTT TÖKÉLETESEN! VETTEM EGY 4X9W-OS VENTILÁTOROST ÍGY MÁR SOKKAL JOBBAN KÖT!
Sziasztok! A Gel-Lac-jainkat, mivel rengeteg bennük a pigment, még "annál is vékonyabban kell felkenni, mint ahogy gondoljátok" :). Kb. olyan vékonyan, mint a Top Shine-t. Az ecsetet le kell húzni alaposan a tégely falán. Nem feltétlen kell 2 rétegben felkenni az anyagot. Ha egy hajszálvékony rétegben is tökéletesen fed (a legtöbb ilyen), akkor nem kell rá a második réteg. Ha ezek után sem köt meg az anyag, akkor valószínűleg az UV cső lesz a hibás.
Sziasztok! Miért van az, hogy a gél lakk nem szárad meg??? Vékonyan viszem fel és min 3 percig bent volt a kezem és akkor sem.(először mindig magamon tesztelem az újdonságokat) A lámpa lehet a hibás? A másik, hogy ezt a lakkot lehet zselés körömre vagy porcira is felvinni???
Sziasztok! Miért van az, hogy a gél lakk nem szárad meg??? Vékonyan viszem fel és min 3 percig bent volt a kezem és akkor sem.(először mindig magamon tesztelem az újdonságokat) A lámpa lehet a hibás? A másik, hogy ezt a lakkot lehet zselés körömre vagy porcira is felvinni???
A gél laknál mielőtt meghúzod a mosolyvonalat lehetőség van arra hogy egy száraz ecsettel áttöröld a felületet így nem szabad hogy elmásszon a helyéről.Lehet vékony ecsettel is csinálni ha nem vagy még annyira gyakorlott vegyél ki pár csepp anyagot pl:sablonra és arról vedd fel az anyagot az ecsetre.Körömlakk kérdés?Cn,Orly vagy akár Moyra (ütősebb színei.)
Köszi szépen:-)
Ha francia lakkozást csináltok,akár kéznél,akár lábnál.....milyen körömlakkot használtok?Még tanuló vagyok,de elhelyezkedtem egy szalonba(tudja a főnők hogy tanuló vagyok),és ott már minden élesben megy.Még nem ismerek minden új anyagot,és itthon kipróbáltam a gel lakkot,de miközben a fehér részt csináltam lefolyt a körmömről:-(,meg hát ugye vastag az ecset és az egész lábujjam körömlakkos volt.Esetleg tudnátok valami jó körömlakk márkákat,ami nem túl drága és jó is?Segííííttttssseeetteeek:-(.Nehezen megy a zselés körömépítés is,én nem értem miért levegős mindig pedig nagyon alapos az előkészítésem,szerintem az anyagfelhordással van bajom:-(.Ha valaki pesten lakik és megmutatná mit csinálok rosszul,óriási segítég lenne,természetesen meghálálom!
A gél laknál mielőtt meghúzod a mosolyvonalat lehetőség van arra hogy egy száraz ecsettel áttöröld a felületet így nem szabad hogy elmásszon a helyéről.Lehet vékony ecsettel is csinálni ha nem vagy még annyira gyakorlott vegyél ki pár csepp anyagot pl:sablonra és arról vedd fel az anyagot az ecsetre.Körömlakk kérdés?Cn,Orly vagy akár Moyra (ütősebb színei.)
Sziasztok! Lenne 1 olyan problémám,hogy a jégfóliát hogyan építed bele porcelán épített körömbe,hogy ne álljon felfelé? Van valami technikája, vagy 1esével kell felraknom,belenyomkodnom a clear rétegbe? Köszönöm a válaszokat
Szia Ilona!A clear porcelánból vegyél fel egy kisebb mennyiséget és óvatosan érj hozzá a jégfóliához,tedd rá a körömre és óvatosan lapogasd el majd vond be a tetejét egy újabb clear gombóccal.Érdemes elmenni egy porcelán beépített tanfolyamra ,ha ezzel szeretnél dolgozni,mert rengeteg felhasználási lehetőséget megmutatnak és utána sokkal egyszerűbbnek tűnik minden.Remélem tudtam segíteni.
Hogy tudok a munkámról képet feltenni ide?
amikor be vagy jelentkezve, legörgeted és bal oldalt az adminisztráció felirat alatt ott van, hogy képfeltöltés adminisztráció, rákattintassz és már töltheted is fel a munkáidat, fontos, hogy mindent kitölts és beállítsd a mappát, és ne legyen a kép címében :,. és hasonló karakterek, mert nem engedi a feltöltést.
Hogy tudok a munkámról képet feltenni ide?