2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
1.950 ,-Ft
1.800 ,-Ft
11.950 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Lenne 1 olyan problémám,hogy a jégfóliát hogyan építed bele porcelán épített körömbe,hogy ne álljon felfelé? Van valami technikája, vagy 1esével kell felraknom,belenyomkodnom a clear rétegbe? Köszönöm a válaszokat
Próbáld ki a CN lakkjait, külön van nekik franciára lakkok. Nekem már lassan 2 éve megvannak (ez azért szomorú, mert ilyen kevesen kérik, főleg a műköröm megy)de nem változott az állaga, teljesen jól lehet vele festeni. Csak ajánlani tudom. Nálam pedire kérik főleg, sokáig tart!
Igen, a fedőréteg után lejön szinte az egész addigi munkám a fixálásnál. 2X9 W-os UFO lámpám van és minden más megköt benne rendesen.18 W nem lenne elég a gel-lacnak? 2 vékony rétegben szoktam felvinni a puncs színt, lehet, hogy nem elég a 2 réteg?Vagy túl véknyan csinálom?Viszont, ha több anyagot viszek fel, akkor megráncosodik...erre is volt már példa.
NEKEM IS ROSSZUL KÖTÖTT AZ UFO LÁMPÁMBAN,EZÉRT VETTEM 4X9W-OST ÉS EBBEN MÁR KÖT! LEHET HOGY NÁLAD IS EZ A GOND!
A színtelen fedőréteg után? milyen lámpád van? 2X7w-os az is lehet hogy kevés a gel-lachoz!
Igen, a fedőréteg után lejön szinte az egész addigi munkám a fixálásnál. 2X9 W-os UFO lámpám van és minden más megköt benne rendesen.18 W nem lenne elég a gel-lacnak? 2 vékony rétegben szoktam felvinni a puncs színt, lehet, hogy nem elég a 2 réteg?Vagy túl véknyan csinálom?Viszont, ha több anyagot viszek fel, akkor megráncosodik...erre is volt már példa.
Sziasztok! Nekem az a problémám a géllakkozással, hogy mikor fixálom az anyagot, lejön vele a szín is:( Ennek mi lehet az oka?
A színtelen fedőréteg után? milyen lámpád van? 2X7w-os az is lehet hogy kevés a gel-lachoz!
Sziasztok! Nekem az a problémám a géllakkozással, hogy mikor fixálom az anyagot, lejön vele a szín is:( Ennek mi lehet az oka?
Ha francia lakkozást csináltok,akár kéznél,akár lábnál.....milyen körömlakkot használtok?Még tanuló vagyok,de elhelyezkedtem egy szalonba(tudja a főnők hogy tanuló vagyok),és ott már minden élesben megy.Még nem ismerek minden új anyagot,és itthon kipróbáltam a gel lakkot,de miközben a fehér részt csináltam lefolyt a körmömről:-(,meg hát ugye vastag az ecset és az egész lábujjam körömlakkos volt.Esetleg tudnátok valami jó körömlakk márkákat,ami nem túl drága és jó is?Segííííttttssseeetteeek:-(.Nehezen megy a zselés körömépítés is,én nem értem miért levegős mindig pedig nagyon alapos az előkészítésem,szerintem az anyagfelhordással van bajom:-(.Ha valaki pesten lakik és megmutatná mit csinálok rosszul,óriási segítég lenne,természetesen meghálálom!
Szia Jessica! Saját köröm megerősítésénél arra nagyon ügyelj, hogy a zseléből kerüljön egy kicsi a szabadszél élére is lezárásként. Reszelésnél figyelni kell, hogy ezt ne reszeld le, maradjon ott. Előkészítésnél alakítsd ki a pontos formát, így fixálás után elég lesz bufferozni, ha szép egyenletesen dolgoztál.
Hát köszönöm de van vendégem akinek semmi baja vele, meg nekem sincs. Erre jön ez a 2 vendég, amelyik közül az eggyik elszólta magát hogy megreszelgette, így gondolom azért pattogott le, mert a lezárást leszedte. De köszönöm a segítséget :)
Garancia : én így dolgozom. Szitu: fiatal csajszi 3 hét után felkeres, 3 körme hiányzik, bevallja töredelmesen hogy 1 a farmer gatyó felvételénél az ő "hibájából" beakadt. Hegyes félhosszú körme van. Közli hogy a másik 2 fellevegősödött a szélén, és magától távozott, de nem töröltem le a körömsáncnál a zselét, amit ugye leszoktak.... köpni-nyelni nem tudok, hisz a vendég a körömépítésnél elmondta, hogy vaterán vett a barátnőjével készletet, azzal bütyköltek maguknak ...hát laposat, potyogtak, csak csillámosat...és kioktak 3 hét után !!!!!ajánlatom , pótolom a 3-at, de tülteni kellene mert van ám lenövés. Jajj azt anyagilag átgondolja, és kiviharzik.
Sziasztok! Van 2 vendégem, akinek a saját körmének a végéről lepattog a zselé. Nem értem miért, mivel nekem is ilyen körmöm van, nekem nem pattog le. A színes zselének a felvételét az alábbi módon csinálom: előkészítések- 1 vékony réteg xtreme clear- 2 réteg színes zselé- xtreme celar kicsit vastagabban. Fixálok, picit reszelek, fényzselé. előre is köszönöm a segítséget!
Szia Jessica! Saját köröm megerősítésénél arra nagyon ügyelj, hogy a zseléből kerüljön egy kicsi a szabadszél élére is lezárásként. Reszelésnél figyelni kell, hogy ezt ne reszeld le, maradjon ott. Előkészítésnél alakítsd ki a pontos formát, így fixálás után elég lesz bufferozni, ha szép egyenletesen dolgoztál.