2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.350 ,-Ft
3.500 ,-Ft
2.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Van 2 vendégem, akinek a saját körmének a végéről lepattog a zselé. Nem értem miért, mivel nekem is ilyen körmöm van, nekem nem pattog le. A színes zselének a felvételét az alábbi módon csinálom: előkészítések- 1 vékony réteg xtreme clear- 2 réteg színes zselé- xtreme celar kicsit vastagabban. Fixálok, picit reszelek, fényzselé. előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok! Én a CN gél lakkokat használok de most sikerült belenyúlnom egy rossz minőségübe vagy nem tudom mi lehet a baj? Ez a 26 os szín és abszolút nem köt meg. Valaki használta már? én vagyok béna? köszi előre is
Sziasztok! Hozzátok be a József krt-i üzletbe vagy adjátok oda a Körömfutároknak. Ők is tudják cserélni, illetve a "nem átkötő" színt teszteljük, mi lehet a problémája. Esetek többségében nagyon vastagon viszik fel. Lehelet vékonyan kell felkenni a Gel-Lacokat.
Sziasztok! Én a CN gél lakkokat használok de most sikerült belenyúlnom egy rossz minőségübe vagy nem tudom mi lehet a baj? Ez a 26 os szín és abszolút nem köt meg. Valaki használta már? én vagyok béna? köszi előre is
Szia! a 26-osból volt pár, ami nem kötött meg. 2 dolgot tudok ajánlani :) alagút lámpában minden megköt (ami amúgy nem kötne meg az is) vagy vidd vissza és cseréltesd ki egy másik sorozatszámúra a lakkot. :)
Köszi szépen, de ez 1 kicsit azért bosszantó :(.Nem tudjátok nem lehet visszacserélni ?
Kicserélik!
Sziasztok! Nekem az a problémám,hogy amikor saját körömre teszek zselét francia véggel,a fehér 1-2nap után lepattan.Miért?
Szia! A végső reszelésnél nagyon kell figyelni. A szabad szélnél nem szabad lecsapva reszelni (nem szabad elvékonyítani). + vastagabbra kell építeni,mint egy műkörmöt. Bővebben itt: http://www.crystalnails.hu/region/hungarian/index.php?ban=b10&cn=f3
Igen,erre nagyon figyelek.Igaz csak 1 vendégem ilyen. Meg próbálom a gel-lakkot majd. Holnap reggel lesz az OKJ vizsgám. Egy kérdés: Mi a kézápolás? Valahogy nem találom a jegyzeteimben,és elvileg ezt kérdezik a diagnosztizálásnál.
A teljes kézápolás a kézfej és az alkar ápolását jelenti ami egy manikűrből és egy könyékig való ápolásból áll. ( ide beletartozik a masszázs, a peeling, paraffinos kézápolás stb )
lezárod a szabadszélt?
Igen,erre nagyon figyelek.Igaz csak 1 vendégem ilyen. Meg próbálom a gel-lakkot majd. Holnap reggel lesz az OKJ vizsgám. Egy kérdés: Mi a kézápolás? Valahogy nem találom a jegyzeteimben,és elvileg ezt kérdezik a diagnosztizálásnál.
Sziasztok! Nekem az a problémám,hogy amikor saját körömre teszek zselét francia véggel,a fehér 1-2nap után lepattan.Miért?
lezárod a szabadszélt?