2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.07.04 - 17:47
Kovács Jessica

Sziasztok! Van 2 vendégem, akinek a saját körmének a végéről lepattog a zselé. Nem értem miért, mivel nekem is ilyen körmöm van, nekem nem pattog le. A színes zselének a felvételét az alábbi módon csinálom: előkészítések- 1 vékony réteg xtreme clear- 2 réteg színes zselé- xtreme celar kicsit vastagabban. Fixálok, picit reszelek, fényzselé. előre is köszönöm a segítséget!

2011.07.04 - 14:41
Crystal Nails
Válasz Szita Krisztina - 2011. július 2., szombat 17:04 üzenetére

Sziasztok! Én a CN gél lakkokat használok de most sikerült belenyúlnom egy rossz minőségübe vagy nem tudom mi lehet a baj? Ez a 26 os szín és abszolút nem köt meg. Valaki használta már? én vagyok béna? köszi előre is

Sziasztok! Hozzátok be a József krt-i üzletbe vagy adjátok oda a Körömfutároknak. Ők is tudják cserélni, illetve a "nem átkötő" színt teszteljük, mi lehet a problémája. Esetek többségében nagyon vastagon viszik fel. Lehelet vékonyan kell felkenni a Gel-Lacokat.

2011.07.04 - 03:06
Kalmár Rita
Válasz Szita Krisztina - 2011. július 2., szombat 17:04 üzenetére

Sziasztok! Én a CN gél lakkokat használok de most sikerült belenyúlnom egy rossz minőségübe vagy nem tudom mi lehet a baj? Ez a 26 os szín és abszolút nem köt meg. Valaki használta már? én vagyok béna? köszi előre is

Szia! a 26-osból volt pár, ami nem kötött meg. 2 dolgot tudok ajánlani :) alagút lámpában minden megköt (ami amúgy nem kötne meg az is) vagy vidd vissza és cseréltesd ki egy másik sorozatszámúra a lakkot. :)

2011.07.03 - 22:12
Balázsi Szilvia
Válasz Léránt Zsuzsanna - 2011. július 2., szombat 16:27 üzenetére

Köszi szépen, de ez 1 kicsit azért bosszantó :(.Nem tudjátok nem lehet visszacserélni ?

Kicserélik!

2011.07.03 - 22:12
Balázsi Szilvia
Válasz Somné Soós Dóra - 2011. július 3., vasárnap 08:28 üzenetére

Sziasztok! Nekem az a problémám,hogy amikor saját körömre teszek zselét francia véggel,a fehér 1-2nap után lepattan.Miért?

Szia! A végső reszelésnél nagyon kell figyelni. A szabad szélnél nem szabad lecsapva reszelni (nem szabad elvékonyítani). + vastagabbra kell építeni,mint egy műkörmöt. Bővebben itt: http://www.crystalnails.hu/region/hungarian/index.php?ban=b10&cn=f3

Andrea K Szamosi - Válaszolok
2011.07.03 - 19:16
Andrea K Szamosi - törölt felhasználó
Válasz Somné Soós Dóra - 2011. július 3., vasárnap 17:42 üzenetére

Igen,erre nagyon figyelek.Igaz csak 1 vendégem ilyen. Meg próbálom a gel-lakkot majd. Holnap reggel lesz az OKJ vizsgám. Egy kérdés: Mi a kézápolás? Valahogy nem találom a jegyzeteimben,és elvileg ezt kérdezik a diagnosztizálásnál.

A teljes kézápolás a kézfej és az alkar ápolását jelenti ami egy manikűrből és egy könyékig való ápolásból áll. ( ide beletartozik a masszázs, a peeling, paraffinos kézápolás stb )

2011.07.03 - 17:42
Somné Soós Dóra
Válasz Andrea K Szamosi - 2011. július 3., vasárnap 15:35 üzenetére

lezárod a szabadszélt?

Igen,erre nagyon figyelek.Igaz csak 1 vendégem ilyen. Meg próbálom a gel-lakkot majd. Holnap reggel lesz az OKJ vizsgám. Egy kérdés: Mi a kézápolás? Valahogy nem találom a jegyzeteimben,és elvileg ezt kérdezik a diagnosztizálásnál.

Andrea K Szamosi - Válaszolok
2011.07.03 - 15:35
Andrea K Szamosi - törölt felhasználó
Válasz Somné Soós Dóra - 2011. július 3., vasárnap 08:28 üzenetére

Sziasztok! Nekem az a problémám,hogy amikor saját körömre teszek zselét francia véggel,a fehér 1-2nap után lepattan.Miért?

lezárod a szabadszélt?

2011.07.03 - 08:28
Somné Soós Dóra

2011.07.02 - 17:04
Szita Krisztina

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár