2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Léránt Zsuzsanna - Válaszolok
2011.07.02 - 16:27
Léránt Zsuzsanna - vendég
Válasz Balázsi Szilvia - 2011. július 1., péntek 20:27 üzenetére

Volt 2 fajta rózsaszínnél, hogy selejtes szállítmányt adtak el, nekem a halványrózsa színem fehéredett ki. Ha visszamész pár oldalt a fórumban, akkor biztos megtalálod az ezzel kapcsolatos infókat.

Köszi szépen, de ez 1 kicsit azért bosszantó :(.Nem tudjátok nem lehet visszacserélni ?

2011.07.01 - 20:27
Balázsi Szilvia
Válasz Léránt Zsuzsanna - 2011. július 1., péntek 20:13 üzenetére

Sziasztok! Nekem 1 olyan problémám lenne, h vettem Gel Lac-ot ( GL 104,Rózsa),mindent úgy csináltam ahogyan kell,szép is lett még a színnel is megvoltunk elégedve, és pár nap múlva a "Rózsa" szín kifehéredett. Vki tudna nekem segíteni ebben ,hogy ez miért fordult elő?!Köszi!

Volt 2 fajta rózsaszínnél, hogy selejtes szállítmányt adtak el, nekem a halványrózsa színem fehéredett ki. Ha visszamész pár oldalt a fórumban, akkor biztos megtalálod az ezzel kapcsolatos infókat.

Léránt Zsuzsanna - Válaszolok
2011.07.01 - 20:13
Léránt Zsuzsanna - vendég

Sziasztok! Nekem 1 olyan problémám lenne, h vettem Gel Lac-ot ( GL 104,Rózsa),mindent úgy csináltam ahogyan kell,szép is lett még a színnel is megvoltunk elégedve, és pár nap múlva a "Rózsa" szín kifehéredett. Vki tudna nekem segíteni ebben ,hogy ez miért fordult elő?!Köszi!

2011.07.01 - 19:03
Kis Adrienn
Válasz Crystal Nails - 2011. június 30., csütörtök 13:23 üzenetére

A Cuticle Removert manikűr esetében használjuk, felkenjük, kezeljük a felületet, felkaparjuk, stb..., majd ha végeztünk azon az ujjon, letöröljük papírtörlővel. Ujjanként haladva végén. A kezelés végén szappannal, megmosatjuk a vendég kezét, hogy eltávolítsa róla az oldót. A Cuticle Remover enyhe maró hatású hangyasavat tartalmaz, ami oldja a bőrt. Ha sokáig rajta hagyjátok a felületen, a körömlemez keratinját is felpuhítja, "el kezdi oldani" ha nagyon drasztikusan akarom kifejezni magam. Ezért műköröm előtt nem használunk bőroldót. Műköröm előtt elegendő, ha a bőrfeltoló-kaparóval távolítod el a körömlemezre tapadt bőrt, majd megfelelően mattítod a sáncokban is a körmöt és megfelelően portalanítasz. Csiszoló géppel és a megfelelő csiszoló fejjel meggyorsítható a folyamat, de ezeket mind meg kell tanulni. Az előkészítésen rengeteg múlik.

Mia konkrét oka annak hogy nem lehet használni mükörömnél a cuticule removert? Én használom előtte,miután elvégeztem a bör lekaparását én is lemosom.Nekem ez oldotta meg a fellevegősödés problémáját,mert mindent ugyanugy csinálok mint előtte kivéve a cuticule remeovert.

2011.06.30 - 13:23
Crystal Nails
Válasz Sisa Erika - 2011. június 29., szerda 20:59 üzenetére

A cuticule removert miután "lecsipegetted" a körömbőrt letörlöd vagy lemosod? Mert ugye nem maradhat ott.Gondolom utána viszed fel a nail preppet, primert - nem zavarja meg a két anyagot a körömbőroldó? Köszi a választ és sok Vendéget mindenkinek! :-))

A Cuticle Removert manikűr esetében használjuk, felkenjük, kezeljük a felületet, felkaparjuk, stb..., majd ha végeztünk azon az ujjon, letöröljük papírtörlővel. Ujjanként haladva végén. A kezelés végén szappannal, megmosatjuk a vendég kezét, hogy eltávolítsa róla az oldót. A Cuticle Remover enyhe maró hatású hangyasavat tartalmaz, ami oldja a bőrt. Ha sokáig rajta hagyjátok a felületen, a körömlemez keratinját is felpuhítja, "el kezdi oldani" ha nagyon drasztikusan akarom kifejezni magam. Ezért műköröm előtt nem használunk bőroldót. Műköröm előtt elegendő, ha a bőrfeltoló-kaparóval távolítod el a körömlemezre tapadt bőrt, majd megfelelően mattítod a sáncokban is a körmöt és megfelelően portalanítasz. Csiszoló géppel és a megfelelő csiszoló fejjel meggyorsítható a folyamat, de ezeket mind meg kell tanulni. Az előkészítésen rengeteg múlik.

2011.06.29 - 21:28
Huszár Jutka
Válasz Sisa Erika - 2011. június 29., szerda 21:06 üzenetére

Lányok! Tudja valaki mi a különbség a gumi zselé, az xtreme zselé és a titanium zselé között? Mennyire más dolgozni velük? A gumizselével most dolgoztam először, top shinét tettem rá, erre most olvasom, hogy az easy fényét kellett volna. Nincs vele gond így 3 hét távlatából. Még! Köszi a válaszokat!

Szia Erika! A gumizselé nagyon rugalmas anyag, ezért nem nagyon hajlítható. Rövid, hagyományos körmök építhetők belőle, illetve pedizseléként is használható. Rágott, nagyon igénybe vett körmökre is szoktak belőle építeni. A titánium zselé folyékony, átlátszó építő zselé, alap-és borító rétegként is használható. Az Extreme Clear sűrű, átlátszó építő zselé. Nekem a kedvencem, én mindent ebből csinálok:) Nekem könnyebb ezzel a sűrű zselével dolgozni, mint a folyékonyabbakkal. Hátránya, hogy gyakran éget, de olyankor pár másodpercre ki kell vennie a vendégnek a kezét, majd szórt fénybe tenni. Top Shine-t tehetsz mindenre. Az Easy fényzseléje szintén rugalmas anyagból készült, ezért való jobban a gumizseléhez. Remélem, tudtam segíteni:) Neked is sok vendéget:Jutka.

2011.06.29 - 21:06
Sisa Erika

Lányok! Tudja valaki mi a különbség a gumi zselé, az xtreme zselé és a titanium zselé között? Mennyire más dolgozni velük? A gumizselével most dolgoztam először, top shinét tettem rá, erre most olvasom, hogy az easy fényét kellett volna. Nincs vele gond így 3 hét távlatából. Még! Köszi a válaszokat!

2011.06.29 - 20:59
Sisa Erika
Válasz Kis Adrienn - 2011. június 28., kedd 19:50 üzenetére

Szia!Én is xtreme zseléket használtam és én is mindent megcsináltam amit kellett,mégis fellevegősödött.Nagyon sokat próbálkoztam mire rájöttem hogy a portalanítás és az ott maradt bőr lehet a gond illetve nem várok elég időt az előkészítő anyagok között.Azért nem értettem én sem mert nem vagyok kezdő és régebben nem voltak ilyen jellegű problémáim.Viszont mostanában már jobban odafigyelek a körömre ránövő bőr eltávolítására is meg a portalanításra is illetve várok egy kicsit az előkészítő anyagok használata közt.A körömbőr eltávolítására a C.N.nek van egy nagyon jó kis kék szinű folyadékja(cuticule remover) ami nagyon hatásos!Sok sikert!!

A cuticule removert miután "lecsipegetted" a körömbőrt letörlöd vagy lemosod? Mert ugye nem maradhat ott.Gondolom utána viszed fel a nail preppet, primert - nem zavarja meg a két anyagot a körömbőroldó? Köszi a választ és sok Vendéget mindenkinek! :-))

Andrea K Szamosi - Válaszolok
2011.06.28 - 20:24
Andrea K Szamosi - törölt felhasználó
Válasz Fabian Zsuzsa - 2011. június 28., kedd 16:30 üzenetére

Más meg azt mondja,hogy vastagon rakom fel az alapot:-(.....asszem veszek egy dvd-t áttanulmányozom az építését.De javítani utólag már nem lehet?

Szia...hat igen, az alapot vékonyan kell felrakni...aztan ráa fehéret, szintén nem vastagon...és úgy a borítót kicsit vastagabban , h formára reszeléskor azt reszeld le ne a fehéret. :)

2011.06.28 - 19:50
Kis Adrienn
Válasz Viszokai Bettina - 2011. június 28., kedd 18:32 üzenetére

Sziasztok! Remélem tudtok az én problémámon is segíteni. Szóval... mikor megépítem a körmöt utána másnap vagy harmadnap a hátsó bőrredő felől elkezd levegősödni a köröm... pedig nem megy rá a bőrredőkre hogy feldobja... egyszerűen nem értem... crystal nails Xtrem zselékkel dolgozom és mégis ilyen. Nemtudom mit csinálhatok rosszul. HA valaki tud segíteni köszönöm szépen.

Szia!Én is xtreme zseléket használtam és én is mindent megcsináltam amit kellett,mégis fellevegősödött.Nagyon sokat próbálkoztam mire rájöttem hogy a portalanítás és az ott maradt bőr lehet a gond illetve nem várok elég időt az előkészítő anyagok között.Azért nem értettem én sem mert nem vagyok kezdő és régebben nem voltak ilyen jellegű problémáim.Viszont mostanában már jobban odafigyelek a körömre ránövő bőr eltávolítására is meg a portalanításra is illetve várok egy kicsit az előkészítő anyagok használata közt.A körömbőr eltávolítására a C.N.nek van egy nagyon jó kis kék szinű folyadékja(cuticule remover) ami nagyon hatásos!Sok sikert!!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár