2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.06.22 - 14:50
Fabian Zsuzsa

Milyen lakk kell a körömnyomdához? Nem értem mit nem csinálok jól:-(....lekenem lakkal,és vagy eltűnik a lakk,vagy fel sem veszi az anyagot.Valami speckó lakk kell?

2011.06.19 - 09:37
Tóth Beáta
Válasz Crystal Nails - 2011. június 17., péntek 07:39 üzenetére

:) nem. A gumi zselé gumi zselé marad, akármit csinálhatsz vele.

;) köszönöm

2011.06.17 - 07:39
Crystal Nails
Válasz Tóth Beáta - 2011. június 16., csütörtök 19:42 üzenetére

Nem a leoldhatóság a lényeg, hanem a rugalmasság! Akkor sem veszíti el azt, ha pl csillámot teszek bele?

:) nem. A gumi zselé gumi zselé marad, akármit csinálhatsz vele.

2011.06.16 - 19:42
Tóth Beáta
Válasz Crystal Nails - 2011. június 14., kedd 07:57 üzenetére

Beáta, igen, ez jó ötlet, próbáld ki nála, mivel rendkívül nagy igénybevételnél is helytáll az extra rugalmassága miatt. Bármivel díszítheted. Arra kell csak ügyelni, ha azt szeretnéd, hogy leoldható legyen a gumi zselével készített köröm, akkor leoldható anyagokkal kombinálva használd.

Nem a leoldhatóság a lényeg, hanem a rugalmasság! Akkor sem veszíti el azt, ha pl csillámot teszek bele?

2011.06.16 - 06:35
Kovács Jessica
Válasz Crystal Nails - 2011. június 14., kedd 07:46 üzenetére

Jessica, nem szabad elfelejteni, hogy a körömlakk teljes száradási ideje 6-8 óra. A körömlakk is levegőre szárad, ugyanúgy felülről lefelé, akárcsak a levegőre kötő porcelán. Ha a teteje meg is száradt, az alja még nem, így a vendég belenyúlhat. Ha ennyire sietős a vendégeidnek, javaslom az UV TopCoat-ot. Fedőfénynek felkened, 4 percig kötteted lámpában, és a teteje teljesen szárazra köt. Az egész még ilyenkor sem!!! A lakk alatta még nem száraz, így az is gyűrődhet, ha éles dolgokba belekap. A GL fehér pedig valóban nem annyira sűrű, mint egy építő zselé. De ha gondolod, hozd be az üzletbe és a kollégák megnézik.

Köszönöm szépen. Szerintem megpróbálom az UV topcoatot akkor, mert nekem mindig sietős vendégeim vannak sajnos.

Bacskai Renáta - Válaszolok
2011.06.14 - 16:26
Bacskai Renáta - törölt felhasználó
Válasz Crystal Nails - 2011. június 14., kedd 07:37 üzenetére

Lányok, a hálókat ugyanúgy meg kell törni, mint a kagylólapokat. Az is megoldás, ha feltekeritek egy ecset nyelére, így is megtörik, kilazul a háló.

Köszi!

2011.06.14 - 07:57
Crystal Nails
Válasz Tóth Beáta - 2011. június 13., hétfő 10:39 üzenetére

Az egyik vendégem az Aréna Pláza Tesco-jában főpénztáros! Hamar lepotyogtak a körmei! Mit szóltok, érdemes nála kipróbálni a gumizselét? Mit tudtok róla nekem mondani? Mivel tudom díszíteni?

Beáta, igen, ez jó ötlet, próbáld ki nála, mivel rendkívül nagy igénybevételnél is helytáll az extra rugalmassága miatt. Bármivel díszítheted. Arra kell csak ügyelni, ha azt szeretnéd, hogy leoldható legyen a gumi zselével készített köröm, akkor leoldható anyagokkal kombinálva használd.

2011.06.14 - 07:46
Crystal Nails
Válasz Kovács Jessica - 2011. június 11., szombat 06:19 üzenetére

Megmondom őszíntén hogy én az előző hétig teljeséggel imádtam és meg voltam elégedve a Cn el. Van pár problémám még néhány termékkel amit leírnék hátha hibás, vagy valamit én csinálok e rosszul.-------------------------------------------------------A fehér gellacom olyan szinten folyós, hogy a Firm gel ecsettel alig bírom kitörölni a mosolyvonalat. Nem tudom hibás e, de bozzasztó így. A színesel semmi bajom. Ezt a fehéret most próbáltam ki előszőr és sajnos a blokkom sincs már meg.---A másik a Defender rákentem a vendg lábára a 2in1 et, majd 2 réteg színes lakkot, vártam kb 1-2 percet majd a denfendert. Többet vártam a száradásra mint amennyit egyébként szoktam jóval.---------------------------------------------------------A defender bukása után vettem lakkszárító sprayt az üzletbe kipróbáltam tegnap jó messziről fújtam, de nem láttam sok eredményét még 5 perc után is felgyűrődött a lakk.-------------Ezt mind azért írok, hogy lehet e hogy én csiálok rosszul valamit mert imádom a CNt.

Jessica, nem szabad elfelejteni, hogy a körömlakk teljes száradási ideje 6-8 óra. A körömlakk is levegőre szárad, ugyanúgy felülről lefelé, akárcsak a levegőre kötő porcelán. Ha a teteje meg is száradt, az alja még nem, így a vendég belenyúlhat. Ha ennyire sietős a vendégeidnek, javaslom az UV TopCoat-ot. Fedőfénynek felkened, 4 percig kötteted lámpában, és a teteje teljesen szárazra köt. Az egész még ilyenkor sem!!! A lakk alatta még nem száraz, így az is gyűrődhet, ha éles dolgokba belekap. A GL fehér pedig valóban nem annyira sűrű, mint egy építő zselé. De ha gondolod, hozd be az üzletbe és a kollégák megnézik.

2011.06.14 - 07:37
Crystal Nails
Válasz Bacskai Renáta - 2011. június 12., vasárnap 20:25 üzenetére

Megpróbálom... remélem bejön, majd gyakorlok vele, talán sikerül... esetleg más tipp, hátha többen többre megyünk. :) Köszi!!!

Lányok, a hálókat ugyanúgy meg kell törni, mint a kagylólapokat. Az is megoldás, ha feltekeritek egy ecset nyelére, így is megtörik, kilazul a háló.

2011.06.14 - 05:38
EDO
Válasz Juhász Erzsébet - 2011. június 14., kedd 04:45 üzenetére

Az nagyon jó.Örülök neki.Szivesen!:)

Na én is kipróbálom ezt :)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár