2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
2.980 ,-Ft
1.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Kipróbáltam és bevált a szappanos vizes átmosás a hálónál. Simán beépítettem utána! Köszi a tippet!!!
Az nagyon jó.Örülök neki.Szivesen!:)
Szia!Én mintha olyat hallottam volna hogy egy kis folyékony szappanos vízzel megmosni és akkor megpuhul.
Kipróbáltam és bevált a szappanos vizes átmosás a hálónál. Simán beépítettem utána! Köszi a tippet!!!
Az egyik vendégem az Aréna Pláza Tesco-jában főpénztáros! Hamar lepotyogtak a körmei! Mit szóltok, érdemes nála kipróbálni a gumizselét? Mit tudtok róla nekem mondani? Mivel tudom díszíteni?
Ez sem tűnik rossz ötletnek, ha nem megy másképp, megpróbálom!
Hűűű ez jó még nem hallottam! :)
Megpróbálom... remélem bejön, majd gyakorlok vele, talán sikerül... esetleg más tipp, hátha többen többre megyünk. :) Köszi!!!
Még csináltam úgy is ,hogy egy csepp tippragasztót raktam a háló sarkaihoz :)
Szia! Nekem a megoldás a folpack fólia!! Nem tapad bele a zselébe. Lámpázás után simán lejön. Azzal feszítsd rá a körömre. Ha a zselé kicsit "ráncosan" szárad meg ne lepődj meg a borító réteggel eltűnik a gyűrődés.
Ez sem tűnik rossz ötletnek, ha nem megy másképp, megpróbálom!
Szia!Én mintha olyat hallottam volna hogy egy kis folyékony szappanos vízzel megmosni és akkor megpuhul.
Köszi, kipróbálom!
Sziasztok! Vettem fekete beépíthető hálót, viszont nem tudom használni, mert annyira merev, hogy nem tapad bele a zslébe. Mit lehet tenni ilyenkor? Segítsetek! Köszi!
Szia! Kicsit hajligazsd meg vagy gyürkéld :) nekem bejött!
Szia! Nekem a megoldás a folpack fólia!! Nem tapad bele a zselébe. Lámpázás után simán lejön. Azzal feszítsd rá a körömre. Ha a zselé kicsit "ráncosan" szárad meg ne lepődj meg a borító réteggel eltűnik a gyűrődés.
Szia! Kicsit hajligazsd meg vagy gyürkéld :) nekem bejött!
Megpróbálom... remélem bejön, majd gyakorlok vele, talán sikerül... esetleg más tipp, hátha többen többre megyünk. :) Köszi!!!