2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.06.12 - 15:14
EDO
Válasz Bacskai Renáta - 2011. június 12., vasárnap 07:42 üzenetére

Sziasztok! Vettem fekete beépíthető hálót, viszont nem tudom használni, mert annyira merev, hogy nem tapad bele a zslébe. Mit lehet tenni ilyenkor? Segítsetek! Köszi!

Szia! Kicsit hajligazsd meg vagy gyürkéld :) nekem bejött!

Kincses-Macovei Andrea - Válaszolok
2011.06.12 - 11:32
Kincses-Macovei Andrea - törölt felhasználó

Hello nallam is ez a problema van egy rakas halom de viszont nem tudom beepiteni esetleg valaki segitene?,koszonjuk! :)

Bacskai Renáta - Válaszolok
2011.06.12 - 07:42
Bacskai Renáta - törölt felhasználó

Sziasztok! Vettem fekete beépíthető hálót, viszont nem tudom használni, mert annyira merev, hogy nem tapad bele a zslébe. Mit lehet tenni ilyenkor? Segítsetek! Köszi!

2011.06.11 - 17:29
Kovács Jessica
Válasz Balázsi Szilvia - 2011. június 11., szombat 16:00 üzenetére

A fehér gél lakk valóban folyósabb egy fehér zseléhez képest, de ne várj el tőle olyan állagot. Amúgy az a titka, hogy az átlátszó réteg köttetése után egy tiszta ecsettel letörlöd róla a ragacsos réteget és utána teszed rá a fehéret aztán kihúzod. Ha így sem jó, akkor lehet selejt...

Köszönöm megpróbálom.De valószínűleg beviszem az üzletbe majd megmutatom.

2011.06.11 - 16:00
Balázsi Szilvia
Válasz Kovács Jessica - 2011. június 11., szombat 06:19 üzenetére

Megmondom őszíntén hogy én az előző hétig teljeséggel imádtam és meg voltam elégedve a Cn el. Van pár problémám még néhány termékkel amit leírnék hátha hibás, vagy valamit én csinálok e rosszul.-------------------------------------------------------A fehér gellacom olyan szinten folyós, hogy a Firm gel ecsettel alig bírom kitörölni a mosolyvonalat. Nem tudom hibás e, de bozzasztó így. A színesel semmi bajom. Ezt a fehéret most próbáltam ki előszőr és sajnos a blokkom sincs már meg.---A másik a Defender rákentem a vendg lábára a 2in1 et, majd 2 réteg színes lakkot, vártam kb 1-2 percet majd a denfendert. Többet vártam a száradásra mint amennyit egyébként szoktam jóval.---------------------------------------------------------A defender bukása után vettem lakkszárító sprayt az üzletbe kipróbáltam tegnap jó messziről fújtam, de nem láttam sok eredményét még 5 perc után is felgyűrődött a lakk.-------------Ezt mind azért írok, hogy lehet e hogy én csiálok rosszul valamit mert imádom a CNt.

A fehér gél lakk valóban folyósabb egy fehér zseléhez képest, de ne várj el tőle olyan állagot. Amúgy az a titka, hogy az átlátszó réteg köttetése után egy tiszta ecsettel letörlöd róla a ragacsos réteget és utána teszed rá a fehéret aztán kihúzod. Ha így sem jó, akkor lehet selejt...

2011.06.11 - 10:01
Karsai Barbara
Válasz Kovács Jessica - 2011. június 11., szombat 06:19 üzenetére

Megmondom őszíntén hogy én az előző hétig teljeséggel imádtam és meg voltam elégedve a Cn el. Van pár problémám még néhány termékkel amit leírnék hátha hibás, vagy valamit én csinálok e rosszul.-------------------------------------------------------A fehér gellacom olyan szinten folyós, hogy a Firm gel ecsettel alig bírom kitörölni a mosolyvonalat. Nem tudom hibás e, de bozzasztó így. A színesel semmi bajom. Ezt a fehéret most próbáltam ki előszőr és sajnos a blokkom sincs már meg.---A másik a Defender rákentem a vendg lábára a 2in1 et, majd 2 réteg színes lakkot, vártam kb 1-2 percet majd a denfendert. Többet vártam a száradásra mint amennyit egyébként szoktam jóval.---------------------------------------------------------A defender bukása után vettem lakkszárító sprayt az üzletbe kipróbáltam tegnap jó messziről fújtam, de nem láttam sok eredményét még 5 perc után is felgyűrődött a lakk.-------------Ezt mind azért írok, hogy lehet e hogy én csiálok rosszul valamit mert imádom a CNt.

Szia Jessica! Én személy szerint használom a Defendert,és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Igaz, hogy "gyorsszárító védőpajzs", de akkor sem lehet tőle csodát várni. Szerintem mindent jól csináltál, csak annyi a nyitja, hogy mivel a Defender eleve sűrűbb anyag, így egy kicsit nagyobb mennyiséget kell tenni belőle, mint egy normál lakkból, így se csíkos nem lesz, és nem is gyűrődik meg. Gyorsan feldobod egy pár ecsethúzással és kész. A száradással pedig várni kell egy 15- 20 percet, mire elindulhat vele a vendég, de még a vendégnek vigyáznia kell rá egy ideig. A Gel- lac-ot pedig megkérdezném a helyedben, nekem nincs vele problémám. Remélem tudtam segíteni.:)

2011.06.11 - 06:19
Kovács Jessica

Sztojka Márta - Válaszolok
2011.06.11 - 05:46
Sztojka Márta - törölt felhasználó
Válasz Crystal Nails - 2011. június 7., kedd 14:19 üzenetére

Jessica, ha sokáig hagyod állni a liquidet akkor párolog. Teljesen mindegy mibe teszed. A parafa dugós dupla falú liquid tartó csak lassítja ezt a folyamatot, illetve a dupla fal miatt megtartja a liquid hőmérsékletét.

Sziasztok.Én is a CN-es liqvidet használtam de nem örülhettem neki sokáig,mert a drága anyag pillanatok alatt elpárolgott,kénytelen voltam más márkát venni.És lássatok csodát félig öntöm általában a kis liqvid pohárkámat és mind a 10 körömre elég volt párolgás mentesen.Ha más termék ilyen jó akkor a drága CN-es miért illan el olyan gyorsan?Nem lehetne valamit tenni ellene?Olyan szépen mutat az asztalon az egyforma márka.

2011.06.08 - 20:23
Kis Adrienn
Válasz Crystal Nails - 2011. június 8., szerda 07:49 üzenetére

Adri, legközelebb július 5-én délután 13:00-tól lesz CN technikai tanfolyam. Itt a képzési naptárban megtalálod: http://www.mukorom-tanfolyam.com/mukorom-tanfolyam-naptar/month.calendar/2011/07/08/-.html Itt megtalálod a tanfolyam tematikáját is. A feltüntetett telefonszámon kolléganőim szívesen válaszolnak minden felmerülő kérdésedre.

Köszi szépen!

2011.06.08 - 07:49
Crystal Nails

Adri, legközelebb július 5-én délután 13:00-tól lesz CN technikai tanfolyam. Itt a képzési naptárban megtalálod: http://www.mukorom-tanfolyam.com/mukorom-tanfolyam-naptar/month.calendar/2011/07/08/-.html Itt megtalálod a tanfolyam tematikáját is. A feltüntetett telefonszámon kolléganőim szívesen válaszolnak minden felmerülő kérdésedre.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár