2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
150 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
A fellevegősödés lehet ott maradt bőrtől, portól, nem megfelelően matt felülettől, ne várod meg, hogy megfelelő idő teljesn el az előkészítők között... Ez az a kérdés amire így a legnehezebb válaszolni, mert regngeteg dolog okozhatja. Egy zselé technika tanfolyamon ezt kellően körüljárja az oktató. De hasznos lehet az is, ha a 4 órás CN technika tanfolyamra eljössz. Ennek az árát utána le is vásárolhatod.
Nagyon köszönöm!Ez a 4 órás CN technika tanfolyam mit takar mennyibe kerül és mikor szokott ez lenni??
színes gel-lacra lehet easy off topot tenni az átlátszó gel-lac helyett?
igen, Easy Off Top is mehet rá fedőfénynek.
Sziasztok! Elpárolgott a liquidem a CN tartóban is, pedig nagyon erősen bele szoktam nyomni a "kupakot". Miért lehetett ez?
Jessica, ha sokáig hagyod állni a liquidet akkor párolog. Teljesen mindegy mibe teszed. A parafa dugós dupla falú liquid tartó csak lassítja ezt a folyamatot, illetve a dupla fal miatt megtartja a liquid hőmérsékletét.
színes gel-lacra lehet easy off topot tenni az átlátszó gel-lac helyett?
Sziasztok! Elpárolgott a liquidem a CN tartóban is, pedig nagyon erősen bele szoktam nyomni a "kupakot". Miért lehetett ez?
Sziasztok!Mi lehet ok fellevegősödésre zselénél ha még Bondert is használok..(régebben,a régebbi anyagoknál ezt nem tapaszatlam)?? Olvastam savas ill savmentes kölcsönhatásokról...ez lehet ennek okozója??
A fellevegősödés lehet ott maradt bőrtől, portól, nem megfelelően matt felülettől, ne várod meg, hogy megfelelő idő teljesn el az előkészítők között... Ez az a kérdés amire így a legnehezebb válaszolni, mert regngeteg dolog okozhatja. Egy zselé technika tanfolyamon ezt kellően körüljárja az oktató. De hasznos lehet az is, ha a 4 órás CN technika tanfolyamra eljössz. Ennek az árát utána le is vásárolhatod.
Sziasztok!Mi lehet ok fellevegősödésre zselénél ha még Bondert is használok..(régebben,a régebbi anyagoknál ezt nem tapaszatlam)?? Olvastam savas ill savmentes kölcsönhatásokról...ez lehet ennek okozója??
Edit, Top Shine-t tettél rá? Az akril nedves és ha nagy felületen fested (mindegy, hogy zselés vagy porci körömre) illetve a köröm éleihez is kiér a díszítés és ezt Top Sine-al feded, fel fog válni róla. Rugalmas, leoldható fény kell rá. (Easy Off Top például) vagy megérkezett már a legújabb fényzselé is, a Top Seal. Ami ugyan fixálós, mégis olyan fényes, mint a Top Shine. Ez is alkalmas arra, hogy akril díszítésre tedd.
Köszi a választ! Easy off top-ot használok mindíg. Lehet nem vártam meg hogy rendesen megszáradjon? Biztosan ki fogom próbálni az új fényzselét is:-)) Köszi!
Nagyon szívesen.
Az attól függ fed-e 1rétegben a sötétebb színeket szerintem, nem minden esetben kell 2x mert elég pigmentált.Jártam úgy viszont mikor felkentem a 37-es narancssárgát szépen fedett,de a lámpából kivéve foltos volt rákentem a következő réteget és gyönyörű.Amennyiben véletlenül megbőrösödik a teteje 2 réteg után a clear kisimítja .Remélem tudtam segíteni Kata
Koszi Kata segitettel es azert kerdeztem mert en meg eddig nem kellett 2 retegbe felkennem mert fedett jol,de viszonyt jaartam mar ugy hogy kicsi helyen megborosodott es amikor clearal fedtem be akkor teljesen eltunt nem is latszott semmi.Koszi Kata a valaszod :)