2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.06.07 - 19:02
Kis Adrienn
Válasz Crystal Nails - 2011. június 7., kedd 05:44 üzenetére

A fellevegősödés lehet ott maradt bőrtől, portól, nem megfelelően matt felülettől, ne várod meg, hogy megfelelő idő teljesn el az előkészítők között... Ez az a kérdés amire így a legnehezebb válaszolni, mert regngeteg dolog okozhatja. Egy zselé technika tanfolyamon ezt kellően körüljárja az oktató. De hasznos lehet az is, ha a 4 órás CN technika tanfolyamra eljössz. Ennek az árát utána le is vásárolhatod.

Nagyon köszönöm!Ez a 4 órás CN technika tanfolyam mit takar mennyibe kerül és mikor szokott ez lenni??

2011.06.07 - 14:20
Crystal Nails
Válasz LuluNAILS Budapest - 2011. június 7., kedd 07:18 üzenetére

színes gel-lacra lehet easy off topot tenni az átlátszó gel-lac helyett?

igen, Easy Off Top is mehet rá fedőfénynek.

2011.06.07 - 14:19
Crystal Nails
Válasz Kovács Jessica - 2011. június 7., kedd 06:32 üzenetére

Sziasztok! Elpárolgott a liquidem a CN tartóban is, pedig nagyon erősen bele szoktam nyomni a "kupakot". Miért lehetett ez?

Jessica, ha sokáig hagyod állni a liquidet akkor párolog. Teljesen mindegy mibe teszed. A parafa dugós dupla falú liquid tartó csak lassítja ezt a folyamatot, illetve a dupla fal miatt megtartja a liquid hőmérsékletét.

2011.06.07 - 07:18
LuluNAILS Budapest

színes gel-lacra lehet easy off topot tenni az átlátszó gel-lac helyett?

2011.06.07 - 06:32
Kovács Jessica

Sziasztok! Elpárolgott a liquidem a CN tartóban is, pedig nagyon erősen bele szoktam nyomni a "kupakot". Miért lehetett ez?

2011.06.07 - 05:44
Crystal Nails
Válasz Kis Adrienn - 2011. június 6., hétfő 20:37 üzenetére

Sziasztok!Mi lehet ok fellevegősödésre zselénél ha még Bondert is használok..(régebben,a régebbi anyagoknál ezt nem tapaszatlam)?? Olvastam savas ill savmentes kölcsönhatásokról...ez lehet ennek okozója??

A fellevegősödés lehet ott maradt bőrtől, portól, nem megfelelően matt felülettől, ne várod meg, hogy megfelelő idő teljesn el az előkészítők között... Ez az a kérdés amire így a legnehezebb válaszolni, mert regngeteg dolog okozhatja. Egy zselé technika tanfolyamon ezt kellően körüljárja az oktató. De hasznos lehet az is, ha a 4 órás CN technika tanfolyamra eljössz. Ennek az árát utána le is vásárolhatod.

2011.06.06 - 20:37
Kis Adrienn

Sziasztok!Mi lehet ok fellevegősödésre zselénél ha még Bondert is használok..(régebben,a régebbi anyagoknál ezt nem tapaszatlam)?? Olvastam savas ill savmentes kölcsönhatásokról...ez lehet ennek okozója??

2011.06.05 - 20:43
Balaton Edit
Válasz Crystal Nails - 2011. június 3., péntek 07:06 üzenetére

Edit, Top Shine-t tettél rá? Az akril nedves és ha nagy felületen fested (mindegy, hogy zselés vagy porci körömre) illetve a köröm éleihez is kiér a díszítés és ezt Top Sine-al feded, fel fog válni róla. Rugalmas, leoldható fény kell rá. (Easy Off Top például) vagy megérkezett már a legújabb fényzselé is, a Top Seal. Ami ugyan fixálós, mégis olyan fényes, mint a Top Shine. Ez is alkalmas arra, hogy akril díszítésre tedd.

Köszi a választ! Easy off top-ot használok mindíg. Lehet nem vártam meg hogy rendesen megszáradjon? Biztosan ki fogom próbálni az új fényzselét is:-)) Köszi!

Görögné Balogh Katalin

Nagyon szívesen.

Kincses-Macovei Andrea - Válaszolok
2011.06.04 - 19:19
Kincses-Macovei Andrea - törölt felhasználó
Válasz Görögné Balogh Katalin - 2011. június 4., szombat 17:56 üzenetére

Az attól függ fed-e 1rétegben a sötétebb színeket szerintem, nem minden esetben kell 2x mert elég pigmentált.Jártam úgy viszont mikor felkentem a 37-es narancssárgát szépen fedett,de a lámpából kivéve foltos volt rákentem a következő réteget és gyönyörű.Amennyiben véletlenül megbőrösödik a teteje 2 réteg után a clear kisimítja .Remélem tudtam segíteni Kata

Koszi Kata segitettel es azert kerdeztem mert en meg eddig nem kellett 2 retegbe felkennem mert fedett jol,de viszonyt jaartam mar ugy hogy kicsi helyen megborosodott es amikor clearal fedtem be akkor teljesen eltunt nem is latszott semmi.Koszi Kata a valaszod :)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár