2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
255 ,-Ft
5.300 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok 2 reteget kell huzni a szines gellacbol?
Az attól függ fed-e 1rétegben a sötétebb színeket szerintem, nem minden esetben kell 2x mert elég pigmentált.Jártam úgy viszont mikor felkentem a 37-es narancssárgát szépen fedett,de a lámpából kivéve foltos volt rákentem a következő réteget és gyönyörű.Amennyiben véletlenül megbőrösödik a teteje 2 réteg után a clear kisimítja .Remélem tudtam segíteni Kata
Sziasztok 2 reteget kell huzni a szines gellacbol?
előkészítettem a körmöket,primer..stb egy réteg easy offot húztam alapnak, majd 2 réteg színes gellacot. Majf belefestettem akrillal. Végül egy réteg gellac cleart húztam rá, aztán fixáltam kb 3-5 perc után. Nem jön le sosem teljesen az akril a fixálásnál csak megkopik tehát a "pöttyök" kisebbek lesznek valamint a közepe eltűnik.
Sziasztok! Gellacra akrilt festettem, majd ráhúztam easy offot. Ekkor már ey minimális lkopott az akrilbol így ráhúztam még egy réteget, de még egy minimálisat így is kopott. De azóta persze ott van még, csak amit a cleansernél kopott az marad ott.Szerintetek mitől lehet?
Jessica, teljesen megszáradt már az akril díszítés, amikor az Easy Off Top-ot ráhúztad? A cleanser hogy szedte le a díszítést? Kérlek írd le rétegenként, hogy készítetted el.
Sziasztok! Miért pattan le porci köröm tetejéről a fényzselém ha akrilt is festek rá? Köszi előre is!
Edit, Top Shine-t tettél rá? Az akril nedves és ha nagy felületen fested (mindegy, hogy zselés vagy porci körömre) illetve a köröm éleihez is kiér a díszítés és ezt Top Sine-al feded, fel fog válni róla. Rugalmas, leoldható fény kell rá. (Easy Off Top például) vagy megérkezett már a legújabb fényzselé is, a Top Seal. Ami ugyan fixálós, mégis olyan fényes, mint a Top Shine. Ez is alkalmas arra, hogy akril díszítésre tedd.
Szia! Nekem 5 perc porcizás után is megfájdul a fejem, ezért is zselézek. Én mindig beveszek rá egy fájdalomcsillapítót, úgyhogy utána nem szokott fájni...de csak nincs semmi baj...
Szilvi, nem tudom mennyire jó a szellőzés a szalonban, ahol dolgozol... De egyszerűen az is lehet a probléma, hogy a liquid szagát nem bírod. Sokan vannak, akiknek megfájdul tőle a feje. Az Odorless liquidet probáltad már?
Sziasztok! Gellacra akrilt festettem, majd ráhúztam easy offot. Ekkor már ey minimális lkopott az akrilbol így ráhúztam még egy réteget, de még egy minimálisat így is kopott. De azóta persze ott van még, csak amit a cleansernél kopott az marad ott.Szerintetek mitől lehet?
Sziasztok! Miért pattan le porci köröm tetejéről a fényzselém ha akrilt is festek rá? Köszi előre is!
Sziasztok! Ide írom, mert nem tudom hova máshová írhatnám! Tegnap egész nap porci körmöket csináltam. Estére nagyon el kezdett fájni a fejem! De csak bal oldalt, és csak akkor nyilal, ha megmozdulok.. Ez lehet a liquidtől? Vagy akár a ragasztótól? Azt hittem reggelre elmúlik, de még mindig fáj, és kezdek megijedni... Veletek volt már ilyesmi?
Szia! Nekem 5 perc porcizás után is megfájdul a fejem, ezért is zselézek. Én mindig beveszek rá egy fájdalomcsillapítót, úgyhogy utána nem szokott fájni...de csak nincs semmi baj...
Jessica en ugy szoktam csinalni hogy kiveszem az eredeti ecsetet belolle es arrol huzok le annyi mennyiseget amenyi nekem szukseges es igy nem pazarlok.
köszi a tippet :)