2025. április 11. - Leó, Szaniszló, Glória napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
szia az is lehet a baj hogy nincs megfelelő C-ív. nekem is mindig berepedezett x idő után,de ha jobban kidolgoztam az ívet azóta semmi gond vele. Lehet még a nem megfelelő alapanyag is , de a C.N nagyon jó termékeket gyárt szóval szerintem inkább az ív lesz a hiba
Szia....igen kell fixálni mielőtt felkened a top shine-t ...és szerintem vastagon kented fel azért repedezett be... nem hiszem, h a "c" ívnek köze van hozza....ugyanis ha egy tip zselét építesz wrap technikával akkor nem kell olyan magas "c" ívet építeni mert ugye ott a beépített szál helyettesíti azt és erősíti a körmöt a stressz pontoknál, mégsem repedezik be a top shine, ha vékonyan kened fel... legalábbis nálam nem :)
Az előkészítő anyagnak és a zselének ugyanolyan márkának kell lennie, szerintem szinte biztos, hogy ez volt az oka, hogy leestek a körmök, az UV lámpát pedig nem kell 20 perccel előbb bekapcsolni :)
szia semmi köze ahhoz hogy más márkájú, én is úgy dolgoztam,és semmi kifogás nem lehetett a kész körmökre.
Sziasztok , nekem is tanacsra lenne szuksegem.Miert van az hogy amikor felkentem a TopShine zselet es van ugy hogy ra par napra bereped?Tul vastagon vittem fel?Mielott felvittem a TopShine-t kell fixalni?Htok kerlek segitsetek.
szia az is lehet a baj hogy nincs megfelelő C-ív. nekem is mindig berepedezett x idő után,de ha jobban kidolgoztam az ívet azóta semmi gond vele. Lehet még a nem megfelelő alapanyag is , de a C.N nagyon jó termékeket gyárt szóval szerintem inkább az ív lesz a hiba
Pedig en mindig erdes feluleten viszem fel a feny zselet es portalanitok na de szerintem az lehet a problema h vastagon viszem fel.Koszonom a segitseget! :)
Én is így tudtam :-) viszont most olvastam egy szaklapot, ahol tanácsok voltak a szép mosolyvonal kialakításához francia manikurnél. Azt írják, a ragacsos rétegen konnyen elcsúszik vagy szétfolyik a fehér zselé, foleg ha hígabb. Ezért ne féljunk fixálni, a zselé ugyis odatapad, mivel minden zselé polymereket tartalmaz, amik osszekotodnek még akkor is, ha fixáltuk a zselét 2 réteg kozott...............akkor most mi a jó eljárás?
Sziasztok , nekem is tanacsra lenne szuksegem.Miert van az hogy amikor felkentem a TopShine zselet es van ugy hogy ra par napra bereped?Tul vastagon vittem fel?Mielott felvittem a TopShine-t kell fixalni?Htok kerlek segitsetek.
Kedves Andrea! A zselék vagy önmagukhoz (ragacs a ragacshoz) vagy portalan, zsírtalan, érdes, matt, száraz felületen tapadnak meg. Tehát vagy nem fixálunk a C-ív után és úgy tesszük rá a fényzselét, vagy fixálunk, reszelünk, portalanítunk és utána visszük fel a fényzselét. A fényzselé akkor is be tud repedni, ha vastagon visszük fel, vagy ha telibe festett akril díszítés van a körmön. Ilyenkor a Top Shine nem jó fénynek.
Szia, a top shine elott nem kell fixálni és nagyon vékony rétegben kell használni.
Sziasztok!igen csak ez lehet a gond,mert top shine tettem.
SZiasztok! tanacsra lenne szuksegem,megpedig:hogy alkalmazzatok a easy off zselet?vagyis mi a menete ,nekem sajnos megrepedezik , igaz nem sok alkalommal probaltam. koszom elore is.
Milyen fedoréteget teszel a végén? Mert csak easy off top-ot lehet,az rugalmasabb a top shine megrepedezik, vagy nem ez a gond?