2025. március 30. - Zalán napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
illetve még egy kérdés ha a műkörömre gél lacot szeretnék rakni annak mi a menete?csak a meg bufizott érdes felületre rakom a :-0ás zselét -lámpa -szín -lámpa -0ás zselé -fixálás Cleanserrel és kész vagy van más menete.illetve a felületére ha követ szeretnék rakni akkor a fixálás után bufi ragasztó kő és 0ás zselé vagy máshogy kell?
sziasztok én azt szeretném meg kérdezni,h ha a meg bolyhozott műkörömre fekete színes zselét rakok úgy mint ha lakkoznám akkor minek után 3percig köttetem a lámpába utána fixálnom kell cleanserrel mielőtt rá rakom a fényzselét vagy a ragacsos felületre rakhatom ?kérlek segítsetek
Koszomom szepen a valaszokat!Es a hibam a szima fenyzsele volt:(
Sziasztok! Tanacsra lenne szuksegem (ugyanis ezt talaltam lemegfelelobb topiknak erre a kerdesre)Kerdesem az lenne ,hogy miert repedezik meg az easy off leoldhato Cn zsele sajat kormon?lehet hogy tul vastag retegbem vittem fel ?
Szia! A Szilvia által leírtakon kívül az is lehet probléma, ha nem Easy Off Top fényt teszel rá, hanem sima fényzselét. Mivel az nem rugalmas, berepedezik rajta. Ennyivel egészíteném ki Szilvit.
Sziasztok! Tanacsra lenne szuksegem (ugyanis ezt talaltam lemegfelelobb topiknak erre a kerdesre)Kerdesem az lenne ,hogy miert repedezik meg az easy off leoldhato Cn zsele sajat kormon?lehet hogy tul vastag retegbem vittem fel ?
Szia! Igen előfordulhat, hogy azért reped mert vastagon van rajta. Nem kell annyira vékonyan sem kenni mint a rendes fényzselét de vastagon sem szabad. Ami még hiba lehet,hogy nem volt alapozó és/vagy fedőréteged. Vagy annyira rossz állapotú volt a körme,hogy az Easy Off sem bírta. Én ezekre gondoltam, ami hiba lehetett.