2025. január 13. - Veronika, Csongor napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Vidovenyecz Fanni - Válaszolok
2013.06.17 - 20:12
Vidovenyecz Fanni - vendég

Kedves CN! Most rendeltem one step gél lakkot és kiváncsi lennék,hogy előkészítésnek csak nail prep vagy primer is kell? és a követ/matricát hogy lehet megoldani ha nincs fedőréteg? Előre is köszönöm a választ!

2013.06.17 - 18:25
Kovács Andrea

Azt szeretnem kerdezni hogy a no line nevu anyagot hogyan kell hasznalni. Kell lampazni vagy nem? A savas es savmentes primer is kell ala?

Schilinger Anita - Válaszolok
2013.06.17 - 10:20
Schilinger Anita - törölt felhasználó
Válasz Nyíri Lívia - 2013. június 13., csütörtök 11:40 üzenetére

Sziasztok! Én ettől a one step gél lakktól el vagyok ájulva!Olyan gyönyörű és olyan szupergyorsan kész van hogy az valami csoda!Pedig nem számítottam rá hogy gyöngyházfényű,de mióta felkentem azóta nem tudok betelni vele,ráadásul kiléptem az utcára és rásütött a nap...valami eszméletlen szép!Most épp a 03-as van rajtam!Ajánlom mindenkinek!Szuper jó!Feldobta a hangulatomat! :)

Nekem a 20-as cameleon van fent 2,5 hete semmi baja Imádom!!!

2013.06.16 - 11:42
Crystal Nails
Válasz Péter Niki - 2013. június 15., szombat 17:03 üzenetére

Szeretném kérdezni, hogy egyébként a royal géleket úgyis használhatom mint a többi színes zselét, hogy alapréteg aztán royal gel és aztán c ív?

Niki, igen, használhatod úgy is, de akkor egy nagyon finom (inkább kopott) bufferral mattítsd le a felületet azért, hogy biztosan jól tapadjon majd hozzá az építő zselé. Sok sikert!

2013.06.15 - 17:03
Péter Niki

Szeretném kérdezni, hogy egyébként a royal géleket úgyis használhatom mint a többi színes zselét, hogy alapréteg aztán royal gel és aztán c ív?

2013.06.14 - 19:26
KÁ
Válasz Crystal Nails - 2013. június 14., péntek 13:08 üzenetére

Ágnes, szia! Ha két rétegben viszed fel a one step gél lakkot, akkor köttesd ki az első réteget majd utána vidd fel a második réteget. Csakis vékonyan, így nem fog megráncosodni.

Nem fog rajta "megfutni"? Rendesen ott marad a készre kötött rétegen is, nem fog elmászni a szélekről? Ettől féltem, ezért próbáltam villámköttetés után felkenni a második réteget, mint amikor top shine-t kenek két rétegben.

2013.06.14 - 13:08
Crystal Nails
Válasz - 2013. június 13., csütörtök 13:17 üzenetére

Az én vendégeim nem voltak tőle így elájulva. Ketten is úgy jöttek vissza, hogy a vége lekopott. Nem letört, vagy lepattant, hanem a köröm végén vékony fehér kopás látszik, leginkább azoknál az ujjakon, amiket gyakran használnak. Próbáltam egyszer két rétegben kenni gyorsköttetés után, akkor viszont összeráncosodott az anyag, szóval ez nem egy jó megoldás. Van rá valami ötlet?

Ágnes, szia! Ha két rétegben viszed fel a one step gél lakkot, akkor köttesd ki az első réteget majd utána vidd fel a második réteget. Csakis vékonyan, így nem fog megráncosodni.

2013.06.14 - 13:05
Crystal Nails
Válasz Szilágyi Mariann - 2013. június 13., csütörtök 13:55 üzenetére

Köszönöm a választ! Az előbbi kérdésemet úgy értettem, hogy ha csak easy off-ot (pinket vagy milky pinket) teszek "alapnak", akkor arra fixálás előtt vagy után kell feltenni "francia"-ként az adott színt? És a sima easy offra kell-e fényzselé, ha csak magában ezt kenem a körömre? Tudom hogy gyenge köröm esetén a legjobb, de már használtam erős körömre is. (így tovább volt tartós az elkészített köröm, mint ha 0-ás gél lakkot használtam volna)

Kedves mariann, Easy Off-ra ne tegyél fényzselét, mert megpattan rajta. A fényzselé páncél erős és cseppet sem rugalmas, ezért épített műkörömre kiváló, Easy Off-ra azonban sajnos nem ajánljuk, csak annak a Top Géljét.

2013.06.13 - 21:23
KÁ
Válasz Nyíri Lívia - 2013. június 13., csütörtök 18:26 üzenetére

Hát most elkeseredtem!Pedig úgy örültem neki!Nekem még nem jelezték,de legalább magamon tapasztalhatom ha esetlegesen probléma lenne vele!Köszi hogy szóltál,figyelni fogom!

Nem akartalak elkeseríteni, és remélem van rá valami megoldás, mert amúgy tökjó találmány, és sok vendégem nyűglődik az idő miatt, még 1 órát is alig tudnak végigülni, kifejezetten örültek ennek a lakknak, de ezek után egyikük sem kérte, mert nem tetszett nekik a végeredmény. A többi gél lakknál soha nem fordult elő ilyen. Kíváncsi leszek majd mások véleményére, gondolok 1-2 héten belül több vendég is tud majd róla nyilatkozni, nálam még egyelőre csak ketten kérték.

Nyíri Lívia - Válaszolok
2013.06.13 - 18:26
Nyíri Lívia - törölt felhasználó
Válasz - 2013. június 13., csütörtök 13:17 üzenetére

Az én vendégeim nem voltak tőle így elájulva. Ketten is úgy jöttek vissza, hogy a vége lekopott. Nem letört, vagy lepattant, hanem a köröm végén vékony fehér kopás látszik, leginkább azoknál az ujjakon, amiket gyakran használnak. Próbáltam egyszer két rétegben kenni gyorsköttetés után, akkor viszont összeráncosodott az anyag, szóval ez nem egy jó megoldás. Van rá valami ötlet?

Hát most elkeseredtem!Pedig úgy örültem neki!Nekem még nem jelezték,de legalább magamon tapasztalhatom ha esetlegesen probléma lenne vele!Köszi hogy szóltál,figyelni fogom!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár