2025. január 13. - Veronika, Csongor napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2013.06.13 - 13:55
Szilágyi Mariann
Válasz Crystal Nails - 2013. június 12., szerda 12:14 üzenetére

Kedves Mariann, lehet francia körmöt is csinálni a One Step gél lakkal. Az Easy Off akkor kell a természetes körömlemezre, ha az nagyon puha, hajlékony és vékony.

Köszönöm a választ! Az előbbi kérdésemet úgy értettem, hogy ha csak easy off-ot (pinket vagy milky pinket) teszek "alapnak", akkor arra fixálás előtt vagy után kell feltenni "francia"-ként az adott színt? És a sima easy offra kell-e fényzselé, ha csak magában ezt kenem a körömre? Tudom hogy gyenge köröm esetén a legjobb, de már használtam erős körömre is. (így tovább volt tartós az elkészített köröm, mint ha 0-ás gél lakkot használtam volna)

2013.06.13 - 13:17
KÁ
Válasz Nyíri Lívia - 2013. június 13., csütörtök 11:40 üzenetére

Sziasztok! Én ettől a one step gél lakktól el vagyok ájulva!Olyan gyönyörű és olyan szupergyorsan kész van hogy az valami csoda!Pedig nem számítottam rá hogy gyöngyházfényű,de mióta felkentem azóta nem tudok betelni vele,ráadásul kiléptem az utcára és rásütött a nap...valami eszméletlen szép!Most épp a 03-as van rajtam!Ajánlom mindenkinek!Szuper jó!Feldobta a hangulatomat! :)

Az én vendégeim nem voltak tőle így elájulva. Ketten is úgy jöttek vissza, hogy a vége lekopott. Nem letört, vagy lepattant, hanem a köröm végén vékony fehér kopás látszik, leginkább azoknál az ujjakon, amiket gyakran használnak. Próbáltam egyszer két rétegben kenni gyorsköttetés után, akkor viszont összeráncosodott az anyag, szóval ez nem egy jó megoldás. Van rá valami ötlet?

Nyíri Lívia - Válaszolok
2013.06.13 - 11:40
Nyíri Lívia - törölt felhasználó

Sziasztok! Én ettől a one step gél lakktól el vagyok ájulva!Olyan gyönyörű és olyan szupergyorsan kész van hogy az valami csoda!Pedig nem számítottam rá hogy gyöngyházfényű,de mióta felkentem azóta nem tudok betelni vele,ráadásul kiléptem az utcára és rásütött a nap...valami eszméletlen szép!Most épp a 03-as van rajtam!Ajánlom mindenkinek!Szuper jó!Feldobta a hangulatomat! :)

2013.06.13 - 11:18
N. Rebeka

Lenne egy kérdésem. A francia top színes zseléket lehet használni mani tippel? Vagy csak cover mani géllel? Vagy az ugyanaz? Köszi a segítséget.

2013.06.12 - 12:14
Crystal Nails
Válasz Szilágyi Mariann - 2013. június 12., szerda 11:10 üzenetére

Kedves CN! Ha a körömre önmagában csak easy off-ot kenek akkor azt ha lefixálom, már nem is kell rá a saját fényzseléje(EOT)? Illetve ha valóban nem kell rá semmi, akkor ezzel és one step gél lakkal lehetne "francia" körmöket csinálni?

Kedves Mariann, lehet francia körmöt is csinálni a One Step gél lakkal. Az Easy Off akkor kell a természetes körömlemezre, ha az nagyon puha, hajlékony és vékony.

2013.06.12 - 11:10
Szilágyi Mariann

Kedves CN! Ha a körömre önmagában csak easy off-ot kenek akkor azt ha lefixálom, már nem is kell rá a saját fényzseléje(EOT)? Illetve ha valóban nem kell rá semmi, akkor ezzel és one step gél lakkal lehetne "francia" körmöket csinálni?

2013.06.12 - 11:07
Szilágyi Mariann

Sziasztok! Attól kérdezném, aki használt One-step gél lakkot, hogy meddig bírja (ténylegesen) a körmön? Ha van rá easy off top kenve úgy mennyivel hosszabbítható meg a tartóssága?

2013.06.11 - 19:23
Crystal Nails
Válasz Márton Mihályné - 2013. június 10., hétfő 19:36 üzenetére

Sziasztok! ONE STEP-et csak one preppel, vagy nail prep-pel? Körömmegerősítéshez alapnak base gel-t is,vagy csak easy off-ot tegyek az one step alá? Itt nincs Top,a felületi festést hogy lehet elkészíteni? És van-e már vkinek kikalkulált ára? Köszi: Anita

Kedves Márton Mihályné! A One Step alá körömerősítésnek Easy Off-ot lehet csak használni, a Base Gél nem körömerősítésre szolgál. Nail Preppel fertőtlenítsd a mattított körömfelületet. Árról a kolléganők biztosan tudnak nyilatkozni, de kb. a gél lakkhoz hasonló.

Márton Mihályné - Válaszolok
2013.06.10 - 19:36
Márton Mihályné - vendég

Sziasztok! ONE STEP-et csak one preppel, vagy nail prep-pel? Körömmegerősítéshez alapnak base gel-t is,vagy csak easy off-ot tegyek az one step alá? Itt nincs Top,a felületi festést hogy lehet elkészíteni? És van-e már vkinek kikalkulált ára? Köszi: Anita

2013.06.09 - 12:45
N. Rebeka
Válasz - 2013. június 9., vasárnap 12:35 üzenetére

Szia! Nekem ilyen JD-700-asom van, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Az első csiszolóm CN-es prof drill volt, és azt havonta vittem a szervizbe, ezzel viszont még nem volt semmi gond, és a kettő közötti nagy különbség, hogy a kézi egység sokkal könnyebb, mint a CN-es csiszolóé, ettől nem fárad el a kezem nap végére, míg a másiktól eléggé kikészült a csuklóm, meg az ujjam. Szerintem ez a gép teljesen jó, én csak ajánlani tudom.

Nekem is ez szimpibb, úgyhogy lehet akkor emellett döntök. Köszke:)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár