2025. január 13. - Veronika, Csongor napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Vagy ez jobb? Segítsetek:)) http://mukoromplaza.com/Mukormos-gepek/Mukorom-csiszologepek/AKCIO-Csiszologep-JD-700
Szia! Nekem ilyen JD-700-asom van, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Az első csiszolóm CN-es prof drill volt, és azt havonta vittem a szervizbe, ezzel viszont még nem volt semmi gond, és a kettő közötti nagy különbség, hogy a kézi egység sokkal könnyebb, mint a CN-es csiszolóé, ettől nem fárad el a kezem nap végére, míg a másiktól eléggé kikészült a csuklóm, meg az ujjam. Szerintem ez a gép teljesen jó, én csak ajánlani tudom.
Vagy ez jobb? Segítsetek:)) http://mukoromplaza.com/Mukormos-gepek/Mukorom-csiszologepek/AKCIO-Csiszologep-JD-700
Sziasztok! Mi a véleményetek erről a csiszológépről? Valaki használja? Köszi http://mukoromplaza.com/Mukormos-gepek/Mukorom-csiszologepek/JD-200-Professzionalis-csiszologep-rozsaszin
Sziasztok! voltam tegnap állásinterjún és alkalmassági volt. Nagyon megvolt a hölgy elégedve a munkámmal, nem talált hibát, de azért nem vett fel, mert a 10 körmöt- 2,5 óra alatt építettem meg és díszítettem (jobb kézen hosszú szalon kocka francia, díszítéssel, bal kézen mandula francia és a végén piros lakkozás)- Ez ennyire rossz idő lenne? Ki mennyi idő alatt készíti el? Válaszokat előre is köszönöm!
Szia Adrienn! Tapasztalatom szerint az építés ideje nyilván függ a kért köröm hosszúságától és a természetes körmök "alkalmasságáról"..ugye nem mindegy,hogy a vendég könnyen sablonozható-e vagy vagdosni kell,hogy tökéletesen illeszkedjen...nekem is sokáig mumusom volt ez az idő-kérdés....igyekszem természetesen a lehető legjobban leredukálni a munkafolyamat idejét,de én elmondom a vendégnek,hogy amit kér az kb: mennyi időt fog igénybe venni.Így tudja mérlegelni...de egyben elmondom azt is,hogy így,ezzel a munkaidővel a körmökre garanciát vállalok,mert feltehetem neki kevesebb idő alatt is,de arra nem hogy garanciát nem vállalnék,de a nevemet sem adnám. Egy szó mint 100: szerintem ne aggódj. Sok sikert!
Rebeka, szia! Ezt a kérdést nagyon nehéz megválaszolni, ugyanis mindenki különböző szélességű és hosszúságú körmöt visel. Így nem egyforma a felhasznált zselé vagy porcelán mennyisége sem. Lehet, hogy egy karcsú, kis körömre felvitt anyag esetén kétszer annyi szettet tudsz elkészíteni, mint egy nagy méretű, vaskosabb köröm estén.
Ohh,értem. Köszönöm a választ.
Sziasztok! Lehet nem idevaló és butaság, de nektek mennyi ideig elég egy 15ml-s építő zselé? Akár fehér, clear... És a 28g-os porci? Köszi, ha valaki meg tudja mondani kb-re.
Rebeka, szia! Ezt a kérdést nagyon nehéz megválaszolni, ugyanis mindenki különböző szélességű és hosszúságú körmöt visel. Így nem egyforma a felhasznált zselé vagy porcelán mennyisége sem. Lehet, hogy egy karcsú, kis körömre felvitt anyag esetén kétszer annyi szettet tudsz elkészíteni, mint egy nagy méretű, vaskosabb köröm estén.
Sziasztok! voltam tegnap állásinterjún és alkalmassági volt. Nagyon megvolt a hölgy elégedve a munkámmal, nem talált hibát, de azért nem vett fel, mert a 10 körmöt- 2,5 óra alatt építettem meg és díszítettem (jobb kézen hosszú szalon kocka francia, díszítéssel, bal kézen mandula francia és a végén piros lakkozás)- Ez ennyire rossz idő lenne? Ki mennyi idő alatt készíti el? Válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok! Lehet nem idevaló és butaság, de nektek mennyi ideig elég egy 15ml-s építő zselé? Akár fehér, clear... És a 28g-os porci? Köszi, ha valaki meg tudja mondani kb-re.
Szia! Tapasztalatom szerint 2 rendszer van...1: bejelentenek,de magad után fizeted a járulékot+a bérleti díjat vagy százalékban állapodtok meg..ennek eloszlása attól is függhet,hogy Te veszed-e az anyagot vagy a munkáltató..előbbi esetben szerintem 60-40 max: 70-30,de akkor már nagyon szerencsés vagy,utóbbiban talán pont a fordítottja ezeknek...de ezek az én tapasztalataim.Sok sikert!
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!
Éva, szia! Egy épített körömágyhosszabbításos francia köröm végét miért gél lakkból szeretnéd elkészíteni? Az sajnos építésre nem alkalmas. Erre a célra használj inkább builder white nevű fehér építő zselét. Sok sikert neked, és kérdezz bátran, ha valamit nem értesz vagy nem vagy benne biztos!
Sziasztok! Úgy értettem, hogy a kész műköröm felületére, amikor már megépítettem, formára reszeltem, és a vendég egy olyan színt választott francia végnek, ami gél lakkból van meg nekem.Évi