2025. január 13. - Veronika, Csongor napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2013.06.09 - 12:35
KÁ
Válasz N. Rebeka - 2013. június 9., vasárnap 12:00 üzenetére

Vagy ez jobb? Segítsetek:)) http://mukoromplaza.com/Mukormos-gepek/Mukorom-csiszologepek/AKCIO-Csiszologep-JD-700

Szia! Nekem ilyen JD-700-asom van, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Az első csiszolóm CN-es prof drill volt, és azt havonta vittem a szervizbe, ezzel viszont még nem volt semmi gond, és a kettő közötti nagy különbség, hogy a kézi egység sokkal könnyebb, mint a CN-es csiszolóé, ettől nem fárad el a kezem nap végére, míg a másiktól eléggé kikészült a csuklóm, meg az ujjam. Szerintem ez a gép teljesen jó, én csak ajánlani tudom.

2013.06.09 - 12:00
N. Rebeka

Vagy ez jobb? Segítsetek:)) http://mukoromplaza.com/Mukormos-gepek/Mukorom-csiszologepek/AKCIO-Csiszologep-JD-700

2013.06.09 - 11:55
N. Rebeka

Sziasztok! Mi a véleményetek erről a csiszológépről? Valaki használja? Köszi http://mukoromplaza.com/Mukormos-gepek/Mukorom-csiszologepek/JD-200-Professzionalis-csiszologep-rozsaszin

2013.06.07 - 19:24
Ladorján Szilvia
Válasz Tatár Adrienn - 2013. június 7., péntek 10:00 üzenetére

Sziasztok! voltam tegnap állásinterjún és alkalmassági volt. Nagyon megvolt a hölgy elégedve a munkámmal, nem talált hibát, de azért nem vett fel, mert a 10 körmöt- 2,5 óra alatt építettem meg és díszítettem (jobb kézen hosszú szalon kocka francia, díszítéssel, bal kézen mandula francia és a végén piros lakkozás)- Ez ennyire rossz idő lenne? Ki mennyi idő alatt készíti el? Válaszokat előre is köszönöm!

Szia Adrienn! Tapasztalatom szerint az építés ideje nyilván függ a kért köröm hosszúságától és a természetes körmök "alkalmasságáról"..ugye nem mindegy,hogy a vendég könnyen sablonozható-e vagy vagdosni kell,hogy tökéletesen illeszkedjen...nekem is sokáig mumusom volt ez az idő-kérdés....igyekszem természetesen a lehető legjobban leredukálni a munkafolyamat idejét,de én elmondom a vendégnek,hogy amit kér az kb: mennyi időt fog igénybe venni.Így tudja mérlegelni...de egyben elmondom azt is,hogy így,ezzel a munkaidővel a körmökre garanciát vállalok,mert feltehetem neki kevesebb idő alatt is,de arra nem hogy garanciát nem vállalnék,de a nevemet sem adnám. Egy szó mint 100: szerintem ne aggódj. Sok sikert!

2013.06.07 - 18:51
N. Rebeka
Válasz Crystal Nails - 2013. június 7., péntek 14:50 üzenetére

Rebeka, szia! Ezt a kérdést nagyon nehéz megválaszolni, ugyanis mindenki különböző szélességű és hosszúságú körmöt visel. Így nem egyforma a felhasznált zselé vagy porcelán mennyisége sem. Lehet, hogy egy karcsú, kis körömre felvitt anyag esetén kétszer annyi szettet tudsz elkészíteni, mint egy nagy méretű, vaskosabb köröm estén.

Ohh,értem. Köszönöm a választ.

2013.06.07 - 14:50
Crystal Nails
Válasz N. Rebeka - 2013. június 6., csütörtök 19:05 üzenetére

Sziasztok! Lehet nem idevaló és butaság, de nektek mennyi ideig elég egy 15ml-s építő zselé? Akár fehér, clear... És a 28g-os porci? Köszi, ha valaki meg tudja mondani kb-re.

Rebeka, szia! Ezt a kérdést nagyon nehéz megválaszolni, ugyanis mindenki különböző szélességű és hosszúságú körmöt visel. Így nem egyforma a felhasznált zselé vagy porcelán mennyisége sem. Lehet, hogy egy karcsú, kis körömre felvitt anyag esetén kétszer annyi szettet tudsz elkészíteni, mint egy nagy méretű, vaskosabb köröm estén.

Tatár Adrienn - Válaszolok
2013.06.07 - 10:00
Tatár Adrienn - törölt felhasználó

Sziasztok! voltam tegnap állásinterjún és alkalmassági volt. Nagyon megvolt a hölgy elégedve a munkámmal, nem talált hibát, de azért nem vett fel, mert a 10 körmöt- 2,5 óra alatt építettem meg és díszítettem (jobb kézen hosszú szalon kocka francia, díszítéssel, bal kézen mandula francia és a végén piros lakkozás)- Ez ennyire rossz idő lenne? Ki mennyi idő alatt készíti el? Válaszokat előre is köszönöm!

2013.06.06 - 19:05
N. Rebeka

Sziasztok! Lehet nem idevaló és butaság, de nektek mennyi ideig elég egy 15ml-s építő zselé? Akár fehér, clear... És a 28g-os porci? Köszi, ha valaki meg tudja mondani kb-re.

Schilinger Anita - Válaszolok
2013.06.06 - 09:37
Schilinger Anita - törölt felhasználó
Válasz Ladorján Szilvia - 2013. június 5., szerda 20:59 üzenetére

Szia! Tapasztalatom szerint 2 rendszer van...1: bejelentenek,de magad után fizeted a járulékot+a bérleti díjat vagy százalékban állapodtok meg..ennek eloszlása attól is függhet,hogy Te veszed-e az anyagot vagy a munkáltató..előbbi esetben szerintem 60-40 max: 70-30,de akkor már nagyon szerencsés vagy,utóbbiban talán pont a fordítottja ezeknek...de ezek az én tapasztalataim.Sok sikert!

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!

Győri Éva - Válaszolok
2013.06.06 - 07:30
Győri Éva - törölt felhasználó
Válasz Crystal Nails - 2013. június 6., csütörtök 04:37 üzenetére

Éva, szia! Egy épített körömágyhosszabbításos francia köröm végét miért gél lakkból szeretnéd elkészíteni? Az sajnos építésre nem alkalmas. Erre a célra használj inkább builder white nevű fehér építő zselét. Sok sikert neked, és kérdezz bátran, ha valamit nem értesz vagy nem vagy benne biztos!

Sziasztok! Úgy értettem, hogy a kész műköröm felületére, amikor már megépítettem, formára reszeltem, és a vendég egy olyan színt választott francia végnek, ami gél lakkból van meg nekem.Évi

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár