2025. január 13. - Veronika, Csongor napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
255 ,-Ft
48.800 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Kedves CN! Van egy észrevételem, és nem tudom hova tenni. A savmentes primerem most fogyott el a feléig, és eddig nem volt vele baj, de ahogy egyre kevesebb van benne, besűrűsödik, már nem víz-szerű, és a köröm felületén sem oszlik el olyan könnyen, többször kell az üvegbe mártani az ecsetet ahhoz is, hogy 1 körmöt bekenjek teljesen. Amióta ez a jelenség van, sokkal gyorsabban is fogy a folyadék, az első fele több, mint fél évig kitartott, de a második fele alig 2 hónap alatt elérte az üveg alját, és azóta legalább 4-5 vendégemnek vált fel, vagy tört le a körme, kis behatásoktól is. Mivel a sűrű "változat" láthatóan ragacsosabb, vastagabb felületet hagy a körmön, mint új állapotában, biztos vagyok benne, hogy van összefüggés a kettő között, csak nem tudom, hogyan orvosoljam, kidobni nem akarom, most jobb híján felhígítottam az új üvegből, de érdekelne, hogy másnál is volt-e már ilyen, és ki mit csinált ez ellen? Az segíthet, ha a bekent körmöt leitatom papírral, vagy ez túl sok koszt/szöszt hagyna rajta?
Kedves Ágnes!A savmentes primert a legtöbb kolléganő végig el tudja használni az üvegcséből úgy, hogy az nem sűrűsödik be. Ám itt is vannak ugye kivételek, mint pl. Te is. A sűrűsödés oka elsősorban az lehet, hogy nem megfelelően portalanítasz és elég néhány aprócska porszemcse egy-egy szett körömnél, máris a huszadik, harmincadik után a maradék anyagod elkezd besűrűsödni. Javasoljuk, hogy sokkal de sokkal körültekintőbben portalaníts és nézzük meg mi történik akkor a savmentes primer utolsó negyedével. Addig is sok sikert kívánunk neked!
Sziasztok! A körömágy-magasítást milyen körömformánál és hogyan kell alkalmazni? Én csak körömágy-hosszabbítást csináltam eddig..
Mariann, a körömágy magasítás a Cover Pinkre épített transparent pink vagy builder pink nevű zselé vagy porcelán. Ezzel megmagasítjuk, s az áttetsző rózsaszín színével pedig kendőzzük a lenövést.
Sziasztok!Amikor gél lakkból készítem el a francia véget a műköröm felületére, akkor mivel fedjem azt ? A nullás gél lakkot használjuk? Köszi, Évi
Éva, szia! Egy épített körömágyhosszabbításos francia köröm végét miért gél lakkból szeretnéd elkészíteni? Az sajnos építésre nem alkalmas. Erre a célra használj inkább builder white nevű fehér építő zselét. Sok sikert neked, és kérdezz bátran, ha valamit nem értesz vagy nem vagy benne biztos!
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni az alkalmazott műkörmösöktől, hogy hány százalékot illik elkérni a munkáltatótól, vagy hány százalékban érdemes megegyezni? Várom S:O:S válaszotokat
Szia! Tapasztalatom szerint 2 rendszer van...1: bejelentenek,de magad után fizeted a járulékot+a bérleti díjat vagy százalékban állapodtok meg..ennek eloszlása attól is függhet,hogy Te veszed-e az anyagot vagy a munkáltató..előbbi esetben szerintem 60-40 max: 70-30,de akkor már nagyon szerencsés vagy,utóbbiban talán pont a fordítottja ezeknek...de ezek az én tapasztalataim.Sok sikert!
Sziasztok!Amikor gél lakkból készítem el a francia véget a műköröm felületére, akkor mivel fedjem azt ? A nullás gél lakkot használjuk? Köszi, Évi
Sziasztok! A körömágy-magasítást milyen körömformánál és hogyan kell alkalmazni? Én csak körömágy-hosszabbítást csináltam eddig..
One step Crystalacot lehet tenni zselével megerősített saját körömre is?
Igen, természetesen lehet!
SZiasztok! Tudtok ajánlani csiszolófejet a színes zselé eltávolítására?
Tímea, a színes zseléhez is kiváló a nagy kuglifej. Ez a legújabb fejlesztés, valamint a legközkedveltebb is egyben.
itt nézted már? http://www.mukorom.tv/
Szia! Köszönöm, de néztem. Csak jó lenne valami leírás is képekkel, magyarázattal, hogy egymás mellett lehessen látni őket. :)
One step Crystalacot lehet tenni zselével megerősített saját körömre is?