2025. január 13. - Veronika, Csongor napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2013.06.06 - 04:44
Crystal Nails
Válasz - 2013. június 1., szombat 08:56 üzenetére

Kedves CN! Van egy észrevételem, és nem tudom hova tenni. A savmentes primerem most fogyott el a feléig, és eddig nem volt vele baj, de ahogy egyre kevesebb van benne, besűrűsödik, már nem víz-szerű, és a köröm felületén sem oszlik el olyan könnyen, többször kell az üvegbe mártani az ecsetet ahhoz is, hogy 1 körmöt bekenjek teljesen. Amióta ez a jelenség van, sokkal gyorsabban is fogy a folyadék, az első fele több, mint fél évig kitartott, de a második fele alig 2 hónap alatt elérte az üveg alját, és azóta legalább 4-5 vendégemnek vált fel, vagy tört le a körme, kis behatásoktól is. Mivel a sűrű "változat" láthatóan ragacsosabb, vastagabb felületet hagy a körmön, mint új állapotában, biztos vagyok benne, hogy van összefüggés a kettő között, csak nem tudom, hogyan orvosoljam, kidobni nem akarom, most jobb híján felhígítottam az új üvegből, de érdekelne, hogy másnál is volt-e már ilyen, és ki mit csinált ez ellen? Az segíthet, ha a bekent körmöt leitatom papírral, vagy ez túl sok koszt/szöszt hagyna rajta?

Kedves Ágnes!A savmentes primert a legtöbb kolléganő végig el tudja használni az üvegcséből úgy, hogy az nem sűrűsödik be. Ám itt is vannak ugye kivételek, mint pl. Te is. A sűrűsödés oka elsősorban az lehet, hogy nem megfelelően portalanítasz és elég néhány aprócska porszemcse egy-egy szett körömnél, máris a huszadik, harmincadik után a maradék anyagod elkezd besűrűsödni. Javasoljuk, hogy sokkal de sokkal körültekintőbben portalaníts és nézzük meg mi történik akkor a savmentes primer utolsó negyedével. Addig is sok sikert kívánunk neked!

2013.06.06 - 04:39
Crystal Nails
Válasz Szilágyi Mariann - 2013. június 5., szerda 09:33 üzenetére

Sziasztok! A körömágy-magasítást milyen körömformánál és hogyan kell alkalmazni? Én csak körömágy-hosszabbítást csináltam eddig..

Mariann, a körömágy magasítás a Cover Pinkre épített transparent pink vagy builder pink nevű zselé vagy porcelán. Ezzel megmagasítjuk, s az áttetsző rózsaszín színével pedig kendőzzük a lenövést.

2013.06.06 - 04:37
Crystal Nails
Válasz Győri Éva - 2013. június 5., szerda 12:03 üzenetére

Sziasztok!Amikor gél lakkból készítem el a francia véget a műköröm felületére, akkor mivel fedjem azt ? A nullás gél lakkot használjuk? Köszi, Évi

Éva, szia! Egy épített körömágyhosszabbításos francia köröm végét miért gél lakkból szeretnéd elkészíteni? Az sajnos építésre nem alkalmas. Erre a célra használj inkább builder white nevű fehér építő zselét. Sok sikert neked, és kérdezz bátran, ha valamit nem értesz vagy nem vagy benne biztos!

2013.06.05 - 20:59
Ladorján Szilvia
Válasz Schilinger Anita - 2013. június 4., kedd 08:46 üzenetére

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni az alkalmazott műkörmösöktől, hogy hány százalékot illik elkérni a munkáltatótól, vagy hány százalékban érdemes megegyezni? Várom S:O:S válaszotokat

Szia! Tapasztalatom szerint 2 rendszer van...1: bejelentenek,de magad után fizeted a járulékot+a bérleti díjat vagy százalékban állapodtok meg..ennek eloszlása attól is függhet,hogy Te veszed-e az anyagot vagy a munkáltató..előbbi esetben szerintem 60-40 max: 70-30,de akkor már nagyon szerencsés vagy,utóbbiban talán pont a fordítottja ezeknek...de ezek az én tapasztalataim.Sok sikert!

Győri Éva - Válaszolok
2013.06.05 - 12:03
Győri Éva - törölt felhasználó

Sziasztok!Amikor gél lakkból készítem el a francia véget a műköröm felületére, akkor mivel fedjem azt ? A nullás gél lakkot használjuk? Köszi, Évi

2013.06.05 - 09:33
Szilágyi Mariann

Sziasztok! A körömágy-magasítást milyen körömformánál és hogyan kell alkalmazni? Én csak körömágy-hosszabbítást csináltam eddig..

2013.06.04 - 19:08
Crystal Nails
Válasz Szalkó Tímea - 2013. június 4., kedd 15:11 üzenetére

One step Crystalacot lehet tenni zselével megerősített saját körömre is?

Igen, természetesen lehet!

2013.06.04 - 19:07
Crystal Nails
Válasz Szalkó Tímea - 2013. június 4., kedd 14:58 üzenetére

SZiasztok! Tudtok ajánlani csiszolófejet a színes zselé eltávolítására?

Tímea, a színes zseléhez is kiváló a nagy kuglifej. Ez a legújabb fejlesztés, valamint a legközkedveltebb is egyben.

2013.06.04 - 15:55
Szilágyi Mariann
Válasz Móni - 2013. június 3., hétfő 09:15 üzenetére

itt nézted már? http://www.mukorom.tv/

Szia! Köszönöm, de néztem. Csak jó lenne valami leírás is képekkel, magyarázattal, hogy egymás mellett lehessen látni őket. :)

Szalkó Tímea - Válaszolok
2013.06.04 - 15:11
Szalkó Tímea - törölt felhasználó

One step Crystalacot lehet tenni zselével megerősített saját körömre is?

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár