2025. január 13. - Veronika, Csongor napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Szalkó Tímea - Válaszolok
2013.06.04 - 14:58
Szalkó Tímea - törölt felhasználó

SZiasztok! Tudtok ajánlani csiszolófejet a színes zselé eltávolítására?

Schilinger Anita - Válaszolok
2013.06.04 - 08:46
Schilinger Anita - törölt felhasználó

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni az alkalmazott műkörmösöktől, hogy hány százalékot illik elkérni a munkáltatótól, vagy hány százalékban érdemes megegyezni? Várom S:O:S válaszotokat

Erdelicsné Tünde - Válaszolok
2013.06.04 - 07:47
Erdelicsné Tünde - vendég
Válasz Crystal Nails - 2013. június 3., hétfő 19:09 üzenetére

Kedves Tünde! A 3 D zselés virágokat a kiköttetett fényzselé tetejére kell tenni, majd azt is kiköttetni. A Royal zselét nem ajánljuk Titánium zselével borítani, mert eredendően a Royal gél fixálásmentesre köt, tehát elválhat az építőzselétől. Sok sikert kívánunk a továbbiakban is! Ha bármilyen kérdésed van, itt nyugodtan felteheted!

Nagyon szépen köszönöm a választ! :)

2013.06.03 - 19:19
Crystal Nails
Válasz Szalkó Tímea - 2013. június 2., vasárnap 16:20 üzenetére

Sziasztok! Az szeretném kérdezni, hogy az antifungussal be lehet kenni a köröm felületét műkörömépítés előtt? prevencióként csináltam az egyik körmön a vendégnek, kicsit sárgább volt, de csak ezen az egy újján a köröm, ezért kentem rá antifungust, nail prep és aztán tettem savmentes primert, base gélt, majd zselés körmöt építettem. Valaki csinálta már így? A tapadást befolyásolja? sajna nem volt antifungal gél, mert akkor azzal építettem vna meg!

Kedves Tímea! Az Anti-Fungus nem műköröm előkészítő folyadék, hanem a természetes körömlemez gombásodását gátolja meg. Nem tanácsos alkalmazni műköröm építés előtt, a benne lévő hatóanyag befolyásolhatja az előkészítő folyadékok hatékonyságát. Elsősorban egy gyanús köröm esetében inkább udvariasan egy szakorvoshoz kell irányítani a vendéget. Nekünk nem szerencsés a gombás körmöket sem kezelni, sem pedig ráépíteni bármit is. Az Antifungal gél is segít a gombásodás megelőzésében, de nem gyógyítja meg, illetve nem akadályozza meg a gombásodást. Reméljük tudtunk segíteni. Sok sikert kívánunk a továbbiakban is!

2013.06.03 - 19:10
Crystal Nails
Válasz Győri Éva - 2013. június 3., hétfő 09:35 üzenetére

Sziasztok! Ha új vendég jön lenőtt körömmel, teljesen szedjem le neki a körmét és építsem újra, vagy csak töltsem fel? Köszi

Kedves Éva! Új vendég esetén a töltés azért is veszélyes, mert nem tudjuk, hogy az előző körmöse milyen anyaggal dolgozott. Célszerű ilyenkor teljesen lecsiszolni az előző anyagot, és új építéssel indítani.

2013.06.03 - 19:09
Crystal Nails
Válasz Erdelicsné Tünde - 2013. június 3., hétfő 18:54 üzenetére

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. 3D zselével szeretnék díszíteni, fényzselé alá vagy felé kell tenni? Valamint a Royal zselét csak a szabadszélre szeretném, Titánium zselével fogom borítani. Nem fog elválni a két réteg egymástól? Köszönöm

Kedves Tünde! A 3 D zselés virágokat a kiköttetett fényzselé tetejére kell tenni, majd azt is kiköttetni. A Royal zselét nem ajánljuk Titánium zselével borítani, mert eredendően a Royal gél fixálásmentesre köt, tehát elválhat az építőzselétől. Sok sikert kívánunk a továbbiakban is! Ha bármilyen kérdésed van, itt nyugodtan felteheted!

Erdelicsné Tünde - Válaszolok
2013.06.03 - 18:54
Erdelicsné Tünde - vendég

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. 3D zselével szeretnék díszíteni, fényzselé alá vagy felé kell tenni? Valamint a Royal zselét csak a szabadszélre szeretném, Titánium zselével fogom borítani. Nem fog elválni a két réteg egymástól? Köszönöm

Vajner Enikő - Válaszolok
2013.06.03 - 10:57
Vajner Enikő - törölt felhasználó
Válasz Crystal Nails - 2013. június 1., szombat 14:31 üzenetére

Enikő, szia! A digitális kijelzős lámpán sajnos nincs hangerő szabályzó. Egyforma hangon jelez.

Köszönöm :)

2013.06.03 - 09:46
Móni
Válasz Győri Éva - 2013. június 3., hétfő 09:35 üzenetére

Sziasztok! Ha új vendég jön lenőtt körömmel, teljesen szedjem le neki a körmét és építsem újra, vagy csak töltsem fel? Köszi

Én biztos leszedném az egészet és újra építeném. És csak a saját munkámra vállalnék garanciát.

Győri Éva - Válaszolok
2013.06.03 - 09:35
Győri Éva - törölt felhasználó

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár