2025. január 13. - Veronika, Csongor napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.980 ,-Ft
890 ,-Ft
1.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
SZiasztok! Tudtok ajánlani csiszolófejet a színes zselé eltávolítására?
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni az alkalmazott műkörmösöktől, hogy hány százalékot illik elkérni a munkáltatótól, vagy hány százalékban érdemes megegyezni? Várom S:O:S válaszotokat
Kedves Tünde! A 3 D zselés virágokat a kiköttetett fényzselé tetejére kell tenni, majd azt is kiköttetni. A Royal zselét nem ajánljuk Titánium zselével borítani, mert eredendően a Royal gél fixálásmentesre köt, tehát elválhat az építőzselétől. Sok sikert kívánunk a továbbiakban is! Ha bármilyen kérdésed van, itt nyugodtan felteheted!
Nagyon szépen köszönöm a választ! :)
Sziasztok! Az szeretném kérdezni, hogy az antifungussal be lehet kenni a köröm felületét műkörömépítés előtt? prevencióként csináltam az egyik körmön a vendégnek, kicsit sárgább volt, de csak ezen az egy újján a köröm, ezért kentem rá antifungust, nail prep és aztán tettem savmentes primert, base gélt, majd zselés körmöt építettem. Valaki csinálta már így? A tapadást befolyásolja? sajna nem volt antifungal gél, mert akkor azzal építettem vna meg!
Kedves Tímea! Az Anti-Fungus nem műköröm előkészítő folyadék, hanem a természetes körömlemez gombásodását gátolja meg. Nem tanácsos alkalmazni műköröm építés előtt, a benne lévő hatóanyag befolyásolhatja az előkészítő folyadékok hatékonyságát. Elsősorban egy gyanús köröm esetében inkább udvariasan egy szakorvoshoz kell irányítani a vendéget. Nekünk nem szerencsés a gombás körmöket sem kezelni, sem pedig ráépíteni bármit is. Az Antifungal gél is segít a gombásodás megelőzésében, de nem gyógyítja meg, illetve nem akadályozza meg a gombásodást. Reméljük tudtunk segíteni. Sok sikert kívánunk a továbbiakban is!
Sziasztok! Ha új vendég jön lenőtt körömmel, teljesen szedjem le neki a körmét és építsem újra, vagy csak töltsem fel? Köszi
Kedves Éva! Új vendég esetén a töltés azért is veszélyes, mert nem tudjuk, hogy az előző körmöse milyen anyaggal dolgozott. Célszerű ilyenkor teljesen lecsiszolni az előző anyagot, és új építéssel indítani.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. 3D zselével szeretnék díszíteni, fényzselé alá vagy felé kell tenni? Valamint a Royal zselét csak a szabadszélre szeretném, Titánium zselével fogom borítani. Nem fog elválni a két réteg egymástól? Köszönöm
Kedves Tünde! A 3 D zselés virágokat a kiköttetett fényzselé tetejére kell tenni, majd azt is kiköttetni. A Royal zselét nem ajánljuk Titánium zselével borítani, mert eredendően a Royal gél fixálásmentesre köt, tehát elválhat az építőzselétől. Sok sikert kívánunk a továbbiakban is! Ha bármilyen kérdésed van, itt nyugodtan felteheted!
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. 3D zselével szeretnék díszíteni, fényzselé alá vagy felé kell tenni? Valamint a Royal zselét csak a szabadszélre szeretném, Titánium zselével fogom borítani. Nem fog elválni a két réteg egymástól? Köszönöm
Enikő, szia! A digitális kijelzős lámpán sajnos nincs hangerő szabályzó. Egyforma hangon jelez.
Köszönöm :)
Sziasztok! Ha új vendég jön lenőtt körömmel, teljesen szedjem le neki a körmét és építsem újra, vagy csak töltsem fel? Köszi
Én biztos leszedném az egészet és újra építeném. És csak a saját munkámra vállalnék garanciát.