2025. január 13. - Veronika, Csongor napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
1.200 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Az szeretném kérdezni, hogy az antifungussal be lehet kenni a köröm felületét műkörömépítés előtt? prevencióként csináltam az egyik körmön a vendégnek, kicsit sárgább volt, de csak ezen az egy újján a köröm, ezért kentem rá antifungust, nail prep és aztán tettem savmentes primert, base gélt, majd zselés körmöt építettem. Valaki csinálta már így? A tapadást befolyásolja? sajna nem volt antifungal gél, mert akkor azzal építettem vna meg!
én a végén szoktam a körömágyhoz és az ujjbegyhez kenni.
Sziasztok! Tudtok abban segíteni, hol találok a különböző körömformákról, és elkészítési módjukról valami leírást plusz képet? Tudom, hogy vannak erre tanfolyamok, de az összeset nehéz lenne egybe szervezni, ezért első körben elméletben nézném meg! :D Köszi!
itt nézted már? http://www.mukorom.tv/
Sziasztok! Tudtok abban segíteni, hol találok a különböző körömformákról, és elkészítési módjukról valami leírást plusz képet? Tudom, hogy vannak erre tanfolyamok, de az összeset nehéz lenne egybe szervezni, ezért első körben elméletben nézném meg! :D Köszi!
Sziasztok! Az szeretném kérdezni, hogy az antifungussal be lehet kenni a köröm felületét műkörömépítés előtt? prevencióként csináltam az egyik körmön a vendégnek, kicsit sárgább volt, de csak ezen az egy újján a köröm, ezért kentem rá antifungust, nail prep és aztán tettem savmentes primert, base gélt, majd zselés körmöt építettem. Valaki csinálta már így? A tapadást befolyásolja? sajna nem volt antifungal gél, mert akkor azzal építettem vna meg!
Igen, használok, "előírás" szerinti sorrendben (spray prep, savas primer, savmentes primer, base gel). Eddig nem volt gond vele szinte soha, csak azóta jelentkeznek a törések, amióta én is észrevettem, hogy sűrűsödik a primer, eddig kb 4-5 esetben fordult elő. Valamint gél lakknál is előfordult már ugyanez a lepattogzás, és az is csak azóta van, amióta az említett dolog. (lezárom a köröm élét, stb.)
Ágnes, ebben a témában pedig nyomozunk.....amint értékelhető eredmény van, azonnal közzétesszük itt, a fórumon. Addig is köszönjük a türelmed.
Másik téma, ami közben merült fel bennem: az új One step crystalac-kal kapcsolatban, ha én nem oldással szoktam eltávolítani, hanem lereszelem a lenőtt réteget (sokkal gyorsabb, kényelmesebb így), abban az esetben én úgy gondolom, hogy kell alá alapréteg a reszelés miatt, előfordulhat, hogy a one step gél lakk tapadását befolyásolja? Mármint arra gondolok, hogy oké, hogy nem kell alá alapréteg, de ha valaki mégis tesz (base gelt használok a gél lakkok alá), ugye nem befolyásolja a tartósságot?
Ágnes, szia! A reszeléses eltávolításhoz mindenképp tegyél alá alapréteget. Ez lehet nullás gél lakk, Easy Off, vagy Base gél. Egyéb esetben a természetes körömlemezt vékonyítanád el. Sok sikert neked!
Másik téma, ami közben merült fel bennem: az új One step crystalac-kal kapcsolatban, ha én nem oldással szoktam eltávolítani, hanem lereszelem a lenőtt réteget (sokkal gyorsabb, kényelmesebb így), abban az esetben én úgy gondolom, hogy kell alá alapréteg a reszelés miatt, előfordulhat, hogy a one step gél lakk tapadását befolyásolja? Mármint arra gondolok, hogy oké, hogy nem kell alá alapréteg, de ha valaki mégis tesz (base gelt használok a gél lakkok alá), ugye nem befolyásolja a tartósságot?
Kedves Ágnes, egészen idáig nem jelezte ezt a problémát senki. Mivel ennek ellenére meg kell vizsgálnunk a te esetedet, első kérdésünk a jelenséggel az, hogy használsz-e savas primert? Köszönjük a válaszod. CN
Igen, használok, "előírás" szerinti sorrendben (spray prep, savas primer, savmentes primer, base gel). Eddig nem volt gond vele szinte soha, csak azóta jelentkeznek a törések, amióta én is észrevettem, hogy sűrűsödik a primer, eddig kb 4-5 esetben fordult elő. Valamint gél lakknál is előfordult már ugyanez a lepattogzás, és az is csak azóta van, amióta az említett dolog. (lezárom a köröm élét, stb.)
Jò reggelt, megèrkezett a digitàlis kijelzős UV lámpám, és lenne egy kérdésem. Le lehet halkítani valahogy a hangjelzést, hogy ne legyen ilyen hangos?
Enikő, szia! A digitális kijelzős lámpán sajnos nincs hangerő szabályzó. Egyforma hangon jelez.
Kedves CN! Van egy észrevételem, és nem tudom hova tenni. A savmentes primerem most fogyott el a feléig, és eddig nem volt vele baj, de ahogy egyre kevesebb van benne, besűrűsödik, már nem víz-szerű, és a köröm felületén sem oszlik el olyan könnyen, többször kell az üvegbe mártani az ecsetet ahhoz is, hogy 1 körmöt bekenjek teljesen. Amióta ez a jelenség van, sokkal gyorsabban is fogy a folyadék, az első fele több, mint fél évig kitartott, de a második fele alig 2 hónap alatt elérte az üveg alját, és azóta legalább 4-5 vendégemnek vált fel, vagy tört le a körme, kis behatásoktól is. Mivel a sűrű "változat" láthatóan ragacsosabb, vastagabb felületet hagy a körmön, mint új állapotában, biztos vagyok benne, hogy van összefüggés a kettő között, csak nem tudom, hogyan orvosoljam, kidobni nem akarom, most jobb híján felhígítottam az új üvegből, de érdekelne, hogy másnál is volt-e már ilyen, és ki mit csinált ez ellen? Az segíthet, ha a bekent körmöt leitatom papírral, vagy ez túl sok koszt/szöszt hagyna rajta?
Kedves Ágnes, egészen idáig nem jelezte ezt a problémát senki. Mivel ennek ellenére meg kell vizsgálnunk a te esetedet, első kérdésünk a jelenséggel az, hogy használsz-e savas primert? Köszönjük a válaszod. CN