2025. január 13. - Veronika, Csongor napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
2.980 ,-Ft
890 ,-Ft
48.800 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
És még egy kérdésem lenne: alá sem kell semmi, ha mondjuk a vendég körme nem túl erős? Önmagában ez bírja?
Kedves Enikő, a színes zselé mehet rá, de a fedését csakis rugalmas fedőzselével tudod megoldani, pl. az Easy Off top gélje jó rá.
Köszönöm szépen
Sziasztok! Attól kérdezem, aki már dolgozik Royal zselével, hogy az alá milyen előkészítő folyadékok szükségesek? Megegyezik a normál zselézésével? Illetve tudom, hogy nem kell á semmi, de fényzselével mondjuk tartósabb lehet?
Sziasztok, szeretnèm megkèrdezni, hogy gumi zselère lehet e szìnes zselèt kenni ès azt top seal light-al fedni? Mi a tapasztalatotok?
Kedves Enikő, a színes zselé mehet rá, de a fedését csakis rugalmas fedőzselével tudod megoldani, pl. az Easy Off top gélje jó rá.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Van egy vendégem akinek az előző műkörmöse jó vastag porcelánt építettet a körmére. És le kellett szednem. Nincs csiszológépem. "Beszerzés alatt" Elég vékonyra lereszeltem neki, és megpróbáltam egy kicsit rendebe hozni, és most az egészet le akarom szedni neki. Mi a legjobb megoldás az eltávolítására tippeket kérek. Ami a legjobb gyors megoldás. S.O.S
Anita, szia, kizárólag acrylic remover folyadékban áztasd le a maradék porcelánt!
Sziasztok, szeretnèm megkèrdezni, hogy gumi zselère lehet e szìnes zselèt kenni ès azt top seal light-al fedni? Mi a tapasztalatotok?
Szia Adrienn! Azért válaszolok a leveledre, mert te is ugyanabba a cipőbe jársz mint én. Elöször is mérlegelned kell hogy mennyi vendéged van ill. ahova mennél dolgozni mennyi vendég van. A szalonok általában vállalkozóival keresnek műkörmöst amit észre vetted a műkörmös állások közt. Itt ugye te fizetsz magad után minden járulékot. Azután könyvelőnél érdeklődjél. A könyvelőt is fizetned kell havonta+járulékok+anyagok+szék pénz+stb. Érdemes kalkulálgatni.Ez a szalonba dolgozás ha tutira akarsz menni akkor elég vendéggel kell rendelkezned, hogy maradjon pénzed. Persze az alkalmazotti munkánál bejelentenek, és akkor semmit nem kell fizetned, meg ahogy megegyeztek, hogy ki állja az anyagokat stb. Az építést az szeretik ha általában 1,5-2 óra legyen. Én vendégeim nem igénylik a porcelánt. Csak díszítésnél esetleg. Az egész építésbe nagy hangsúlyt fektess de leginkább az előkészítésre mert az is az alap. De a precíz munka a tartós :-) De én is kíváncsi vagyok más véleményére :-)
Na de egyenlőre ez még csak terv. Először szeretnék rutinosabb, gyorsabb és jobb lenni, majd aztán lehet szalonokban gondolkoznom...
Szia Adrienn! Azért válaszolok a leveledre, mert te is ugyanabba a cipőbe jársz mint én. Elöször is mérlegelned kell hogy mennyi vendéged van ill. ahova mennél dolgozni mennyi vendég van. A szalonok általában vállalkozóival keresnek műkörmöst amit észre vetted a műkörmös állások közt. Itt ugye te fizetsz magad után minden járulékot. Azután könyvelőnél érdeklődjél. A könyvelőt is fizetned kell havonta+járulékok+anyagok+szék pénz+stb. Érdemes kalkulálgatni.Ez a szalonba dolgozás ha tutira akarsz menni akkor elég vendéggel kell rendelkezned, hogy maradjon pénzed. Persze az alkalmazotti munkánál bejelentenek, és akkor semmit nem kell fizetned, meg ahogy megegyeztek, hogy ki állja az anyagokat stb. Az építést az szeretik ha általában 1,5-2 óra legyen. Én vendégeim nem igénylik a porcelánt. Csak díszítésnél esetleg. Az egész építésbe nagy hangsúlyt fektess de leginkább az előkészítésre mert az is az alap. De a precíz munka a tartós :-) De én is kíváncsi vagyok más véleményére :-)
Köszi a gyors választ! :) Hát Szegeden most júniusba nyílna a Flabélos alakformáló és oda keresnek műkörmöst, először 10e ft utánna pedig 15e ft a hely-és rezsibe beszállás. Vállalkozóival kérik, az anyagokat én állnám, gondolom, erről nem esett szó.... és vendégkör lenne, mivel bevonnák az akcióba a műkörmöst, aki vesz flabi bérletet. Én Vásárhelyen lakom, itt van egy pár vendégem, ők nem jönnének át szegedre természetesen.
Sziasztok! A véleményeteket, tanácsotokat szeretném kikérni! Lehet nem ebbe a topicba való, de remélem kapok válaszokat. Azután érdeklődnék, hogyha egyszer elmennék szalonba dolgozni, az mennyire éri meg? Mikre kell odafigyelni? Majd később szeretnék szalonba dolgozni, mert még kezdő vagyok, csak 1 éve van meg a szakmám. Kb. mennyi idő alatt kell megcsinálni egy építettet (én még kb 2-2,5 órát dolgozok rajta), mennyire szoktak porcelán körmöt kérni? (porcelánt utoljára a vizsgán készítettem, szóval ez a tudásom hiányos)Mire fektessem a hangsúlyt? A segítő válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok! A véleményeteket, tanácsotokat szeretném kikérni! Lehet nem ebbe a topicba való, de remélem kapok válaszokat. Azután érdeklődnék, hogyha egyszer elmennék szalonba dolgozni, az mennyire éri meg? Mikre kell odafigyelni? Majd később szeretnék szalonba dolgozni, mert még kezdő vagyok, csak 1 éve van meg a szakmám. Kb. mennyi idő alatt kell megcsinálni egy építettet (én még kb 2-2,5 órát dolgozok rajta), mennyire szoktak porcelán körmöt kérni? (porcelánt utoljára a vizsgán készítettem, szóval ez a tudásom hiányos)Mire fektessem a hangsúlyt? A segítő válaszokat előre is köszönöm!
Ha akril removerbe áztatod mennyi idő alatt ázik le a porcelán? Én is próbáltam csak nem tudom hogy mindegyik porcelánt ugyan úgy oldja e mert crystal removerrel próbáltam egy másik cég porcelánját leáztatni, és meg sem mozdult a porci. Tudom, hogy több márkát nem lehet használni csak ez volt az egyetlen választásom. De tudom, hogy