2025. január 13. - Veronika, Csongor napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Tatár Adrienn - Válaszolok
2013.05.26 - 10:36
Tatár Adrienn - törölt felhasználó

Sziasztok! A véleményeteket, tanácsotokat szeretném kikérni! Lehet nem ebbe a topicba való, de remélem kapok válaszokat. Azután érdeklődnék, hogyha egyszer elmennék szalonba dolgozni, az mennyire éri meg? Mikre kell odafigyelni? Majd később szeretnék szalonba dolgozni, mert még kezdő vagyok, csak 1 éve van meg a szakmám. Kb. mennyi idő alatt kell megcsinálni egy építettet (én még kb 2-2,5 órát dolgozok rajta), mennyire szoktak porcelán körmöt kérni? (porcelánt utoljára a vizsgán készítettem, szóval ez a tudásom hiányos)Mire fektessem a hangsúlyt? A segítő válaszokat előre is köszönöm!

Péli Dóra - Válaszolok
2013.05.25 - 20:50
Péli Dóra - törölt felhasználó
Válasz Schilinger Anita - 2013. május 24., péntek 10:40 üzenetére

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Van egy vendégem akinek az előző műkörmöse jó vastag porcelánt építettet a körmére. És le kellett szednem. Nincs csiszológépem. "Beszerzés alatt" Elég vékonyra lereszeltem neki, és megpróbáltam egy kicsit rendebe hozni, és most az egészet le akarom szedni neki. Mi a legjobb megoldás az eltávolítására tippeket kérek. Ami a legjobb gyors megoldás. S.O.S

Szia! Porcelán oldó folyadékkal (acryl remover, webshopban megtalálod) elég hatékonyan le lehet szedni csiszológép nélkül is. Én ujjankénti leáztató gyűszűbe szoktam tenni.

Schilinger Anita - Válaszolok
2013.05.24 - 10:40
Schilinger Anita - törölt felhasználó

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Van egy vendégem akinek az előző műkörmöse jó vastag porcelánt építettet a körmére. És le kellett szednem. Nincs csiszológépem. "Beszerzés alatt" Elég vékonyra lereszeltem neki, és megpróbáltam egy kicsit rendebe hozni, és most az egészet le akarom szedni neki. Mi a legjobb megoldás az eltávolítására tippeket kérek. Ami a legjobb gyors megoldás. S.O.S

2013.05.24 - 05:36
Crystal Nails
Válasz Molnár Szabina - 2013. május 23., csütörtök 06:03 üzenetére

sziasztok, műkörmöt építettem, megreszeltem, bufiztam, majd arra tettem a royal gel-t és 3 percig lámpáztam. 4-5 nap után elkezdett a széleken lepattogni, és nem volt kitéve ezalatt a pár nap alatt semmi befolyásolható tényezőnek (pl sok mosogatás, kertészkedés, stb..). Jól olvastam, hogy be is építhetők a royal gel-ek? köszönöm válaszotokat :)

Szabina, szia! Igen, elviekben beépíthető, de ha másik réteget teszel rá, akár fényzselét, akár építő zselét, akkor kicsit bufizd meg a felületét, ugyanis a Royal gél fixálásmentesre köt, mint a fényzselé.

2013.05.23 - 06:03
Molnár Szabina
Válasz Crystal Nails - 2013. május 23., csütörtök 05:41 üzenetére

Szabina, szia! A Royal gél nagyon tartós, nem pattog, nem is jelezte még senki ezt nekünk. Elviekben ha jól csinálsz mindent, akkor nem is tud pattogni. leírnád nekünk azt a munkafolyamatot, amit elvégeztél, s a hibát tapasztaltad? Fotót nem készítettél? Próbálunk segíteni.

sziasztok, műkörmöt építettem, megreszeltem, bufiztam, majd arra tettem a royal gel-t és 3 percig lámpáztam. 4-5 nap után elkezdett a széleken lepattogni, és nem volt kitéve ezalatt a pár nap alatt semmi befolyásolható tényezőnek (pl sok mosogatás, kertészkedés, stb..). Jól olvastam, hogy be is építhetők a royal gel-ek? köszönöm válaszotokat :)

2013.05.23 - 05:41
Crystal Nails
Válasz Molnár Szabina - 2013. május 21., kedd 16:59 üzenetére

sziasztok, kérdeseim lennének az új royal géllel kapcsolatban. Nekem pár nap után lepattog (műkörömre borítom, nem teszek rá fényzselét), az lehet, hogy ennyire nem tartós? A másik kérdésem, hogy be lehet-e építeni zselés műkörömbe? Köszönöm :)

Szabina, szia! A Royal gél nagyon tartós, nem pattog, nem is jelezte még senki ezt nekünk. Elviekben ha jól csinálsz mindent, akkor nem is tud pattogni. leírnád nekünk azt a munkafolyamatot, amit elvégeztél, s a hibát tapasztaltad? Fotót nem készítettél? Próbálunk segíteni.

Nagy Boglárka - Válaszolok
2013.05.22 - 17:52
Nagy Boglárka - vendég
Válasz Móni - 2013. május 22., szerda 08:10 üzenetére

szagtalan liquid-del nem tudsz 3D virágot készíteni, mert az alulról köt felfelé és gumis réteg marad a tetején.

Köszönöm szépen a választ! :)

2013.05.22 - 08:10
Móni
Válasz Nagy Boglárka - 2013. május 21., kedd 15:45 üzenetére

Sziasztok! A véleményeteket szeretném kikérni a szagtalan, levegőre kötő liquidről. Illetve miben különbözik a szagostól, eltekintve ami a nevéből is kiolvasható? Továbbá lehet-e szagtalannal 3D díszt építeni, vagy azt a szagossal érdemes? Előre is köszönöm a válaszokat! További szép napot!

szagtalan liquid-del nem tudsz 3D virágot készíteni, mert az alulról köt felfelé és gumis réteg marad a tetején.

Péli Dóra - Válaszolok
2013.05.22 - 07:51
Péli Dóra - törölt felhasználó
Válasz Crystal Nails - 2013. május 21., kedd 05:31 üzenetére

Kedves Dóra! A Tippoldó folyadékot sajnos semmivel nem lehet illatosítani.

Értem, köszönöm a választ. Egyik kedves vendégem babát vár, és sajnos elég nehezen tolerálja a tippoldó szagát.

2013.05.21 - 16:59
Molnár Szabina

sziasztok, kérdeseim lennének az új royal géllel kapcsolatban. Nekem pár nap után lepattog (műkörömre borítom, nem teszek rá fényzselét), az lehet, hogy ennyire nem tartós? A másik kérdésem, hogy be lehet-e építeni zselés műkörömbe? Köszönöm :)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár