2025. január 13. - Veronika, Csongor napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
150 ,-Ft
52.900 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! A véleményeteket, tanácsotokat szeretném kikérni! Lehet nem ebbe a topicba való, de remélem kapok válaszokat. Azután érdeklődnék, hogyha egyszer elmennék szalonba dolgozni, az mennyire éri meg? Mikre kell odafigyelni? Majd később szeretnék szalonba dolgozni, mert még kezdő vagyok, csak 1 éve van meg a szakmám. Kb. mennyi idő alatt kell megcsinálni egy építettet (én még kb 2-2,5 órát dolgozok rajta), mennyire szoktak porcelán körmöt kérni? (porcelánt utoljára a vizsgán készítettem, szóval ez a tudásom hiányos)Mire fektessem a hangsúlyt? A segítő válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Van egy vendégem akinek az előző műkörmöse jó vastag porcelánt építettet a körmére. És le kellett szednem. Nincs csiszológépem. "Beszerzés alatt" Elég vékonyra lereszeltem neki, és megpróbáltam egy kicsit rendebe hozni, és most az egészet le akarom szedni neki. Mi a legjobb megoldás az eltávolítására tippeket kérek. Ami a legjobb gyors megoldás. S.O.S
Szia! Porcelán oldó folyadékkal (acryl remover, webshopban megtalálod) elég hatékonyan le lehet szedni csiszológép nélkül is. Én ujjankénti leáztató gyűszűbe szoktam tenni.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Van egy vendégem akinek az előző műkörmöse jó vastag porcelánt építettet a körmére. És le kellett szednem. Nincs csiszológépem. "Beszerzés alatt" Elég vékonyra lereszeltem neki, és megpróbáltam egy kicsit rendebe hozni, és most az egészet le akarom szedni neki. Mi a legjobb megoldás az eltávolítására tippeket kérek. Ami a legjobb gyors megoldás. S.O.S
sziasztok, műkörmöt építettem, megreszeltem, bufiztam, majd arra tettem a royal gel-t és 3 percig lámpáztam. 4-5 nap után elkezdett a széleken lepattogni, és nem volt kitéve ezalatt a pár nap alatt semmi befolyásolható tényezőnek (pl sok mosogatás, kertészkedés, stb..). Jól olvastam, hogy be is építhetők a royal gel-ek? köszönöm válaszotokat :)
Szabina, szia! Igen, elviekben beépíthető, de ha másik réteget teszel rá, akár fényzselét, akár építő zselét, akkor kicsit bufizd meg a felületét, ugyanis a Royal gél fixálásmentesre köt, mint a fényzselé.
Szabina, szia! A Royal gél nagyon tartós, nem pattog, nem is jelezte még senki ezt nekünk. Elviekben ha jól csinálsz mindent, akkor nem is tud pattogni. leírnád nekünk azt a munkafolyamatot, amit elvégeztél, s a hibát tapasztaltad? Fotót nem készítettél? Próbálunk segíteni.
sziasztok, műkörmöt építettem, megreszeltem, bufiztam, majd arra tettem a royal gel-t és 3 percig lámpáztam. 4-5 nap után elkezdett a széleken lepattogni, és nem volt kitéve ezalatt a pár nap alatt semmi befolyásolható tényezőnek (pl sok mosogatás, kertészkedés, stb..). Jól olvastam, hogy be is építhetők a royal gel-ek? köszönöm válaszotokat :)
sziasztok, kérdeseim lennének az új royal géllel kapcsolatban. Nekem pár nap után lepattog (műkörömre borítom, nem teszek rá fényzselét), az lehet, hogy ennyire nem tartós? A másik kérdésem, hogy be lehet-e építeni zselés műkörömbe? Köszönöm :)
Szabina, szia! A Royal gél nagyon tartós, nem pattog, nem is jelezte még senki ezt nekünk. Elviekben ha jól csinálsz mindent, akkor nem is tud pattogni. leírnád nekünk azt a munkafolyamatot, amit elvégeztél, s a hibát tapasztaltad? Fotót nem készítettél? Próbálunk segíteni.
szagtalan liquid-del nem tudsz 3D virágot készíteni, mert az alulról köt felfelé és gumis réteg marad a tetején.
Köszönöm szépen a választ! :)
Sziasztok! A véleményeteket szeretném kikérni a szagtalan, levegőre kötő liquidről. Illetve miben különbözik a szagostól, eltekintve ami a nevéből is kiolvasható? Továbbá lehet-e szagtalannal 3D díszt építeni, vagy azt a szagossal érdemes? Előre is köszönöm a válaszokat! További szép napot!
szagtalan liquid-del nem tudsz 3D virágot készíteni, mert az alulról köt felfelé és gumis réteg marad a tetején.
Kedves Dóra! A Tippoldó folyadékot sajnos semmivel nem lehet illatosítani.
Értem, köszönöm a választ. Egyik kedves vendégem babát vár, és sajnos elég nehezen tolerálja a tippoldó szagát.
sziasztok, kérdeseim lennének az új royal géllel kapcsolatban. Nekem pár nap után lepattog (műkörömre borítom, nem teszek rá fényzselét), az lehet, hogy ennyire nem tartós? A másik kérdésem, hogy be lehet-e építeni zselés műkörömbe? Köszönöm :)