2025. január 14. - Bódog, Félix napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2013.05.17 - 04:52
Crystal Nails
Válasz Vajner Enikő - 2013. május 14., kedd 10:42 üzenetére

Hahahaha Köszi a biztatást! Ma reggel sikerült 2 óra alatt építeni is díszítéssel :D

Enikő, kedves, és ez az időtartam még javulni is fog! Gratulálunk és sok sikert kívánunk!

Vajner Enikő - Válaszolok
2013.05.14 - 10:42
Vajner Enikő - törölt felhasználó
Válasz Nail Beauty körömszalon "crystal nails referencia szalon" - 2013. május 13., hétfő 17:37 üzenetére

Enikő Gratula, látod megy ez én is innen veszem az erőt és sikerül egyre gyorsabb lennem.... Kitartás lányok menni fog...

Hahahaha Köszi a biztatást! Ma reggel sikerült 2 óra alatt építeni is díszítéssel :D

2013.05.14 - 10:40
Válasz Crystal Nails - 2013. május 13., hétfő 19:47 üzenetére

Enikő, ilyenkor az a teendő, hogy egy olyan ferde végű ecsettel törlöd ki a mosolyvonalat, amit előtte picit belemártottál a clear zselébe, majd papírtörlők között kinyomtál élesre, laposra. Ilyenkor az ecsetben marad annyi clear zselé, ami összefogja a szőrét és nem keni tovább a piros zselét. A színes, élénk színű, főleg a giga pigment zselék kitörlése nagyon precíz feladat, de így menni fog.

koszonom szepen! ;)

2013.05.13 - 19:49
Crystal Nails
Válasz Szilágyi Mariann - 2013. május 13., hétfő 10:56 üzenetére

Azt már látom, h.Royal géllel ha díszítek, azt fényzselé előtt kell megtennem. Szükséges mattítani az egész körmöt amire ezzel dolgozok vagy mehet egy az egyben az alapréteg után a royal dísz?

Mariann, nem szükséges mattítani. De alapvetően a Royal gél nem ugyanaz mint a színes zselé, ugyanis a Royal gél fixálásmentesre köt, nagyon kemény, bár jól keverhető színátmenethez is, valamint kiválóan lehet vele festeni is, mint azt Twixi megmutatta nekünk.

2013.05.13 - 19:47
Crystal Nails
Válasz Vajner Enikő - 2013. május 13., hétfő 13:35 üzenetére

Sziasztok, köszönöm a gyors választ! Tehát a clenserrel tisztíthatom a zselés ecseteket, de amikor a szabadszélt készítem és ki kell törölnöm mert nem sikerül szép kontúrosra előfordul például a piros zseléknél, hogy kitörlöm az ecsetem papírtörlőn de annyira nem sikerül,hogy ne hagyjon nyomot a cover pinken. Ilyenkor mi a teendő? :)

Enikő, ilyenkor az a teendő, hogy egy olyan ferde végű ecsettel törlöd ki a mosolyvonalat, amit előtte picit belemártottál a clear zselébe, majd papírtörlők között kinyomtál élesre, laposra. Ilyenkor az ecsetben marad annyi clear zselé, ami összefogja a szőrét és nem keni tovább a piros zselét. A színes, élénk színű, főleg a giga pigment zselék kitörlése nagyon precíz feladat, de így menni fog.

Nail Beauty körömszalon
Válasz Vajner Enikő - 2013. május 11., szombat 10:48 üzenetére

Sziasztok, a sajàt köröm megerősítés 2 óra alatti kérdésetekre válaszolnék, hogy hol megy el az idő...nem tudom, és az sem,hogy minek köszönhetem de megtörtént a csoda. Ezen a héten sikerült az összes vendégemnek 1,5 óra alatt elkészíteni..

Enikő Gratula, látod megy ez én is innen veszem az erőt és sikerül egyre gyorsabb lennem.... Kitartás lányok menni fog...

2013.05.13 - 13:35
Válasz Crystal Nails - 2013. május 13., hétfő 10:44 üzenetére

Enikő, az ecseted tisztításához itt találsz termékeket: http://www.crystalnails.hu/bolt/mukorom-folyadek/Cleanser-100ml-1744

Sziasztok, köszönöm a gyors választ! Tehát a clenserrel tisztíthatom a zselés ecseteket, de amikor a szabadszélt készítem és ki kell törölnöm mert nem sikerül szép kontúrosra előfordul például a piros zseléknél, hogy kitörlöm az ecsetem papírtörlőn de annyira nem sikerül,hogy ne hagyjon nyomot a cover pinken. Ilyenkor mi a teendő? :)

2013.05.13 - 10:56
Szilágyi Mariann

Azt már látom, h.Royal géllel ha díszítek, azt fényzselé előtt kell megtennem. Szükséges mattítani az egész körmöt amire ezzel dolgozok vagy mehet egy az egyben az alapréteg után a royal dísz?

2013.05.13 - 10:44
Crystal Nails
Válasz Vajner Enikő - 2013. május 11., szombat 10:56 üzenetére

Szép jó napot mindenkinek! Tudnátok segíteni egy aprócska dologban? Francia zselés müköröm színes szabadszél elkészítésénél ahoz hogy ki tudjam törölni a mosolyvonalat ki kell törölnöm az ecsetet. Ha erős színt használok akkor bizony nem sikerül úgy kitörölni, hogy ne hagyjon egy ici pici nyomot a cover pinken...mit tudnátok ajánlani az ecset tisztításához? Miután végzek a munkával mivel tisztíthatnám ki az ecsetemet, hogy az valóban szép tiszta legyen? Köszönöm a segítséget előre is :*

Enikő, az ecseted tisztításához itt találsz termékeket: http://www.crystalnails.hu/bolt/mukorom-folyadek/Cleanser-100ml-1744

2013.05.13 - 10:41
Crystal Nails
Válasz Suki Regina - 2013. május 12., vasárnap 06:13 üzenetére

Sziasztok! Ha a Royal gèllel disziteni szeretnék, akkor ezt a fényzselé előtt vagy után tegyem? Előre is köszi!

Regina, feltétlenül a fényzselézés előtt díszíts Royal géllel!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár