2025. január 14. - Bódog, Félix napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2013.05.06 - 12:24
Anita nails
Válasz Szilágyi Mariann - 2013. május 6., hétfő 10:23 üzenetére

Sziasztok! Tudnátok segíteni hogy a Royal géllel milyen ecsettel lehet egy mozdulat virágokat készíteni? Csak azért kérdezem, mert a one move ecsetek elvileg akrilhoz vannak fejlesztve. Köszike! :)

Szia! Én zselés 4-es és 3-as ferde végűvel készítem az egy mozdulat virágokat! :)

2013.05.06 - 10:23
Szilágyi Mariann

Sziasztok! Tudnátok segíteni hogy a Royal géllel milyen ecsettel lehet egy mozdulat virágokat készíteni? Csak azért kérdezem, mert a one move ecsetek elvileg akrilhoz vannak fejlesztve. Köszike! :)

2013.05.06 - 05:11
Móni
Válasz Gránitz Dóra - 2013. május 4., szombat 13:00 üzenetére

Olyan problémám lenne hogy a color gel 06-os fehér a lámpa alatt össze húzódik és nagyon sok idő alatt köt.A lámpa az ok vagy egyéb?

Szerintem próbáld kicsit vékonyabban kenni és inkább 2 rétegben. Ha vastag, akkor tényleg ráncosodik és még buborékok is lehetnek benne.

2013.05.06 - 05:08
Móni
Válasz Schilinger Anita - 2013. május 5., vasárnap 22:59 üzenetére

Sziasztok! Egy olyan kérdésem volna hogy a porcelánt mivel a leggyorsabb és legegyszerűbb eltávolítani? Én próbálkoztam mindennel, és a véleményetekre lennék kíváncsi. Előre is köszönöm

Szia! A csiszólógép karbid fej kombináció a leggyorsabb :)

Schilinger Anita - Válaszolok
2013.05.05 - 22:59
Schilinger Anita - törölt felhasználó

Sziasztok! Egy olyan kérdésem volna hogy a porcelánt mivel a leggyorsabb és legegyszerűbb eltávolítani? Én próbálkoztam mindennel, és a véleményetekre lennék kíváncsi. Előre is köszönöm

2013.05.05 - 12:40
KÁ
Válasz Crystal Nails - 2013. május 5., vasárnap 05:32 üzenetére

Kedves Kolléganő, egyrészt teljesen igazad van. Másrészt viszont figyelembe kell vennünk, hogy pl. manapság az idő drágább lett mindennél. a Fejlesztéseinknél is az idő tényezőt nagyon komolyan vesszük. Tehát nem elég művészien és precízen, de gyorsan is kell dolgoznunk! Van egy kb. 2 órás határ, ami felett csak azok ülnek, akiknek valóban hosszú, művészi (és nem utolsósorban) nagyon drága körmük készül.

Sajnos a gyors leszedés nekem sem megy, pedig az általatok ajánlott összes továbbképzésen voltam, ami gyorsíthat, de sajnos azt tapasztaltam, hogy megmutatták a dolgot egyszer, "aztán csináld". Talán kéne csinálni egy továbbképzést előkészítés témában is, biztos lenne rá kereslet. Nekem a csiszológépes tanfolyam egyáltalán nem volt a segítségemre, mert annyit még én is tudtam, amennyit megmutattak, pedig jelentős gyorsulást vártam tőle. Vagy legalább egy videót, vagy valamit, a segítségünkre lehet, ha már ilyen fontos az idő.

2013.05.05 - 05:33
Crystal Nails

Olyan problémám lenne hogy a color gel 06-os fehér a lámpa alatt össze húzódik és nagyon sok idő alatt köt.A lámpa az ok vagy egyéb?

Dóra, szia, elsőre azt gondoljuk, hogy a zselét vagy vastagon kened vagy a lámpádban a csövek cserére szorulnak.

2013.05.05 - 05:32
Crystal Nails
Válasz Nail Beauty körömszalon "crystal nails referencia szalon" - 2013. május 3., péntek 17:47 üzenetére

Sziasztok, látom nagyon sokakat foglalkoztat ez a "futamidő" téma. Nem értem a vendégeket ha nem vagyok elég gyors az csak nekem rossz mert kevesebb vendéket tudok megcsinálni egy nap és nem keresek annyit, neki meg csak jó ha vele foglalkoznak. Ennyire nincs idejük magukra akkor minek járnak körmöshöz meg fodrászhoz meg stb...? Nem hiszem, hogy a nőgyógyásznál is reklamálnak. Kicsit nézzen már magába mindenki tényleg ilyen lesz a világ rohanunk és nincs időnk élni???? A körmözést sem lehet rohanva csinálni, ez is egyfajta művészet. Aki ezt nem érzi meg tényleg menjen máshoz, ne stresszeljetek, szerintem....

Kedves Kolléganő, egyrészt teljesen igazad van. Másrészt viszont figyelembe kell vennünk, hogy pl. manapság az idő drágább lett mindennél. a Fejlesztéseinknél is az idő tényezőt nagyon komolyan vesszük. Tehát nem elég művészien és precízen, de gyorsan is kell dolgoznunk! Van egy kb. 2 órás határ, ami felett csak azok ülnek, akiknek valóban hosszú, művészi (és nem utolsósorban) nagyon drága körmük készül.

2013.05.04 - 14:26
Anita nails

Nem lehet hogy vastagon kened?

Gránitz Dóra - Válaszolok
2013.05.04 - 13:00
Gránitz Dóra - vendég

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár