2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Schilinger Anita - Válaszolok
2013.05.01 - 17:16
Schilinger Anita - törölt felhasználó

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy gél lakkozásnál melyik fázisban érdemes díszíteni? Kővel meg akrillal? Előre is köszönöm a választ!

2013.04.30 - 19:14
Péter Niki
Válasz Crystal Nails - 2013. április 30., kedd 16:35 üzenetére

Niki, narancsos árnyalatot fogsz kapni! Van azonban gyönyörű barack színű zselénk, de ha mindenképp keverni szeretnél, akkor a 029 és a 027 keveréséből barack lesz. Javasoljuk, nézz szét itt, lapozgass, http://www.crystalnails.hu/bolt/dekor-szines-zsele?page=2 vagy szeretettel várunk bármelyik üzletünkben, viszonteladónknál, futárunk is szívesen áll a rendelkezésedre!

Akkor még szerencse, hogy nem kevertem még semmit! :) Van egyébként barackos színűm, a 607-es sparkling, csak gondoltam kezdek valamit ezzel a sárgával, mert nem nagyon szeretik nálam! De köszönöm szépen a segítséget!

2013.04.30 - 16:35
Crystal Nails
Válasz Péter Niki - 2013. április 30., kedd 07:19 üzenetére

Hát... van egy teli 153-as neon crystalom és kb. tennék bele két púpozott építő ecset 001-es pirosat!! :) De gondolkodtam, és szerintem inkább narancsos lenne mint barackos!

Niki, narancsos árnyalatot fogsz kapni! Van azonban gyönyörű barack színű zselénk, de ha mindenképp keverni szeretnél, akkor a 029 és a 027 keveréséből barack lesz. Javasoljuk, nézz szét itt, lapozgass, http://www.crystalnails.hu/bolt/dekor-szines-zsele?page=2 vagy szeretettel várunk bármelyik üzletünkben, viszonteladónknál, futárunk is szívesen áll a rendelkezésedre!

2013.04.30 - 16:32
Crystal Nails
Válasz Vajner Enikő - 2013. április 30., kedd 11:25 üzenetére

Kedves CN szeretnèm megtudni mennyi idő lenne normális egy saját köröm megerősítéshez színes zselével borítva. Nem tudom, hogy normális e, de nem tudom 2 óra alá csökkenteni. Köszönöm

Kedves Enikő, ez általában maximum másfél óra (díszítéssel együtt) szokott lenni. Nálad hol megy el az idő?

Vajner Enikő - Válaszolok
2013.04.30 - 11:25
Vajner Enikő - törölt felhasználó

Kedves CN szeretnèm megtudni mennyi idő lenne normális egy saját köröm megerősítéshez színes zselével borítva. Nem tudom, hogy normális e, de nem tudom 2 óra alá csökkenteni. Köszönöm

2013.04.30 - 07:19
Péter Niki
Válasz Crystal Nails - 2013. április 30., kedd 05:20 üzenetére

Niki, a kevert színek egymáshoz való arányától függ a kapott szín.

Hát... van egy teli 153-as neon crystalom és kb. tennék bele két púpozott építő ecset 001-es pirosat!! :) De gondolkodtam, és szerintem inkább narancsos lenne mint barackos!

2013.04.30 - 05:20
Crystal Nails
Válasz Péter Niki - 2013. április 29., hétfő 16:04 üzenetére

Hello!! A Crystal Nails-től szeretném kérdezni, hogyha a 153-as Neon Crystal zselébe keverek egy pici 001-es Dekor Tűzpiros zselét, akkor kapok egy neonos barackszínt vagy inkább az narancssárga lenne?? Köszönöm előre is!

Niki, a kevert színek egymáshoz való arányától függ a kapott szín.

2013.04.29 - 16:04
Péter Niki

Hello!! A Crystal Nails-től szeretném kérdezni, hogyha a 153-as Neon Crystal zselébe keverek egy pici 001-es Dekor Tűzpiros zselét, akkor kapok egy neonos barackszínt vagy inkább az narancssárga lenne?? Köszönöm előre is!

Szabó Csilla - Válaszolok
2013.04.29 - 06:09
Szabó Csilla - törölt felhasználó
Válasz Crystal Nails - 2013. április 29., hétfő 04:16 üzenetére

Csilla, az extra módon igénybevett körmökön nem csupán a Royal Gél kopik meg, hanem minden más anyag is. Ebben az esetben húzz rá egy fényzselé réteget, akkor nem fog megkopni a köröm szabadszéli részén a szín.

Köszönöm a gyors választ! :)

2013.04.29 - 04:16
Crystal Nails
Válasz Szabó Csilla - 2013. április 28., vasárnap 20:30 üzenetére

Sziasztok! A Royal Gel-el kapcsolatban kérdeznék. Nem feltétlenül rendeltetésszerű használat miatt (most pl. kertészkedés) néhány köröm szabadszél felőli végén megkopott az anyag... Ezt megelőzendően érdemes dupla rétegben kenni, vagy esetleg egy rétegben plusz fényzselé rá? Tudom, hogy pont az a lényege, hogy egy rétegben fed és nem kell rá plusz fény, de még így is spórolnék egy rétegnyi anyagot / időt... Sajnos akinél ez gond volt, saját bevallása szerint folyamatosan nagyobb igénybevételnek van kitéve a domináns keze! Kérdésem lényege, hogy nem dobja le az első réteg a többit? Bármilyen más tippet is nagyon szívesen fogadok! Köszönöm előre is a válaszokat! :)

Csilla, az extra módon igénybevett körmökön nem csupán a Royal Gél kopik meg, hanem minden más anyag is. Ebben az esetben húzz rá egy fényzselé réteget, akkor nem fog megkopni a köröm szabadszéli részén a szín.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár