2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
14.900 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! A Royal Gel-el kapcsolatban kérdeznék. Nem feltétlenül rendeltetésszerű használat miatt (most pl. kertészkedés) néhány köröm szabadszél felőli végén megkopott az anyag... Ezt megelőzendően érdemes dupla rétegben kenni, vagy esetleg egy rétegben plusz fényzselé rá? Tudom, hogy pont az a lényege, hogy egy rétegben fed és nem kell rá plusz fény, de még így is spórolnék egy rétegnyi anyagot / időt... Sajnos akinél ez gond volt, saját bevallása szerint folyamatosan nagyobb igénybevételnek van kitéve a domináns keze! Kérdésem lényege, hogy nem dobja le az első réteg a többit? Bármilyen más tippet is nagyon szívesen fogadok! Köszönöm előre is a válaszokat! :)
Remélem lesz a Körmösnapon Royal gel készlet! :) Nagyon szeretek vele egy mozdulat mintákat festeni! Csúcs szuper!
Lenne egy fontos kérdésem! Pedizès utàn szabad gél lakkozni a lábkörmöket? Mert én pedikűrözés után mikor kész lettem a kapirgálással a végén a lábkörmökre gél-lakkot tettem! Aztán most felmerült a kérdés bennem, hogy ezt szabad? Mert a kézen áztatás után nem csinálunk műkörmöt és gondolom gél lakkot sem! Valahogy nem gondoltam ezt át! Mi lehet a következmény ha mégis így csináltam? Igaz nem gombásodik be vagy lesz vmi egyéb gond? Köszönöm a segítséget előre is!
Kedves Kollégák! A segítségeteket szeretném kérni, én még most ismerkedek a géllakkokkal (Crystal géllakkot vettem), az eladó nagyon segítőkész volt, azt ajánlotta hogy a GL0-ás géllakkot használjam alapnak és fedőnek egyaránt - közé pedig a színt Kipróbáltam a saját kezemen, de nem tudtam leoldani sehogy sem... kényzelen voltam lereszelni, igaz akkor removerem nem volt, csak acetonos körömlakklemosóm... Tényleg nem lehet leoldani vagy csak én bénáztam? Melyik márkaterméket lehet leoldani úgy hogy ne kelljen reszelni? Köszönöm a segítséget!
Kedves Adrika, leoldani a saját leoldójával lehet úgy, hogy egy törlőlapkát beitatsz vele, ráteszed a körmödre, majd alufóliával bebugyolálod. 15 perc és narancsfa pálcával a körömsánc felől fel tudod emelni a réteget. Menni fog, ha így csinálod. Savas és savmentes primert tegyél alá mindenképp.
Kedves Kollégák! A segítségeteket szeretném kérni, én még most ismerkedek a géllakkokkal (Crystal géllakkot vettem), az eladó nagyon segítőkész volt, azt ajánlotta hogy a GL0-ás géllakkot használjam alapnak és fedőnek egyaránt - közé pedig a színt Kipróbáltam a saját kezemen, de nem tudtam leoldani sehogy sem... kényzelen voltam lereszelni, igaz akkor removerem nem volt, csak acetonos körömlakklemosóm... Tényleg nem lehet leoldani vagy csak én bénáztam? Melyik márkaterméket lehet leoldani úgy hogy ne kelljen reszelni? Köszönöm a segítséget!
Már megkaptam az e-mail!! :)) Kicsit türelmetlen vagyok! Köszönöm!!
Sziasztok! Tegnap megnyertem egy licitálást ( Neon Hókristályos színes zselé), akkor van még valami teendőm? Kipostázzák a zselét? Vagy ez hogy működik?? Köszönöm előre is a segítséget!
Kedves Andrea, valójában innen tudsz válogatni, de a legjobb, ha úgy választasz, hogy látod kikenve vagy kipöttyözve a színt egy bemutató tipre. http://www.crystalnails.hu/bolt/mukorom-porcelan/cover
Köszönöm a gyors választ. :) Sajnos nem találtam ilyen mintát a boltban, de majd alaposabban szétnézek.
Szia! Én töltésnél vettem észre ilyet. Ő sokat dohányzik, és attól sárgult be. Lehet neki is.
Most megint besárgult:( az előző hölgy dohányzik, de a mostani vendégem nem. Na veszek másikat mert ez így nagyon nem jó:( 4nap után sárga lett:(
Sziasztok! Tudnátok ajánlani természetes köröm színű cover porci port? Most a Cover Pink Master porom van, de nagyon elüt a természetes körömtől, túlságosan élénk rózsaszín. Nézegettem a porokat a katalógusban is, a boltban is, de nem tudtam eldönteni, hogy melyik lenne a jó. Előre is köszi a választ.
Kedves Andrea, valójában innen tudsz válogatni, de a legjobb, ha úgy választasz, hogy látod kikenve vagy kipöttyözve a színt egy bemutató tipre. http://www.crystalnails.hu/bolt/mukorom-porcelan/cover