2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2013.04.21 - 20:14
Barcsai Andrea

Sziasztok! Tudnátok ajánlani természetes köröm színű cover porci port? Most a Cover Pink Master porom van, de nagyon elüt a természetes körömtől, túlságosan élénk rózsaszín. Nézegettem a porokat a katalógusban is, a boltban is, de nem tudtam eldönteni, hogy melyik lenne a jó. Előre is köszi a választ.

Szabó Alexandra - Válaszolok
2013.04.20 - 19:09
Szabó Alexandra - törölt felhasználó
Válasz - 2013. április 19., péntek 13:59 üzenetére

Szia! A képen elvileg a Pearl 129-es van, ami a CN61-es nugátszíntől nagyon eltérő. Én a CN-nél eddig nem találtam olyan színt, ami a világos bőrhöz jól mutat, így franciához alapnak mindig a Pearl 129-est használom, és bevált. A nugátszín pedig a barnább bőrű vendégeknek kiváló.

Szia! Rendeltem már egy CN61-et, kíváncsi leszek rá hogy milyen lesz. Azért köszönöm a választ! :)

2013.04.20 - 19:03
Anita nails

Sziasztok! Az új Rapid lámpa felől érdeklődnék ,mi a véleményetek róla? Írjon aki használja!!!! köszönöm

2013.04.20 - 16:46
Crystal Nails
Válasz Vincze Nikolett - 2013. április 18., csütörtök 18:30 üzenetére

Sziasztok! Most végeztem az OKJ tanfolyamon és azt szeretném kérdezni, hogy eddig a top shine-t használtam az 1-2 nap múlva matt lett, most váltottam top seal light-ra és azt amikor lefixálom már akkor matt lesz. Ez mitől lehet?

Nikolett, a lámpád csőcserére szorul.

2013.04.20 - 16:45
Crystal Nails
Válasz Molnarlili - 2013. április 19., péntek 19:44 üzenetére

Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék: A Gél-lakkokat szépen és tartósan fel tudom vinni épített zselére is ugye? Formára reszelés után a még matt felületre felkenhetem ugyan úgy? A végén rá pedig a 0-ás színtelen gél lak-, vagy Easy off Top-ra gondoltam...? (nincs olyan sok épített zselé színem, de gél lakkban van. ezért gondoltam...:-)Köszönöm szépen!!!

Lili, természetesen a gél lakk épített zselés körömre is kiválóan alkalmazható!

2013.04.19 - 19:44
Molnarlili

Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék: A Gél-lakkokat szépen és tartósan fel tudom vinni épített zselére is ugye? Formára reszelés után a még matt felületre felkenhetem ugyan úgy? A végén rá pedig a 0-ás színtelen gél lak-, vagy Easy off Top-ra gondoltam...? (nincs olyan sok épített zselé színem, de gél lakkban van. ezért gondoltam...:-)Köszönöm szépen!!!

2013.04.19 - 13:59
KÁ
Válasz Szabó Alexandra - 2013. április 18., csütörtök 16:48 üzenetére

Bocsi, még annyit tudnál nekem segíteni, hogy a linken látható szín akkor az valami hasonló mint a CN61? Nagyon szépen köszönöm! http://www.mukorom.hu/img/galeria/akril-korom-diszites-4/560/169399_dsc07460.JPG

Szia! A képen elvileg a Pearl 129-es van, ami a CN61-es nugátszíntől nagyon eltérő. Én a CN-nél eddig nem találtam olyan színt, ami a világos bőrhöz jól mutat, így franciához alapnak mindig a Pearl 129-est használom, és bevált. A nugátszín pedig a barnább bőrű vendégeknek kiváló.

2013.04.18 - 20:39
Vincze Nikolett
Válasz G. Orsi - 2013. április 18., csütörtök 19:59 üzenetére

Szia! Sztem nem jók a csövek a lámpádban, vagy nem elég ideig kötteted, én is a top seal light-ot használom és szuper fényes, 3-4 perc kötési idő van rá írva.

A 3 perc kötési időt azt betartom, akkor lehet hogy a lámpával van probléma. Köszönöm a válaszod.

G. Orsi - Válaszolok
2013.04.18 - 19:59
G. Orsi - törölt felhasználó
Válasz Vincze Nikolett - 2013. április 18., csütörtök 18:30 üzenetére

Sziasztok! Most végeztem az OKJ tanfolyamon és azt szeretném kérdezni, hogy eddig a top shine-t használtam az 1-2 nap múlva matt lett, most váltottam top seal light-ra és azt amikor lefixálom már akkor matt lesz. Ez mitől lehet?

Szia! Sztem nem jók a csövek a lámpádban, vagy nem elég ideig kötteted, én is a top seal light-ot használom és szuper fényes, 3-4 perc kötési idő van rá írva.

2013.04.18 - 18:30
Vincze Nikolett

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár