2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
1.980 ,-Ft
255 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Tudnátok ajánlani természetes köröm színű cover porci port? Most a Cover Pink Master porom van, de nagyon elüt a természetes körömtől, túlságosan élénk rózsaszín. Nézegettem a porokat a katalógusban is, a boltban is, de nem tudtam eldönteni, hogy melyik lenne a jó. Előre is köszi a választ.
Szia! A képen elvileg a Pearl 129-es van, ami a CN61-es nugátszíntől nagyon eltérő. Én a CN-nél eddig nem találtam olyan színt, ami a világos bőrhöz jól mutat, így franciához alapnak mindig a Pearl 129-est használom, és bevált. A nugátszín pedig a barnább bőrű vendégeknek kiváló.
Szia! Rendeltem már egy CN61-et, kíváncsi leszek rá hogy milyen lesz. Azért köszönöm a választ! :)
Sziasztok! Az új Rapid lámpa felől érdeklődnék ,mi a véleményetek róla? Írjon aki használja!!!! köszönöm
Sziasztok! Most végeztem az OKJ tanfolyamon és azt szeretném kérdezni, hogy eddig a top shine-t használtam az 1-2 nap múlva matt lett, most váltottam top seal light-ra és azt amikor lefixálom már akkor matt lesz. Ez mitől lehet?
Nikolett, a lámpád csőcserére szorul.
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék: A Gél-lakkokat szépen és tartósan fel tudom vinni épített zselére is ugye? Formára reszelés után a még matt felületre felkenhetem ugyan úgy? A végén rá pedig a 0-ás színtelen gél lak-, vagy Easy off Top-ra gondoltam...? (nincs olyan sok épített zselé színem, de gél lakkban van. ezért gondoltam...:-)Köszönöm szépen!!!
Lili, természetesen a gél lakk épített zselés körömre is kiválóan alkalmazható!
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék: A Gél-lakkokat szépen és tartósan fel tudom vinni épített zselére is ugye? Formára reszelés után a még matt felületre felkenhetem ugyan úgy? A végén rá pedig a 0-ás színtelen gél lak-, vagy Easy off Top-ra gondoltam...? (nincs olyan sok épített zselé színem, de gél lakkban van. ezért gondoltam...:-)Köszönöm szépen!!!
Bocsi, még annyit tudnál nekem segíteni, hogy a linken látható szín akkor az valami hasonló mint a CN61? Nagyon szépen köszönöm! http://www.mukorom.hu/img/galeria/akril-korom-diszites-4/560/169399_dsc07460.JPG
Szia! A képen elvileg a Pearl 129-es van, ami a CN61-es nugátszíntől nagyon eltérő. Én a CN-nél eddig nem találtam olyan színt, ami a világos bőrhöz jól mutat, így franciához alapnak mindig a Pearl 129-est használom, és bevált. A nugátszín pedig a barnább bőrű vendégeknek kiváló.
Szia! Sztem nem jók a csövek a lámpádban, vagy nem elég ideig kötteted, én is a top seal light-ot használom és szuper fényes, 3-4 perc kötési idő van rá írva.
A 3 perc kötési időt azt betartom, akkor lehet hogy a lámpával van probléma. Köszönöm a válaszod.
Sziasztok! Most végeztem az OKJ tanfolyamon és azt szeretném kérdezni, hogy eddig a top shine-t használtam az 1-2 nap múlva matt lett, most váltottam top seal light-ra és azt amikor lefixálom már akkor matt lesz. Ez mitől lehet?
Szia! Sztem nem jók a csövek a lámpádban, vagy nem elég ideig kötteted, én is a top seal light-ot használom és szuper fényes, 3-4 perc kötési idő van rá írva.