2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
1.950 ,-Ft
1.200 ,-Ft
1.800 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! 61 nugát vagy 61 nugát és rá egy réteg púder szín.
Bocsi, még annyit tudnál nekem segíteni, hogy a linken látható szín akkor az valami hasonló mint a CN61? Nagyon szépen köszönöm! http://www.mukorom.hu/img/galeria/akril-korom-diszites-4/560/169399_dsc07460.JPG
Nagyon szépen köszönöm! :)
Sziasztok! CN-es gél-lacok közül melyik a legjobb körömágyszín? 83-t vettem, de szerintem túl világos. Melyik az a cover pink szín géllakból? Katalógus alapján nehéz választani. Köszönöm! :)
Tünde, a mattítást jól bekoptatott bufferrel és nagyon lehelet finoman végezd el. Festhetsz rá akrillal, vagy Giga pigment géllel.
Köszönöm, ez nekem is megfordult a fejemben, csak tartok attól, hogy leviszem a szint. Van a Matt Top Coat fedőlakk és azt hiszem ennek Uv változata is. Ezekkel kímélőbb lenne talán, de tartós- e, (3-4 hetet kellene kibírnia a körömnek utazás miatt)?
Sziasztok!A gellac felületére lehet 3D zselével díszíteni?Köszönöm!
Szia Szerintem lehet,én megpróbálnám! A készre kötött top shine zselén megmarad akkor a gellacnál sem lehet gond!
Sziasztok!A gellac felületére lehet 3D zselével díszíteni?Köszönöm!
Köszi a gyors választ.
Sziasztok! Mattítani szeretném a royal zselét. Mivel tudom? Köszönöm
Tünde, a mattítást jól bekoptatott bufferrel és nagyon lehelet finoman végezd el. Festhetsz rá akrillal, vagy Giga pigment géllel.
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a ROYAL GEL kompatibilis-e a GUM GEL-lel? Valaki próbálta már? Nem repedezik a GUM GEL-en ami ugye rugalmas?
Krisztina, a Royal Gel kiváló a Builder és az Xtreme Builder sorozat építő zseléihez, de sajnos nem igazán jó a gumizselével épített körmökre.