2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
255 ,-Ft
1.200 ,-Ft
48.800 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Fordult már valakivel elő, hogy a clear gel lac sárgás színű volt? A francia körmön vettem észre. :-( ez mitől lehet?
Szia! Én töltésnél vettem észre ilyet. Ő sokat dohányzik, és attól sárgult be. Lehet neki is.
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a ROYAL GEL kompatibilis-e a GUM GEL-lel? Valaki próbálta már? Nem repedezik a GUM GEL-en ami ugye rugalmas?
Sziasztok! Fordult már valakivel elő, hogy a clear gel lac sárgás színű volt? A francia körmön vettem észre. :-( ez mitől lehet?
Sziasztok! Mattítani szeretném a royal zselét. Mivel tudom? Köszönöm
Köszi a választ! Csak azt nem értem hogy kerülhet a csiszolófejbe körömlakk? Természetes körmöt nem reszelünk evvel, úgy tudom. Vagy van aki azt használ műkörömre fénynek? Más: az új xtreme fehér gél lakk jól fed fed egy rétegben is? :)
Mariann, vannak vendégek, akik otthon átlakkozzák a körmüket, ha az időközben fényét vesztette. Így kerülhet körömlakk a karbid fejbe.
Mariann, a karbid fejnek a körömlakk nem tesz jót, ki kell belőle takarítani. Minden mást igazán jól bír.
Köszi a választ! Csak azt nem értem hogy kerülhet a csiszolófejbe körömlakk? Természetes körmöt nem reszelünk evvel, úgy tudom. Vagy van aki azt használ műkörömre fénynek? Más: az új xtreme fehér gél lakk jól fed fed egy rétegben is? :)
Nem olyan régen kezdtem el a gél lakkozást. Inkább zselézek. Mivel nem oldanám le, inkább reszelném a gél lakkot az alap rétegig, és most vettem egy karbid fejet, annak nem árt ez a "puhább" anyag? Vagy inkább papír csiszológyűrűvel szedjem le? Mi nem tesz jót és rövidíti meg a használhatóságát a karbid fejnek? Köszi!
Mariann, a karbid fejnek a körömlakk nem tesz jót, ki kell belőle takarítani. Minden mást igazán jól bír.
Sziasztok! A stiletto körmöt lehet tölteni vagy jobb újraépíteni? Illetve a top shine mitől mattulhat be? 1 percig kötettem a rapid lámpába és valamiért matt lesz:(
Tímea, stiletto körmöt nem igazán jó tölteni. Újra kell építeni, a forma miatt. A Top Shine gél mattulását az eredményezheti, hogy a köttetés után azonnal olajozod a cuticulát, várj inkább kb 20 másodpercet! Kérlek számolj be nekünk az eredményről. Köszönjük.
Sziasztok! A stiletto körmöt lehet tölteni vagy jobb újraépíteni? Illetve a top shine mitől mattulhat be? 1 percig kötettem a rapid lámpába és valamiért matt lesz:(
Szia! Hát max.egyszer töltsd.
Sziasztok! Az új Rapid lámpa felől érdeklődnék ,mi a véleményetek róla? köszönöm