2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Szalkó Tímea - Válaszolok
2013.04.12 - 22:20
Szalkó Tímea - törölt felhasználó

Sziasztok! A stiletto körmöt lehet tölteni vagy jobb újraépíteni? Illetve a top shine mitől mattulhat be? 1 percig kötettem a rapid lámpába és valamiért matt lesz:(

2013.04.11 - 15:27
szigyarto izabella
Válasz Crystal Nails - 2013. április 9., kedd 18:06 üzenetére

Izabella, igen, készre. A CN Builder I és II zselék kivételek. (Minden szabályt erősít pár kivétel). Az említett zseléknek kell a 2 perces kötésidő. Fényzselé 1 perc. Gél lakkok 1 perc.

szuper

2013.04.11 - 13:23
Szilágyi Mariann

Nem olyan régen kezdtem el a gél lakkozást. Inkább zselézek. Mivel nem oldanám le, inkább reszelném a gél lakkot az alap rétegig, és most vettem egy karbid fejet, annak nem árt ez a "puhább" anyag? Vagy inkább papír csiszológyűrűvel szedjem le? Mi nem tesz jót és rövidíti meg a használhatóságát a karbid fejnek? Köszi!

2013.04.10 - 12:18
Szilágyi Mariann
Válasz Crystal Nails - 2013. április 9., kedd 18:05 üzenetére

Mariann, miért tennél a 0-ás fedő zselére még bármit is?

Csak azért, mert úgy fényesebb, ha van rajta az easy off top zseléje. De akkor lehet ezentúl nem rakom rá, és ezzel is gyorsabban haladok. Köszi!

2013.04.09 - 18:06
Crystal Nails
Válasz szigyarto izabella - 2013. április 8., hétfő 17:20 üzenetére

ez az uj lámpa dolog engem is foglalkoztat... többnyire porcizok, de megvettem, mert jön a géllakk lábra szezon és biztosra akartam menni... nos a fény zselé (crystalos vagy brillbirdös) nálam 2 perc és fél percre még külön beteszem a hüvelykujjat... attól függ,h a vendég mennyire tartja egyenesen a kezét a lámpában. mindezt összevetve nekem tetszik a kis mérete miatt meg a futurisztikus külső miatt :) meg a kötésidőben sem csalódtam, erre számítottam... csak ezt nem értem " GARANTÁLTAN minden CN építő zselé max 15 másodperc alatt megköt." készre ???

Izabella, igen, készre. A CN Builder I és II zselék kivételek. (Minden szabályt erősít pár kivétel). Az említett zseléknek kell a 2 perces kötésidő. Fényzselé 1 perc. Gél lakkok 1 perc.

2013.04.09 - 18:05
Crystal Nails
Válasz Szilágyi Mariann - 2013. április 9., kedd 15:18 üzenetére

Igen, így értettem. És a 0-ás Crystal fedő gél lakknál sem mehet a csúszórétegbe a leoldható fényzselé?

Mariann, miért tennél a 0-ás fedő zselére még bármit is?

2013.04.09 - 15:18
Szilágyi Mariann
Válasz Crystal Nails - 2013. április 7., vasárnap 19:00 üzenetére

Mariann, picit zavaros, amit kérdezel. Egy köröm borítórétegét akkor is be kell formára reszelni, ha nem "akrilozol" rá...azaz nem festesz rá akrilfestékkel. A bereszelt és felbufferezett felületre, portalanítás után jöhet a fényzselé.

Igen, így értettem. És a 0-ás Crystal fedő gél lakknál sem mehet a csúszórétegbe a leoldható fényzselé?

2013.04.08 - 20:37
Crystal Nails
Válasz szigyarto izabella - 2013. április 8., hétfő 17:20 üzenetére

ez az uj lámpa dolog engem is foglalkoztat... többnyire porcizok, de megvettem, mert jön a géllakk lábra szezon és biztosra akartam menni... nos a fény zselé (crystalos vagy brillbirdös) nálam 2 perc és fél percre még külön beteszem a hüvelykujjat... attól függ,h a vendég mennyire tartja egyenesen a kezét a lámpában. mindezt összevetve nekem tetszik a kis mérete miatt meg a futurisztikus külső miatt :) meg a kötésidőben sem csalódtam, erre számítottam... csak ezt nem értem " GARANTÁLTAN minden CN építő zselé max 15 másodperc alatt megköt." készre ???

Izabella, milyen típusú építő zselét használsz? Ez a lámpa az új generációs zselékhez, az Xtreme építőkhöz lett kifejlesztve. Kiválóan kötnek benne a Builder zselék is, de azoknak (mivel régebbi fejlesztésű zselék) egy kicsivel több idő kell.

2013.04.08 - 17:20
szigyarto izabella

2013.04.07 - 19:00
Crystal Nails
Válasz Szilágyi Mariann - 2013. április 5., péntek 12:33 üzenetére

Sziasztok! Volna 1 lehet h. buta kérdésem,de ha nem akrilozok egy körmöt a fényzselé mehet a gél lakk / műköröm fedőrétegének ragacsos rétegére kenve? Ekkor is tapad vagy csak ha a fixált,mattított körömre megy? Még nem csináltam, mert nem így tanultuk,de kíváncsi vagyok.Jó lenne gyorsulni.

Mariann, picit zavaros, amit kérdezel. Egy köröm borítórétegét akkor is be kell formára reszelni, ha nem "akrilozol" rá...azaz nem festesz rá akrilfestékkel. A bereszelt és felbufferezett felületre, portalanítás után jöhet a fényzselé.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár