2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Tímea, az új lámpában a gél lakk 1 perc alatt tökéletesre köt. A felpattanást ez nem okozhatta.
Köszönöm a választ:)
Sziasztok! Volna 1 lehet h. buta kérdésem,de ha nem akrilozok egy körmöt a fényzselé mehet a gél lakk / műköröm fedőrétegének ragacsos rétegére kenve? Ekkor is tapad vagy csak ha a fixált,mattított körömre megy? Még nem csináltam, mert nem így tanultuk,de kíváncsi vagyok.Jó lenne gyorsulni.
Lívia, az új CN rapid lámpában GARANTÁLTAN minden CN építő zselé max 15 másodperc alatt megköt. Nincs olyan zselénk, ami ebben a lámpában ne kötne meg. Biztos, hogy Crystal Nails zselékkel dolgozol?
"Nincs olyan zselénk, ami ebben a lámpában ne kötne meg."Nem is azt állítottam hogy nem köt meg!Nem azt állítottam hogy nem kötnek meg benne a crystal nails zseléi,mivel igen,azokkal dolgozom!Köszönöm a választ!
Sziasztok! Lenne egy kérdésem! A vendégemnek az épített körmére gél lakkot tettem és az új UV Rapid lámpában kötettem meg, 1 percig! és pár napra rá lepattant a szín. Ezek szerint kevés az 1 perc a gél lakk megkötettésséhez? Bekentem a szabadszélt szóval az nem lehet, hogy amiatt kezdett vna felpattogzni! Köszönöm előre is a választ!
Tímea, az új lámpában a gél lakk 1 perc alatt tökéletesre köt. A felpattanást ez nem okozhatta.
Sziasztok!Kinek van ez az új rapid lámpája?Mi a tapasztalat?Ezt az új royal gélt is gyorsabban köti?Mert UV-be azt írják 3 perc a kötési idő.Nekem is rapid van,gondolnám hogy kevesebb mint 3 perc kell neki,de 1 perc alatt nem kötött meg benne!Meg más sem köt meg annyi idő alatt (pl.az építőzselék)mint ami a katalógusba megadott idő!Szóval nem gond,de akkor most nem vettem volna közel 20ezerért lámpát,ha nem olyan bivaly erős mint ahogy írják!Jó lett volna ami idáig is volt nekem!Igaz hogy 2-3 percig kötöm,de legalább megköt benne!Vagy csak nálam ilyen?Kinek van ilyen lámpája és mi a tapasztalatotok?Köszi a választ előre is!
Lívia, az új CN rapid lámpában GARANTÁLTAN minden CN építő zselé max 15 másodperc alatt megköt. Nincs olyan zselénk, ami ebben a lámpában ne kötne meg. Biztos, hogy Crystal Nails zselékkel dolgozol?
Sziasztok!Kinek van ez az új rapid lámpája?Mi a tapasztalat?Ezt az új royal gélt is gyorsabban köti?Mert UV-be azt írják 3 perc a kötési idő.Nekem is rapid van,gondolnám hogy kevesebb mint 3 perc kell neki,de 1 perc alatt nem kötött meg benne!Meg más sem köt meg annyi idő alatt (pl.az építőzselék)mint ami a katalógusba megadott idő!Szóval nem gond,de akkor most nem vettem volna közel 20ezerért lámpát,ha nem olyan bivaly erős mint ahogy írják!Jó lett volna ami idáig is volt nekem!Igaz hogy 2-3 percig kötöm,de legalább megköt benne!Vagy csak nálam ilyen?Kinek van ilyen lámpája és mi a tapasztalatotok?Köszi a választ előre is!
Szia. Nekem sem köt 1perc alatt, de az engem nem zavar. Ami nagyon tetszik benne, hogy pici, könnyű, erős de még sem éget. :) Niki
szia! 86-os mindenképp:)
Köszi szépen! :) Azt már én is nézegettem, de nehéz katalógusból rendelni. Megpróbálom!
szia! 86-os mindenképp:)
Sziasztok! Tudnátok nekem ajánlani szép barackos és narancsos crystalac színeket? Köszönöm előre is! Niki