2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Szalkó Tímea - Válaszolok
2013.04.05 - 18:18
Szalkó Tímea - törölt felhasználó
Válasz Crystal Nails - 2013. április 4., csütörtök 20:35 üzenetére

Tímea, az új lámpában a gél lakk 1 perc alatt tökéletesre köt. A felpattanást ez nem okozhatta.

Köszönöm a választ:)

2013.04.05 - 12:33
Szilágyi Mariann

Sziasztok! Volna 1 lehet h. buta kérdésem,de ha nem akrilozok egy körmöt a fényzselé mehet a gél lakk / műköröm fedőrétegének ragacsos rétegére kenve? Ekkor is tapad vagy csak ha a fixált,mattított körömre megy? Még nem csináltam, mert nem így tanultuk,de kíváncsi vagyok.Jó lenne gyorsulni.

Nyíri Lívia - Válaszolok
2013.04.05 - 07:07
Nyíri Lívia - törölt felhasználó
Válasz Crystal Nails - 2013. április 4., csütörtök 20:31 üzenetére

Lívia, az új CN rapid lámpában GARANTÁLTAN minden CN építő zselé max 15 másodperc alatt megköt. Nincs olyan zselénk, ami ebben a lámpában ne kötne meg. Biztos, hogy Crystal Nails zselékkel dolgozol?

"Nincs olyan zselénk, ami ebben a lámpában ne kötne meg."Nem is azt állítottam hogy nem köt meg!Nem azt állítottam hogy nem kötnek meg benne a crystal nails zseléi,mivel igen,azokkal dolgozom!Köszönöm a választ!

2013.04.04 - 20:35
Crystal Nails
Válasz Szalkó Tímea - 2013. április 3., szerda 18:40 üzenetére

Sziasztok! Lenne egy kérdésem! A vendégemnek az épített körmére gél lakkot tettem és az új UV Rapid lámpában kötettem meg, 1 percig! és pár napra rá lepattant a szín. Ezek szerint kevés az 1 perc a gél lakk megkötettésséhez? Bekentem a szabadszélt szóval az nem lehet, hogy amiatt kezdett vna felpattogzni! Köszönöm előre is a választ!

Tímea, az új lámpában a gél lakk 1 perc alatt tökéletesre köt. A felpattanást ez nem okozhatta.

2013.04.04 - 20:31
Crystal Nails
Válasz Nyíri Lívia - 2013. április 4., csütörtök 14:58 üzenetére

Sziasztok!Kinek van ez az új rapid lámpája?Mi a tapasztalat?Ezt az új royal gélt is gyorsabban köti?Mert UV-be azt írják 3 perc a kötési idő.Nekem is rapid van,gondolnám hogy kevesebb mint 3 perc kell neki,de 1 perc alatt nem kötött meg benne!Meg más sem köt meg annyi idő alatt (pl.az építőzselék)mint ami a katalógusba megadott idő!Szóval nem gond,de akkor most nem vettem volna közel 20ezerért lámpát,ha nem olyan bivaly erős mint ahogy írják!Jó lett volna ami idáig is volt nekem!Igaz hogy 2-3 percig kötöm,de legalább megköt benne!Vagy csak nálam ilyen?Kinek van ilyen lámpája és mi a tapasztalatotok?Köszi a választ előre is!

Lívia, az új CN rapid lámpában GARANTÁLTAN minden CN építő zselé max 15 másodperc alatt megköt. Nincs olyan zselénk, ami ebben a lámpában ne kötne meg. Biztos, hogy Crystal Nails zselékkel dolgozol?

Nagy Nikolett - Válaszolok
2013.04.04 - 15:09
Nagy Nikolett - törölt felhasználó
Válasz Nyíri Lívia - 2013. április 4., csütörtök 14:58 üzenetére

Sziasztok!Kinek van ez az új rapid lámpája?Mi a tapasztalat?Ezt az új royal gélt is gyorsabban köti?Mert UV-be azt írják 3 perc a kötési idő.Nekem is rapid van,gondolnám hogy kevesebb mint 3 perc kell neki,de 1 perc alatt nem kötött meg benne!Meg más sem köt meg annyi idő alatt (pl.az építőzselék)mint ami a katalógusba megadott idő!Szóval nem gond,de akkor most nem vettem volna közel 20ezerért lámpát,ha nem olyan bivaly erős mint ahogy írják!Jó lett volna ami idáig is volt nekem!Igaz hogy 2-3 percig kötöm,de legalább megköt benne!Vagy csak nálam ilyen?Kinek van ilyen lámpája és mi a tapasztalatotok?Köszi a választ előre is!

Szia. Nekem sem köt 1perc alatt, de az engem nem zavar. Ami nagyon tetszik benne, hogy pici, könnyű, erős de még sem éget. :) Niki

2013.04.04 - 15:06
Válasz Balázsi Szilvia - 2013. április 4., csütörtök 13:31 üzenetére

szia! 86-os mindenképp:)

Köszi szépen! :) Azt már én is nézegettem, de nehéz katalógusból rendelni. Megpróbálom!

Nyíri Lívia - Válaszolok
2013.04.04 - 14:58
Nyíri Lívia - törölt felhasználó

2013.04.04 - 13:31
Balázsi Szilvia

szia! 86-os mindenképp:)

2013.04.04 - 13:15

Sziasztok! Tudnátok nekem ajánlani szép barackos és narancsos crystalac színeket? Köszönöm előre is! Niki

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár