2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
1.980 ,-Ft
150 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Lenne egy kérdésem! A vendégemnek az épített körmére gél lakkot tettem és az új UV Rapid lámpában kötettem meg, 1 percig! és pár napra rá lepattant a szín. Ezek szerint kevés az 1 perc a gél lakk megkötettésséhez? Bekentem a szabadszélt szóval az nem lehet, hogy amiatt kezdett vna felpattogzni! Köszönöm előre is a választ!
Kedves Tünde, a Twixi ecsettel.
Köszönöm! Erre nem is gondoltam, az üzletben közelebbről is szemügyre veszem. Kellemes napot!
Kedves Adrienn, minden műkörömépítő alapanyaghoz ugyanazok az előkészítő folyadékok valók (csodálkozunk is, hogy ezt hogy nem tanították meg az OKJ-s képzésen...) tehát savas és savmentes, ebben a sorrendben!
Köszönöm!Régebben nem volt ennyi típusú zselé ezért nem is volt téma az oktatasokon . Volt 1-2 zselé a hozzá tartozó zsiroldó -vizelvonó tapadáselősegítővel ami szuper volt!
Sziasztok! Mit ajanlotok nekem Builder clear 1 zseléhez elokeszitő folyadékként?Savas v savmentes?
Kedves Adrienn, minden műkörömépítő alapanyaghoz ugyanazok az előkészítő folyadékok valók (csodálkozunk is, hogy ezt hogy nem tanították meg az OKJ-s képzésen...) tehát savas és savmentes, ebben a sorrendben!
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Melyik CN ecsettel lehet a legvékonyabb akril vonalat húzni?
Kedves Tünde, a Twixi ecsettel.
Szia! "0 long" ..nekem bevált :)
Szia! Köszönöm, kipróbálom.
Sziasztok! Mit ajanlotok nekem Builder clear 1 zseléhez elokeszitő folyadékként?Savas v savmentes?
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Melyik CN ecsettel lehet a legvékonyabb akril vonalat húzni?
Szia! "0 long" ..nekem bevált :)
Kedves CN! Értem, de van olyan vendégem akinek az évek óta tartó műköröm és a fizikai munka megviseli a körömágyát! Érzékenyebb lett és érzi hogy néha beszakad a körömágynál!
Kedves Anita, a műköröm inkább óvja a fizikai behatásoktól a körömágyat. Esetleg a rossz előkészítés lehet az oka annak, hogy a természetes körömlemez elvékonyodik.