2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Szalkó Tímea - Válaszolok
2013.04.03 - 18:40
Szalkó Tímea - törölt felhasználó

Sziasztok! Lenne egy kérdésem! A vendégemnek az épített körmére gél lakkot tettem és az új UV Rapid lámpában kötettem meg, 1 percig! és pár napra rá lepattant a szín. Ezek szerint kevés az 1 perc a gél lakk megkötettésséhez? Bekentem a szabadszélt szóval az nem lehet, hogy amiatt kezdett vna felpattogzni! Köszönöm előre is a választ!

Erdelicsné Tünde - Válaszolok
2013.04.03 - 11:48
Erdelicsné Tünde - vendég
Válasz Crystal Nails - 2013. április 3., szerda 10:34 üzenetére

Kedves Tünde, a Twixi ecsettel.

Köszönöm! Erre nem is gondoltam, az üzletben közelebbről is szemügyre veszem. Kellemes napot!

2013.04.03 - 11:05
Kis Adrienn
Válasz Crystal Nails - 2013. április 3., szerda 10:36 üzenetére

Kedves Adrienn, minden műkörömépítő alapanyaghoz ugyanazok az előkészítő folyadékok valók (csodálkozunk is, hogy ezt hogy nem tanították meg az OKJ-s képzésen...) tehát savas és savmentes, ebben a sorrendben!

Köszönöm!Régebben nem volt ennyi típusú zselé ezért nem is volt téma az oktatasokon . Volt 1-2 zselé a hozzá tartozó zsiroldó -vizelvonó tapadáselősegítővel ami szuper volt!

2013.04.03 - 10:36
Crystal Nails
Válasz Kis Adrienn - 2013. április 2., kedd 19:14 üzenetére

Sziasztok! Mit ajanlotok nekem Builder clear 1 zseléhez elokeszitő folyadékként?Savas v savmentes?

Kedves Adrienn, minden műkörömépítő alapanyaghoz ugyanazok az előkészítő folyadékok valók (csodálkozunk is, hogy ezt hogy nem tanították meg az OKJ-s képzésen...) tehát savas és savmentes, ebben a sorrendben!

2013.04.03 - 10:34
Crystal Nails
Válasz Erdelicsné Tünde - 2013. április 2., kedd 13:15 üzenetére

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Melyik CN ecsettel lehet a legvékonyabb akril vonalat húzni?

Kedves Tünde, a Twixi ecsettel.

2013.04.03 - 09:09
Válasz Ladorján Szilvia - 2013. április 2., kedd 16:40 üzenetére

Szia! "0 long" ..nekem bevált :)

Szia! Köszönöm, kipróbálom.

2013.04.02 - 19:14
Kis Adrienn

Sziasztok! Mit ajanlotok nekem Builder clear 1 zseléhez elokeszitő folyadékként?Savas v savmentes?

2013.04.02 - 16:40
Ladorján Szilvia
Válasz Erdelicsné Tünde - 2013. április 2., kedd 13:15 üzenetére

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Melyik CN ecsettel lehet a legvékonyabb akril vonalat húzni?

Szia! "0 long" ..nekem bevált :)

2013.04.02 - 13:15

2013.04.02 - 06:55
Crystal Nails
Válasz Anita nails - 2013. március 31., vasárnap 07:07 üzenetére

Kedves CN! Értem, de van olyan vendégem akinek az évek óta tartó műköröm és a fizikai munka megviseli a körömágyát! Érzékenyebb lett és érzi hogy néha beszakad a körömágynál!

Kedves Anita, a műköröm inkább óvja a fizikai behatásoktól a körömágyat. Esetleg a rossz előkészítés lehet az oka annak, hogy a természetes körömlemez elvékonyodik.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár