2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.800 ,-Ft
2.350 ,-Ft
3.500 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok, Kipróbáltam a royal zselét. Most pénteken csináltam 2 színét is. Nagyon gyorsan lehet vele dolgozni az igaz, és gyönyörű is felrakva. De nagyon rá kell még jönnöm, hogy mennyi anyagot kell felrakni mert már vasárnap mehettem javítani :( Mert vszínűleg picit vastagabban kenhettem fel a jól terülés érdekében... de úgy tűnik így nem volt jó mert a felső réteg megkötött de a köröm közepén maradt egy lágy zselé rész amit utólag már láttam hogy lehetett mozgatni a körmön... Vasárnap már kevesebb anyaggal csináltam úgy már jónak tűnik.A másik színnél meg a fénye mára egy kettőn már elkopott.. Mit csinálok rosszul??
Edina, ha a zseléd nem köt meg rendesen, akkor az nem a zselé hibája, hanem a lámpádé. Talán gyengék benne a csövek, cserélni vagy tisztítani kellene. A mattulás is a gyenge lámpa eredménye lehet.
Sziasztok, Kipróbáltam a royal zselét. Most pénteken csináltam 2 színét is. Nagyon gyorsan lehet vele dolgozni az igaz, és gyönyörű is felrakva. De nagyon rá kell még jönnöm, hogy mennyi anyagot kell felrakni mert már vasárnap mehettem javítani :( Mert vszínűleg picit vastagabban kenhettem fel a jól terülés érdekében... de úgy tűnik így nem volt jó mert a felső réteg megkötött de a köröm közepén maradt egy lágy zselé rész amit utólag már láttam hogy lehetett mozgatni a körmön... Vasárnap már kevesebb anyaggal csináltam úgy már jónak tűnik.A másik színnél meg a fénye mára egy kettőn már elkopott.. Mit csinálok rosszul??
Jó pihenést mindenkinek :)
Kedves Anita, egyáltalán nincs szükség pihenési időre. Miért is volna? A természetes körömlemez ugyanúgy, mint a haj, keratinból áll. Ez nem élő szövetorganizmus, ezért bizonyos határokon belül jól tűri a vegyi anyagokkal való érintkezést. Lásd pl. hajfestés vagy műköröm. A hajfestésnél se pihenteti a vendég a haját...szép is lenne, nem igaz? Nos, kérünk titeket, értessétek meg a vendégekkel, hogy nincs szükség úgymond pihentetni a természetes körömlemezt, nincs miért, nem fárad el semmiben.
Kedves CN! Értem, de van olyan vendégem akinek az évek óta tartó műköröm és a fizikai munka megviseli a körömágyát! Érzékenyebb lett és érzi hogy néha beszakad a körömágynál!
Köszönöm a választ! CN webáruházban mikor lesz kapható led és spirál cső? Sajnos azt még nem látok sehol sem. Niki
Niki, hamarosan felkerül a webáruházba is, nyilván amíg nem használta senki 500 órát, nincs is akkora kereslet rá.
Kedves Nikolett, a spirálcsövet 4000 (négyezer) óránként kell cserélni, a LED-eket pedig 500 óránként. A fenti üzemidő után is világítanak, de nem köt meg benne a zselé. A lámpa egyébként minden CN zselét köt. Természetesen lehet hozzá kapni LED-et és csövet is.
Köszönöm a választ! CN webáruházban mikor lesz kapható led és spirál cső? Sajnos azt még nem látok sehol sem. Niki
Kedves CN! Az xtreme rapid lámpában a csöveket és ledeket milyen időközönként kell cserélni? Egyáltalán lehet hozzá kapni ledet és csövet? Köszönettel: Niki
Kedves Nikolett, a spirálcsövet 4000 (négyezer) óránként kell cserélni, a LED-eket pedig 500 óránként. A fenti üzemidő után is világítanak, de nem köt meg benne a zselé. A lámpa egyébként minden CN zselét köt. Természetesen lehet hozzá kapni LED-et és csövet is.
Csepeli szépség szalonba gyakorlott műkörmös kollégát keresünk váltott műszakba, igényesen kialakított szép környezetbe!! Kedvező feltételekkel !! Bérleti díj 25.000 Ft ami a rezsi költséget is tartalmazza !! További információkért hívj !! 0670 319 6474 Szandra
Sziasztok! A kérdésem az lenne hogy ti milyen időközönként javasoljátok a vendégeknek hogy pihentessék a körmeiket és mennyi időre?
Kedves Anita, egyáltalán nincs szükség pihenési időre. Miért is volna? A természetes körömlemez ugyanúgy, mint a haj, keratinból áll. Ez nem élő szövetorganizmus, ezért bizonyos határokon belül jól tűri a vegyi anyagokkal való érintkezést. Lásd pl. hajfestés vagy műköröm. A hajfestésnél se pihenteti a vendég a haját...szép is lenne, nem igaz? Nos, kérünk titeket, értessétek meg a vendégekkel, hogy nincs szükség úgymond pihentetni a természetes körömlemezt, nincs miért, nem fárad el semmiben.
Szia! Nekünk azt tanították a suliban,hogy ha jól van megépítve a köröm, minőségi anyagokat használunk akkor nem kell pihentetni. :-)
:-)...heheh