2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Nagy Nikolett - Válaszolok
2013.03.25 - 20:47
Nagy Nikolett - törölt felhasználó
Válasz Anita nails - 2013. március 25., hétfő 16:41 üzenetére

Sziasztok! A kérdésem az lenne hogy ti milyen időközönként javasoljátok a vendégeknek hogy pihentessék a körmeiket és mennyi időre?

Szia! Szerintem ezt a vendég dönti el. Ő érzi jobban. Én mondjuk egy teljes lenövési időt ajánlanék. (ugye ez mindenkinél más) :) Üdv: Niki

Pap Erika - Válaszolok
2013.03.25 - 17:20
Pap Erika - vendég

Szia! Nekünk azt tanították a suliban,hogy ha jól van megépítve a köröm, minőségi anyagokat használunk akkor nem kell pihentetni. :-)

2013.03.25 - 16:41
Anita nails

Sziasztok! A kérdésem az lenne hogy ti milyen időközönként javasoljátok a vendégeknek hogy pihentessék a körmeiket és mennyi időre?

Nagy Nikolett - Válaszolok
2013.03.25 - 12:58
Nagy Nikolett - törölt felhasználó

Kedves CN! Az xtreme rapid lámpában a csöveket és ledeket milyen időközönként kell cserélni? Egyáltalán lehet hozzá kapni ledet és csövet? Köszönettel: Niki

2013.03.23 - 18:32
Crystal Nails
Válasz Győri Éva - 2013. március 22., péntek 18:23 üzenetére

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ha a műkörömtől elválik a saját köröm szabad széle, azt melyik csiszolófejjel lehet kicsiszolni.. Köszi,Évi

Kedves Éva, ezt a fejet javasoljuk erre a célra: http://www.crystalnails.hu/bolt/mukorom-csiszologep/titanium-bevonatos-xtreme-kugli-fej-3613

Győri Éva - Válaszolok
2013.03.22 - 18:23
Győri Éva - törölt felhasználó

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ha a műkörömtől elválik a saját köröm szabad széle, azt melyik csiszolófejjel lehet kicsiszolni.. Köszi,Évi

2013.03.21 - 16:49
Crystal Nails
Válasz Szalkó Tímea - 2013. március 20., szerda 12:52 üzenetére

Köszönöm a gyors választ:) bocsánat, de jól értem, hogy a színes zseléket és a gél lakkokatt is 15 mp-ig kell kötettni? illetve amikor az apalréteget építem, azt 30 mp-ig kellett a régi uv lámpában villámköttetni, akkor ebben 5 mp ? és mi a helyzet a top shine és fényzselével?

Tímea, a színes anyagok, amik pigmentáltak, az új UV-Led lámpában az eredeti idő fele alatt kötnek, pl. egy színes zselé az eddigi két perc helyett 1 perc alatt. Ugyanez a gél lakkoknál is. Top Shine Gél (azaz fényzselé) 1 perc alatt köt.

Szalkó Tímea - Válaszolok
2013.03.20 - 12:52
Szalkó Tímea - törölt felhasználó
Válasz Crystal Nails - 2013. március 20., szerda 12:23 üzenetére

Tímea, az Xtreme sorozatú építő zselék 15 másodperc alatt kötnek meg benne. Az összes színes zselé és gél lakk is megköt benne.

Köszönöm a gyors választ:) bocsánat, de jól értem, hogy a színes zseléket és a gél lakkokatt is 15 mp-ig kell kötettni? illetve amikor az apalréteget építem, azt 30 mp-ig kellett a régi uv lámpában villámköttetni, akkor ebben 5 mp ? és mi a helyzet a top shine és fényzselével?

2013.03.20 - 12:25
Crystal Nails
Válasz versus - 2013. március 19., kedd 18:07 üzenetére

szeretném kérni a segítségeteket,eddig még nem dolgoztam a cn extrem white zselével,ami gyönyörű fehér és jol kitörölhető,de....nem tudom jol eldolgozni,valahogy akármeddig is simitgatom-egyengetem,nem lesz sima felületű,hanem olyan hepehupás,ezért utána kell reszelnem köttetés után,mi lehet az oka hogyan egyengessem?nagyon sűrű tudom,dehát akkor nem terithető,vagyegyáltalán nem önterülő kicsit sem?

Versus, ennek a zselének más a terülési tulajdonsága, ha nem igazán hepehupás - ahogy te írod - akkor a clear borító réteg a pici egyenetlenséget eltűnteti optikailag.

2013.03.20 - 12:23
Crystal Nails
Válasz Szalkó Tímea - 2013. március 20., szerda 12:21 üzenetére

Sziasztok! A xtreme rapid led uv lámpához szeretnék kérni egy kis használati utasítást:) Hogy vannak a kötési idők?

Tímea, az Xtreme sorozatú építő zselék 15 másodperc alatt kötnek meg benne. Az összes színes zselé és gél lakk is megköt benne.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár