2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
2.611 ,-Ft
150 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! A kérdésem az lenne hogy ti milyen időközönként javasoljátok a vendégeknek hogy pihentessék a körmeiket és mennyi időre?
Szia! Szerintem ezt a vendég dönti el. Ő érzi jobban. Én mondjuk egy teljes lenövési időt ajánlanék. (ugye ez mindenkinél más) :) Üdv: Niki
Szia! Nekünk azt tanították a suliban,hogy ha jól van megépítve a köröm, minőségi anyagokat használunk akkor nem kell pihentetni. :-)
Sziasztok! A kérdésem az lenne hogy ti milyen időközönként javasoljátok a vendégeknek hogy pihentessék a körmeiket és mennyi időre?
Kedves CN! Az xtreme rapid lámpában a csöveket és ledeket milyen időközönként kell cserélni? Egyáltalán lehet hozzá kapni ledet és csövet? Köszönettel: Niki
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ha a műkörömtől elválik a saját köröm szabad széle, azt melyik csiszolófejjel lehet kicsiszolni.. Köszi,Évi
Kedves Éva, ezt a fejet javasoljuk erre a célra: http://www.crystalnails.hu/bolt/mukorom-csiszologep/titanium-bevonatos-xtreme-kugli-fej-3613
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ha a műkörömtől elválik a saját köröm szabad széle, azt melyik csiszolófejjel lehet kicsiszolni.. Köszi,Évi
Köszönöm a gyors választ:) bocsánat, de jól értem, hogy a színes zseléket és a gél lakkokatt is 15 mp-ig kell kötettni? illetve amikor az apalréteget építem, azt 30 mp-ig kellett a régi uv lámpában villámköttetni, akkor ebben 5 mp ? és mi a helyzet a top shine és fényzselével?
Tímea, a színes anyagok, amik pigmentáltak, az új UV-Led lámpában az eredeti idő fele alatt kötnek, pl. egy színes zselé az eddigi két perc helyett 1 perc alatt. Ugyanez a gél lakkoknál is. Top Shine Gél (azaz fényzselé) 1 perc alatt köt.
Tímea, az Xtreme sorozatú építő zselék 15 másodperc alatt kötnek meg benne. Az összes színes zselé és gél lakk is megköt benne.
Köszönöm a gyors választ:) bocsánat, de jól értem, hogy a színes zseléket és a gél lakkokatt is 15 mp-ig kell kötettni? illetve amikor az apalréteget építem, azt 30 mp-ig kellett a régi uv lámpában villámköttetni, akkor ebben 5 mp ? és mi a helyzet a top shine és fényzselével?
szeretném kérni a segítségeteket,eddig még nem dolgoztam a cn extrem white zselével,ami gyönyörű fehér és jol kitörölhető,de....nem tudom jol eldolgozni,valahogy akármeddig is simitgatom-egyengetem,nem lesz sima felületű,hanem olyan hepehupás,ezért utána kell reszelnem köttetés után,mi lehet az oka hogyan egyengessem?nagyon sűrű tudom,dehát akkor nem terithető,vagyegyáltalán nem önterülő kicsit sem?
Versus, ennek a zselének más a terülési tulajdonsága, ha nem igazán hepehupás - ahogy te írod - akkor a clear borító réteg a pici egyenetlenséget eltűnteti optikailag.
Sziasztok! A xtreme rapid led uv lámpához szeretnék kérni egy kis használati utasítást:) Hogy vannak a kötési idők?
Tímea, az Xtreme sorozatú építő zselék 15 másodperc alatt kötnek meg benne. Az összes színes zselé és gél lakk is megköt benne.