2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
2.980 ,-Ft
1.950 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok ! Melyik tanfolyamon lehet megtaulni a kocka mandula kerek köröm helyes c ívét? Sajnos az okj-s tanfolyamon nem igazán tanitótták me.
Valentina, javasoljuk neked Fekete Zsuzsi körmös diplomáját, az alábbi linken meg tudod nézni a helyszíneket és a dátumokat is: http://www.mukorom-tanfolyam.com/kepzes_kereso
Sziasztok! szerintetek lehet úgy eredményesen versenyezni, hogy nem dolgozom műkörmösként, tehát nem készítek nap mint nap körmöket? szeretek körmözni, de a főállásom nem ez és nem is lesz szerintem, de a versenyzés érdekel, elsősorban az építő versenyek.
Lilla, véleményünk szerint a versenyzés sok év műkörmös munka tapasztalata és több versenyfelkészítő képzés után érik be. Ha nem dolgozol nap mint nap, akkor nem biztosított a jó helyezés a versenyen sem, hiszen pontosan a rutin hiányzik a kezedből.
Sziasztok ! Melyik tanfolyamon lehet megtaulni a kocka mandula kerek köröm helyes c ívét? Sajnos az okj-s tanfolyamon nem igazán tanitótták me.
Kovács Gabónak van ilyen oktatása, de ha jól láttam, erre a hónapra és áprilisra is megtelt a létszám. (ez a zselés) Porcelánra, ha jól láttam, van még hely.
Sziasztok! szerintetek lehet úgy eredményesen versenyezni, hogy nem dolgozom műkörmösként, tehát nem készítek nap mint nap körmöket? szeretek körmözni, de a főállásom nem ez és nem is lesz szerintem, de a versenyzés érdekel, elsősorban az építő versenyek.
Kedves Barbara, a fém körömhosszabbító díszt lehet clear porcelánnal vagy tipragasztóval rögzíteni a műkörömhöz.
köszönöm szépen :D Mindenképpen ki fogom próbálni :)Nagyon tetszik :)
Pontosan! Mintha csak körömlakkot használnál, telibe! Csak ezt ki kell köttetni, de fixálni már nem kell. Gyors, gazdaságos, gyönyörű.
Köszönöm szépen a választ :)
Bocsánat, hogy belekotyogok, de jól értem, hogy clear zseléből elkészítjük a körmöt és telibe kenhetjük az új zselével? Ha esetleg díszíteni szeretnénk rá, azt hogyan? Köszönöm előre is :)
Pontosan! Mintha csak körömlakkot használnál, telibe! Csak ezt ki kell köttetni, de fixálni már nem kell. Gyors, gazdaságos, gyönyörű.
Mariann, a szabadszél kialakításához viszont be kell fedned építő zselével, de valójában ezek a zselék fixálásmentes fedőszínnek lettek kifejlesztve, szabadszélnek használhatsz a másik 540 féle szín közül.
Bocsánat, hogy belekotyogok, de jól értem, hogy clear zseléből elkészítjük a körmöt és telibe kenhetjük az új zselével? Ha esetleg díszíteni szeretnénk rá, azt hogyan? Köszönöm előre is :)
Köszönöm CN! És akkor a színes zselé a legfelső réteg?? A másik kérdésem, hogy szabadszél színének használva, gondolom nem dolgozható úgy el, hogy ne legyen "rés" a körömágy-hosszabbító és az alap között. Ilyenkor tehetek rá fedőt és fényt? Vagy csak elég egy olyan fényzselé amivel vastagabban is lehet kenni, és a huplit kiegyenesíteni?(pl.Easy off fényzselé)
Mariann, a szabadszél kialakításához viszont be kell fedned építő zselével, de valójában ezek a zselék fixálásmentes fedőszínnek lettek kifejlesztve, szabadszélnek használhatsz a másik 540 féle szín közül.