2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2013.03.06 - 19:40
Crystal Nails
Válasz Győri Éva - 2013. március 6., szerda 09:33 üzenetére

Sziasztok! Tudnátok segíteni abban , hogy melyek a Crystal Nails hajlítható zseléi? Köszönöm!Évi

hajlítható az Xtreme sorozat összes tagja és a Titánium zselé.

2013.03.06 - 11:57
Cs. Tímea
Válasz Győri Éva - 2013. március 6., szerda 09:33 üzenetére

Sziasztok! Tudnátok segíteni abban , hogy melyek a Crystal Nails hajlítható zseléi? Köszönöm!Évi

Szia! A hajlítható zselék közé tartozik a Titanium zselé, az Xtreme Clear zselé és úgy általában az Xtreme zselék(pink építő, fehér..)

Győri Éva - Válaszolok
2013.03.06 - 09:33
Győri Éva - törölt felhasználó

Szilágyi Mariann - Válaszolok
2013.03.06 - 08:35
Szilágyi Mariann - vendég
Válasz Crystal Nails - 2013. március 5., kedd 21:17 üzenetére

Mariann, az új, Royal zseléket, a fixálás menteseket természetesen használhatod egy alap zselés körömre, akár egy gél lakkot, csak ezt nem kell fedni fényzselével és fixálni sem kell. Ennél fogva ultragyors a munka vele, és az új színek tündöklően szépek.

Köszönöm CN! És akkor a színes zselé a legfelső réteg?? A másik kérdésem, hogy szabadszél színének használva, gondolom nem dolgozható úgy el, hogy ne legyen "rés" a körömágy-hosszabbító és az alap között. Ilyenkor tehetek rá fedőt és fényt? Vagy csak elég egy olyan fényzselé amivel vastagabban is lehet kenni, és a huplit kiegyenesíteni?(pl.Easy off fényzselé)

2013.03.05 - 21:18
Crystal Nails
Válasz Csicsay Barbara - 2013. március 5., kedd 17:11 üzenetére

Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne,hogy nagyon megtetszett az un. körömhosszabbító gyűszű(fémköröm),de nem tudom,hogyan kellene a körömre illeszteni. Segítenétek? Köszönöm :)

Kedves Barbara, a fém körömhosszabbító díszt lehet clear porcelánnal vagy tipragasztóval rögzíteni a műkörömhöz.

2013.03.05 - 21:17
Crystal Nails
Válasz Szilágyi Mariann - 2013. március 5., kedd 08:40 üzenetére

Sziasztok! Sajnos nem tudok elmenni a körömhajóra, ezért az a kérdésem, hogy ezt az új fejlesztésű royal színes zseléket hogyan kell használni? Kell alá egy alapréteg, és mehet a szín? És sem fedő, sem fényzselé nem kell rá? Mi van akkor, ha én francia színként szeretném pl.a pirosat és nem egyszínűvel lekenni a körmöt? Akkor már más a helyzet igaz?

Mariann, az új, Royal zseléket, a fixálás menteseket természetesen használhatod egy alap zselés körömre, akár egy gél lakkot, csak ezt nem kell fedni fényzselével és fixálni sem kell. Ennél fogva ultragyors a munka vele, és az új színek tündöklően szépek.

Csicsay Barbara - Válaszolok
2013.03.05 - 17:11
Csicsay Barbara - vendég

Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne,hogy nagyon megtetszett az un. körömhosszabbító gyűszű(fémköröm),de nem tudom,hogyan kellene a körömre illeszteni. Segítenétek? Köszönöm :)

Szilágyi Mariann - Válaszolok
2013.03.05 - 08:40
Szilágyi Mariann - vendég

Sziasztok! Sajnos nem tudok elmenni a körömhajóra, ezért az a kérdésem, hogy ezt az új fejlesztésű royal színes zseléket hogyan kell használni? Kell alá egy alapréteg, és mehet a szín? És sem fedő, sem fényzselé nem kell rá? Mi van akkor, ha én francia színként szeretném pl.a pirosat és nem egyszínűvel lekenni a körmöt? Akkor már más a helyzet igaz?

2013.03.05 - 07:09
Rácz Orsolya

Köszönöm szépen a jókívánságokat!Aranyosak vagytok !Ameddig tudok dolgozni fogok úgy tervezem,még megyek a körömhajóra,továbbképzésre márciusban:)Ígérem beszámolok,h mit javasolt a doki,csak nagy örömömben elfelejtetem ezeket megkérdezni tőle:)

2013.03.03 - 14:48
Crystal Nails
Válasz Rácz Orsolya - 2013. március 1., péntek 11:05 üzenetére

Sziasztok Lányok!Kis segítséget szeretnék kérni,csak nem tudtam hová írjak ebben a témában:)Kismamaként mire érdemes figyelnem a munkavégzésem során?Gumikesztyűben dolgozom+maszkban+porelszívó megy,pedinél gumikesztyű+abban fertőtlenítek.Fertőtlenítőszereket érdemes-e lecserélnem valami enyhébbre?Clarasept+Bradolint használok jelenleg.Előre is köszönöm a segítségeteket!

Orsolya, gratulálunk! Első sorban konzultálj a nőgyógyászoddal, említsd meg neki, hogy milyen anyagokkal dolgozol. Ha egészséges vagy, nem jelent problémát a műköröm építés. természetesen minden vendég után állj fel, mozgasd meg a tagjaidat, gyakorta szellőztess és a maszk+kesztyű folyamatosan legyen rajtad. Ürítsd vendégenként a szemetest és ha valaki náthás vagy egyéb fertőzőnek gondolható betegséggel bír, ne vállald! Minden jót kívánunk neked! Kérhetjük, hogy rendszeresen oszd meg a tapasztalataidat itt?

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár