2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
2.980 ,-Ft
1.980 ,-Ft
5.300 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok Lányok!Kis segítséget szeretnék kérni,csak nem tudtam hová írjak ebben a témában:)Kismamaként mire érdemes figyelnem a munkavégzésem során?Gumikesztyűben dolgozom+maszkban+porelszívó megy,pedinél gumikesztyű+abban fertőtlenítek.Fertőtlenítőszereket érdemes-e lecserélnem valami enyhébbre?Clarasept+Bradolint használok jelenleg.Előre is köszönöm a segítségeteket!
Nagyon jó egészséget kívánok Nektek :-)....ez lemaradt.
Sziasztok Lányok!Kis segítséget szeretnék kérni,csak nem tudtam hová írjak ebben a témában:)Kismamaként mire érdemes figyelnem a munkavégzésem során?Gumikesztyűben dolgozom+maszkban+porelszívó megy,pedinél gumikesztyű+abban fertőtlenítek.Fertőtlenítőszereket érdemes-e lecserélnem valami enyhébbre?Clarasept+Bradolint használok jelenleg.Előre is köszönöm a segítségeteket!
Jaj,hát jön a kisOrsink? ;-).....Én csak amit láttam a volt műkörmöstől,szintén várandós volt én váltottam.Na,szóval,semmi változást nem csinált,még csak kesztyűt sem húzott sosem,maszkot sem használt,8 hónaposan még pedikűrözött is :-)...és nálunk sok a gombás köröm....Persze,lefertőtlenített mindig mindent.De nem tulajdonított nagy jelentőséget semminek.
Szia! Gratulálok! :) Én még régebben egy cikket olvastam ezzel kapcsolatban (már nem tudom hol találtam az interneten), de a lényege, amire emlékszem ez volt: gyakori szellőztetés javasolt, és ha az adott szerre nincsen ráírva, hogy várandósokra veszélyt jelent, akkor használhatod...Ezen kívül még több fertőtlenítés mint eddig, maszk folyamatos viselése, és a nőgyógyásszal való konzultálás ez ügyben. :)
A Builder White-ot mivel borítsam, hogy szép fehér maradjon? Kissé beszürkül a Builder Clear-től. Köszi.
Éva, Xtreme Clearrel vagy a hagyományos Builder I. építő zselével fedd a franciát, ezek a zselék csodálatosan kiemelik a fehér vég színét.
A Builder White-ot mivel borítsam, hogy szép fehér maradjon? Kissé beszürkül a Builder Clear-től. Köszi.
Szia én Xtreme Clear zselével borítom és szép fehér marad :)
Én 2011-ben végeztem a Crystal nailsnél,akkor vettem meg a lila csiszológépet,és nekem azóta is remekül működik!Tökéletesen megvagyok vele elégedve.
A lila csiszológépeket én sem ajánlom. Sajnos nekem a prof drill-el elég sok problémám van.
Szintén... nekem 4x volt szervizben, majd a cseregép is elromlott nálam, így voltam ott ötödször, és majd még megyek a sajátomért végre... Elég bosszantó.
Mit tanácsoltok, hófehér franciát mivel lehet tutira fehéren elkészíteni? Valahogy sosem elég fehér :(
Crystal Nails, Xtreme White, itt találod: http://www.crystalnails.hu/bolt/mukorom-zsele/feher-epito-zsele/xtreme-white-5ml-831