2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Nagy Nikolett - Válaszolok
2013.02.25 - 19:14
Nagy Nikolett - törölt felhasználó
Válasz Tóth Beáta - 2013. február 25., hétfő 13:58 üzenetére

Szia! A bérlést nem tudom, de "lila" csiszológépet tutira ne vegyél! Az enyémen volt egy év -ki se merem írni milyen- garancia, és volt olyan, h egy egész hónapot szervízben volt! Az eladó legyintett, h széria hiba, és van, amelyiknél elő se jön... miután lejárt a gari, a férjem szétszadte, azóta úgy ahogy működik...

A lila csiszológépeket én sem ajánlom. Sajnos nekem a prof drill-el elég sok problémám van.

2013.02.25 - 13:59
Tóth Beáta

Mit tanácsoltok, hófehér franciát mivel lehet tutira fehéren elkészíteni? Valahogy sosem elég fehér :(

2013.02.25 - 13:58
Tóth Beáta
Válasz Galler Lívia - 2013. február 23., szombat 19:06 üzenetére

Sziasztok. Le szeretném cserélni a csiszológépem. Előtte viszont szeretnék kipróbálni egy olyan gépet, amilyet venni akarok. Találkoztatok már esetleg azzal, hogy valahonnan lehet gépet bérelni?

Szia! A bérlést nem tudom, de "lila" csiszológépet tutira ne vegyél! Az enyémen volt egy év -ki se merem írni milyen- garancia, és volt olyan, h egy egész hónapot szervízben volt! Az eladó legyintett, h széria hiba, és van, amelyiknél elő se jön... miután lejárt a gari, a férjem szétszadte, azóta úgy ahogy működik...

2013.02.24 - 16:15
Rácz Orsolya
Válasz - 2013. február 22., péntek 22:35 üzenetére

Sziasztok! Ti hogy csináltok paraffinos kézápolást? A vendég kezébe nyomjátok a bőrradírt, hogy magának dörzsölje be, vagy ti dörzsölitek a kezét? És hol? Asztalnál ülve, vagy a mosdó mellett? Hogy "illik"? Ha én dörzsölöm a kezét, akkor én is tiszta ragacs leszek, ami macera, viszont ha nem, akkor meg olyan érzésem van, hogy végül is nem csinálok semmit. Még nem igazán jöttem rá, hogy ezt hogy célszerű, és hogy "hivatalos" csinálni. Megköszönöm a segítségeket :)

Szia Ági!Én csak gumikesztyűben dolgozom már megszoktam(ez érvényes a bőrradírozásra is)a vendég így azt érzi h higiénikus+ Én is védem magam mindentől+Őket is.Elkerülöm h egy nap többször radírozzam a saját kezem:)

2013.02.24 - 14:43
Crystal Nails
Válasz Galler Lívia - 2013. február 23., szombat 19:06 üzenetére

Sziasztok. Le szeretném cserélni a csiszológépem. Előtte viszont szeretnék kipróbálni egy olyan gépet, amilyet venni akarok. Találkoztatok már esetleg azzal, hogy valahonnan lehet gépet bérelni?

Lívia, gépet bérelni nem igazán lehetséges, de az üzletben pl. kérésre bedugják a gépet, ha viszel magaddal egy csiszolófejet, akkor egy pillanatra a saját körmödön talán ki is próbálhatod a kéziegység rezgését. A piacon jelenleg ez a legjobb csiszológép, mi is ezt ajánljuk neked: http://www.crystalnails.hu/bolt/mukorom-csiszologep/XTREME-DRILL-3-mukorom-csiszologep-2321

2013.02.24 - 14:40
Crystal Nails
Válasz - 2013. február 23., szombat 20:08 üzenetére

Nem így értettem a macerát, hanem arra gondoltam, hogy ha egy nap több paraffint csinálok, vagy több egymás utáni napon többet, akkor nekem fáj a sok radírozástól a kezem, de kettőtől is már. Azt meg mégsem tehetem meg, hogy én is minden alkalommal beparaffinozom a kezem :)) Ezért vagyok rá igazából kíváncsi, hogy ki hogy csinálja, hogy ezt a részt "meg lehessen úszni".

Ágnes, a figyelmedbe ajánljuk a következő cikket: http://www.mukorom.hu/mukormos-hirek/178-a-paraffinos-kezapolas-szezonja

2013.02.23 - 20:08
KÁ
Válasz Marosán Lilla - 2013. február 23., szombat 11:23 üzenetére

Mi a tanfolyamon úgy tanultuk, hogy mi masszíroztuk bele a kezébe a bőrradírt, szerintem ez így jó, végül is nem elküldöm kezet mosni, hanem szolgáltatást nyújtok :-) Megér egy kézmosást Neked az, hogy kényeztetve érezze magát a vendég szerintem. :-)

Nem így értettem a macerát, hanem arra gondoltam, hogy ha egy nap több paraffint csinálok, vagy több egymás utáni napon többet, akkor nekem fáj a sok radírozástól a kezem, de kettőtől is már. Azt meg mégsem tehetem meg, hogy én is minden alkalommal beparaffinozom a kezem :)) Ezért vagyok rá igazából kíváncsi, hogy ki hogy csinálja, hogy ezt a részt "meg lehessen úszni".

Galler Lívia - Válaszolok
2013.02.23 - 19:06
Galler Lívia - törölt felhasználó

Marosán Lilla - Válaszolok
2013.02.23 - 11:23
Marosán Lilla - törölt felhasználó
Válasz - 2013. február 22., péntek 22:35 üzenetére

Sziasztok! Ti hogy csináltok paraffinos kézápolást? A vendég kezébe nyomjátok a bőrradírt, hogy magának dörzsölje be, vagy ti dörzsölitek a kezét? És hol? Asztalnál ülve, vagy a mosdó mellett? Hogy "illik"? Ha én dörzsölöm a kezét, akkor én is tiszta ragacs leszek, ami macera, viszont ha nem, akkor meg olyan érzésem van, hogy végül is nem csinálok semmit. Még nem igazán jöttem rá, hogy ezt hogy célszerű, és hogy "hivatalos" csinálni. Megköszönöm a segítségeket :)

Mi a tanfolyamon úgy tanultuk, hogy mi masszíroztuk bele a kezébe a bőrradírt, szerintem ez így jó, végül is nem elküldöm kezet mosni, hanem szolgáltatást nyújtok :-) Megér egy kézmosást Neked az, hogy kényeztetve érezze magát a vendég szerintem. :-)

2013.02.22 - 22:35
KÁ

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár