2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
150 ,-Ft
1.200 ,-Ft
11.950 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Lenne egy kérdésem a Cn-es Salon Drill csiszológépem van, vettem hozzá a legújabb xtreme kugli titánium bevonatos csiszolófejet és az M-es maró fejet! belehelyeztem őket és az 1-es fordulaton kipróbáltam a kis kuglit és nagyon rezonált, ez normális? mert ezt a fejet előszőr egy xtrem drill 3-masban próbáltam ki és abban nem tapasztaltam! nagyon elkeserít, h most akkor vegyek új gépet? mert ezzel így nem lehet megcsinálni a vendég körmét, nagyon rezeg a fej olyan furcsán forgatja, ami ajándékban volt hozzá csiszolófejek, azzal nem csinálja ezt, viszont azok nagyon alap fejej, azzal semmit nem lehet normálisan megcsinálni! köszönöm a választ!
Kedves Tímea! A Salon Drill csiszológépnek egészen más jellemzői vannak, mint az Xtreme Drillnek. Ennél fogva az áruk is igencsak eltérő. Az utóbbi csiszológépnél, az Xtreme-nél teljes mértékű rezgésmentességgel bír, fogászati minőségű gép. A Salon egy alacsonyabb kategóriájú, rezgésmentességben elmarad az Xtreme társától. Az elképzelhető, hogy egy olyan csiszolófej, amit az Xtreme géppel kipróbáltál, másként esik kézre egy Salon készülékben.
Sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy ha porci kupakba akarok porcelán medált készíteni, akkor csak ki kell pattintani belőle vagy kell alá valami fólia vagy valami? köszönöm!
Lilla, csak óvatosan pattintsd ki teljes kikötés után.
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy a zselének van e szav. ideje. Előre is köszi.
Szia, igen, a tégely kinyitásától számított 1 év.
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy a zselének van e szav. ideje. Előre is köszi.
Sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy ha porci kupakba akarok porcelán medált készíteni, akkor csak ki kell pattintani belőle vagy kell alá valami fólia vagy valami? köszönöm!
Szia, én csak simán beleteszem a kupakba, majd amikor már nem meleg és kikeményedett az anyag egy díszítőtű segítségével kipattintom a kupakból és kész is :)
Lenne egy kérdésem a Cn-es Salon Drill csiszológépem van, vettem hozzá a legújabb xtreme kugli titánium bevonatos csiszolófejet és az M-es maró fejet! belehelyeztem őket és az 1-es fordulaton kipróbáltam a kis kuglit és nagyon rezonált, ez normális? mert ezt a fejet előszőr egy xtrem drill 3-masban próbáltam ki és abban nem tapasztaltam! nagyon elkeserít, h most akkor vegyek új gépet? mert ezzel így nem lehet megcsinálni a vendég körmét, nagyon rezeg a fej olyan furcsán forgatja, ami ajándékban volt hozzá csiszolófejek, azzal nem csinálja ezt, viszont azok nagyon alap fejej, azzal semmit nem lehet normálisan megcsinálni! köszönöm a választ!
Az lenne a kérdésem, hogy az uv LED lámpában megköt az uv porcelán is?
De ez nem buborék! Tuti biztos. Úgy tudnám leírni hogy kráter alakul ki.. az anyag amit felhord az ember az előző rétegig kis pontokban kráterekké válik..tehát lefelé mélyül!!!! És nem csak clear- anyagnál van ez hanem színes zselénél és gél lakknál is tapasztaltam!
Adrienn, nem hallottunk még ilyenről, azt kellene csinálni, hogy egy nagyon közeli és nagyon jó minőségű fotót nagyítva tegyél fel, hogy jól megvizsgálhassuk, akár többen is, mert kráteres zseléről még nem hallottunk. Köszönjük, hogy segítesz nekünk ebben!
Kedves Adrienn, a zselé buborékosodásának egy oka lehet: a helytelen felhordási technika. Ha sokat igazgatod helytelen mozdulattal a zselét, akkor az bebuborékosodik. Soha nem mozgasd túl a zselét, ne dagaszd, egyszerűen csak a felületét húzd az ecseted szélével. Az ecset nem érhet le a köröm felületére, csak a zselé felületéig szabad nyúlni bele. Sok sikert, légyszives számolj be az eredményről. Köszönjük.
De ez nem buborék! Tuti biztos. Úgy tudnám leírni hogy kráter alakul ki.. az anyag amit felhord az ember az előző rétegig kis pontokban kráterekké válik..tehát lefelé mélyül!!!! És nem csak clear- anyagnál van ez hanem színes zselénél és gél lakknál is tapasztaltam!